Primoš Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Paní Radové psát budu, potřebuji rafičky na Igeny,taky jsem chtěl monogram na korunku, ale 1200Kč se mi nelíbí,poradite mi někdo jestli by šel monogram na korunku vyglavírovat ,určitě ano ,ale asi to nebude ono, co mi poradíme, jaké máte zkušenosti?
bohus76 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Vygravirovat to určitě jde,otázka jen kde ti to udělají. Korunka je dost malá (taková větší blecha).
Mareka01 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) Paní Radová (Krsková ) stále je, jen jde zanedlouho na mateřskou (ale její kolegové říkají že doma dlouho nevydrží :-) ). Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem Mareka01
financ Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Ona už na mateřské mela byt, nějak se ji nechce :-). Paní Radová (Krsková ) stále je, jen jde zanedlouho na mateřskou (ale její kolegové říkají že doma dlouho nevydrží :-) ).
straspol Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Myslím že můžeme být klidní, agendu renovací přebírá sice v Eltonu jiná paní, ale paní Radová nám naše limitky stejně bude patronovat dál i z domova. Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem straspol
financ Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Jiřina Radová bude do 22.1., pak renovační program přebírá slečna Kminkova. Připadne můžete na me a já vás nasměruju.
p3k Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 o žádných limitkách nevím, takže jsem bez starostí
straspol Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Jiřina Radová bude do 22.1., pak renovační program přebírá slečna Kminkova.Připadne můžete na me a já vás nasměruju.Ne, děkuji
financ Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Ne, děkujipar limitek ode me mas, uz bys to měl zvládnout i sam.
Miroslávek Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 (upraveno) Tak jsem se dočetl v Euru č.39 v článku "Primky už zase běží" , že původní Orlíky musely obstát v extrémních zkouškách odolnosti, mj. cituji : " byly např. vařeny dvacet minut při 100 stupních Celsia " Celkem mě to překvapilo.Je to vůbec možný ?????? Upraveno 28. září 2016 uživatelem Miroslávek 1
straspol Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 Taky jsou vymyšlený tak, aby ustály i Manťáka- a to už něco znamená..
feltharg Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 jo, ja si myslim, ze kdyz varis vodu 20 minut, tak muze klidne tech sto stupnu mit
Skarohlid Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Tomu se říká uvařit Primky natvrdo :-D
Fajkus Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Nechcete to někdo zkusit a tím potvrdit pravdivost této legendy? Pro seriozní porovnání doporučuji použít originály. Kdo se hlásí
malda Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Švýcaři už o tomto nekompromisním testu v Eltonu ví. Údajně chystají protiútok - jejich hodinky musí vydržet bez úhony dvacet minut v rozhicovaném friťáku. Jinak od roku 2017 nesmí na trh.
bob.zizka Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 To ovšem Švícaři neví,že ty zmiňované Orlíky byly nejdřív právě ve friťáku,ne 20 minut ale pul hodiny a pak až se z nich dělal ten dvacetiminutovej vývar aby se odstranila mastnota. Něco jako sekyrková polívka od Jirky Korna z pohádky. ;-))
guzmic Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Už se tu o testování Orlíků někde psalo....Z dochovaných historických záznamu lze usuzovat na některé zajímavé testovací metody. Například jeden z uživatelů v hodnosti plukovníka ve svém hodnocení uvádí: ?Hodinky byly používány při sportu, basketbalu, volejbalu a hlavně kuželkách, kde s nimi bylo uděláno cca 10.000 hodů. Dále byly zamrznuty v ledu a při rozmrazování vystaveny teplotě varu po dobu 2 až 3 minut, protože se na ně zapomnělo.?Zdroj: Prim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se