USER47 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Najdeš tu o nich dost, hledej Seiko Shogun.
nickolas Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Jsou to titanove Suma...v zasade. Jestli mas rad Seiko, tak MM300...za ty prachy lepsi hodinky nejsou!
prischera Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Já půjdu proti proudu, pro mě byly MM naživo trošku zklamání. Jsou to určitě krásný hodinky, ale jsou poměrně hodně vysoký a ciferník je docela malej, jakoby utopenej. Je to velká masa kovu na tahu s jen 20mm roztečí. Super tooly, ale opravdu tooly, takový musclewatch . Určitě si je obhlídni a vyzkoušej osobně, mohlo by to bejt pro tebe překvapení, zvlášť pokud máš menší zápěstí. Na denní nošení bych asi volil jiný hodinky...
Jikoun Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) Díky všem za dosavadní pomoc :-). Chtěl bych něco na denní nošení, jak do bazénu, tak k obleku, tak k jeanám a tričku, mikině. Na tyto účely se mi jeví jako nejlepší HydroConquest. Vypadají nejuniverzálněji, nevypadají jako ortodoxní potápky. Jsou takový elegantní a nenápadný. Ještě omrknu naživo ty zbylý co ste radili. Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem Jikoun
kloubik Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2014 Sinn 104: nejsou to sice potapky, ale maji WR 200m, sroubovaci korunka, safir, oboustrany antireflex a pruhled. Skvele na tahu i na kuzi, paradni univerzaly tak jak pises v poslednim prispevku...temer ke vsemu (kdybys nechtel lunetu, tak napisu jeste Sinn 556 - asi nejlevnejsi Sinn hodinky a zaroven jedny z jejich nejpovedenejsich)
Leviathan Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 jaj.. tie 104ky su krasne. a kaucuky sa daju tocit /biely, cierny....alebo tah
lucid Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Díky všem za dosavadní pomoc :-). Chtěl bych něco na denní nošení, jak do bazénu, tak k obleku, tak k jeanám a tričku, mikině. Na tyto účely se mi jeví jako nejlepší HydroConquest. Vypadají nejuniverzálněji, nevypadají jako ortodoxní potápky. Jsou takový elegantní a nenápadný. Ještě omrknu naživo ty zbylý co ste radili.Kup SKX007 a dej na ně safír s antireflexem. Budeš je mít na všechno a ještě spoustu peněz ušetříš.
Jikoun Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Seika uz me moc nelakaji. Pred chvili jsem byl navstivit Omegu, zkusil jsem Seamastery a musim rict, ze parada. Hydroconquest nema tak cernej podklad, neni to tak ciry jako u tech Omeg. Nevim, jestli to ma jinej antireflex nebo cim to bylo, ale proste to bylo jiny. Lepsi. Ale dat 96 000 za hodinky v mym veku... Budu muset hodne premyslet.
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Aneb poradte jakou oktafku ale byl sem se projet Mercedesem a jako dobry akorat tech penez, kurva. Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Zmizík
tano Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Tak to proste je, kazdy premysli, jak co nejlepe koupit. A kdo tvrdi, ze ne, tak lze. Jen Jikoun udelal chybu, ze pise co citi. Ja ho ale chapu. Davej pozor, je zde spousta-vetsina super lidi, ale i par...nadutcu a machru.
Jikoun Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Ano, byl jsem se projet Mercedesem, ale budu muset koupit Ochcavku :-). Neda se nic delat. Tano: Jsem rad, ze me nekdo chape :-).
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Na toho tana si budu muset davat pozor. Co veta, to klisee.
tano Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Ale houbeles , to nebylo na Tebe, ale vseobecne.
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Ale houbeles , to nebylo na Tebe, ale vseobecne.Ale tak potrefena husa, ale je nas tady asi vic... Ja bych byl pro ty Sinn taky, ale je to vsechno cesta, no.
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Teda než Longines, tak spíš to Seiko MM, ty Longiny Tě podle mě rychle omrzí. Co ty ORISky?
Radik Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 To jsem sám zvědavej co nakonec Jikoun vybere Když já srovnám Longiny a MM, tak těm MM pořád nějak nemůžu přijít na chuť a mezi těmahle dvěma bych tudíž měl jasno.
tano Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Oboje jsou bombardacky hodinky, mne by v tomto pripade lakaly ty Sinn.
Jikoun Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Na Orisky se musim jeste zajet mrknout :-). Hodne me dnes nahlodaly ty Omegy, ale ty prachy, kurva :-).
USER47 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Mě by na orisech těžce s*alo upevnění náramku. Člověk si pak nemůže vyhrát s nato strapama a jinejma neorigo řemenama.
McStinger Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 Mě by na orisech těžce s*alo upevnění náramku. Člověk si pak nemůže vyhrát s nato strapama a jinejma neorigo řemenama. Zase je to plus Orisu, vďaka tomu vyzerajú inak. Nie každý túži prehadzovať každý deň remene. Píšem to všeobecne, je mi jasné, že Tebe to je jasné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se