montemar Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 .. @hoď na to oko@ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jo a položit otázku, nebo dokonce klást otázky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Tak v mem okoli slovo "rifle" pouziva doopravdy vetsina a to jsem ze severnich cech. Obvzlaste rodice to maji zazite.Ale co vadi me je vyraz: preso, presicko, picolo atp.Sice by to melo patrit do jineho vlakna, ale na tyto variace se obcas nestacim divit, bohuzel. Ale presíčko s mlíčkem snad neodmítneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 sexík, manža... ale to jsem už asi na e-miminu co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Ale presíčko s mlíčkem snad neodmítneš. Kdyz me to vzdy evokuje prsicko a ve spojeni s mlickem jeste hur :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 A stejně mám riflovou vestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 A navíc je úplně PRIMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Mimochodem, znáte slovo vomydlik? Spisovně spíš omydlík. My tady na jablonecku tak od malička říkáme tomu, když vezmete do ruky sníh a někomu jím vomažete ksicht.Nedávno jsem se ptal studentů, jestli to slovo znaj a Jablonečáci samozřejmě: "Jasně, známe!", a jedno děvče z Liberce nevědělo, tak jí řikám: "No a jak vy v Liberci říkáte tomu, když vezmete sníh a vomažete ho někomu vo tlamu?"A ona: My to neděláme." Tak zkoumám, jak to s tim vomydlikem je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Člověče, Vojto, Liberec je třetí město, kde bydlím, a vomydlík slyším (čtu) poprvý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Dík za reakci, Jirko, asi to fakt bude jablonecká specialita.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jablonečáci musej mít dycky něco spešl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 No vy máte co řikat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Super. Musel jsem se jít podívat jestli není silvestr. Brutvan - 1. nádoba na pečení, 2. určitý typ muže z vesnic typu, Dešná, Trnava, Všemina. Platí pouze pro Moravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 A taky je zajímavý, že se stovce říká kilo. Dej mi kilo. Mastil jsem to kilopade ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 no vidíš a někdo když řekne kilo myslí tím tisíc....................protože kilo má tisíc jednotek...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 tisíc je "litr", bůra je pět a pětka je deset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Mega je milion a kufr si domysli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jo a džínová/riflová bunda je prostě džíska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jeste mi taky vadi preso misto espresso :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 ale co teprve ekpreso (přepsáno foneticky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se