ivan_989 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 V 27. 12. 2014 v 15:41, FrantisekH napsal: vy z tý blavy naděláte..u nás poblíž je obec Zadní chodov, nikdo jí z místních neřekne jinek než Záchodov....A kazdy druhy obyvatel ma na ruke iWC ?
wizard-ov Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Citovat Zato naplavený ostrávak musí v Prahééé působit zcela přirozeně Sorry, jako Hradečák jsem si musel rejpnout. Ciwe já jsem jenom vesnický drn z Ostravy a vždycky jsem se těšil, jak nám v pátek vypnuli pásy, až uvidím monumentální nádraží Ostrava-Svinov a u Šimka v unimobuňkách si dám prvního Zwettlera. V Praze bych bydlet nechtěl, ale uznávám že se tam žije jinak. Na druhou stranu, furt je to lepší bydlet v Ostravě, než na obřím kruhovém objezdu v HK .Já jsem myslel, že se na mne sesypou kluci ze SR (ti mají takovou tu hurúcú krv), ale já za to fakt nemůžu, že ti s nosíky nahoru byli z HK. Peace !!!
FrantisekH Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 V 27. 12. 2014 v 16:03, ivan_989 napsal: A kazdy druhy obyvatel ma na ruke iWC ?hele to zas ne.. někteří maji i WC jiný mají jenom kadibudku..
F.B. Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 V 27. 12. 2014 v 13:50, ivan_989 napsal: Problem je v niecom inom. A sice v tom, ze stretnut v Bratislave Bratislavcana nie je vobec jednoduche. Takze je to o Blavakoch z roznych koncin sk a ano, suhlasim, medzi nimi je rozdiel iba v prizvuku, inak je to o tom istom. Tak mne neznalému, čo sa na najbližišie mesiace do Bratislavy naplavil, prosím povedz, kde tých skutočných bratislavčanov nájdem .-) Inak som už 3 stretol, no z toho pol milióna to je málo. F.
Z. Paul Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 V 27. 12. 2014 v 11:56, nividic napsal: Mne vadi souslovi *nazzi fans* jakkoli to je v prenesenem smyslu, mineno kolikrat v dobrym, proste *pravoverny* nebo podobne.To bylo myšleno asi na mne ve vlákně k autům. Nemyslel jsem to vůbec zle, s původním významem slova to nemělo co dělat a bylo to myšleno jako zarytí a oddaní a tak jestli se to někoho dotklo tak se omlouvám jsem rad ze nevznikl flame a ze jsem to objasnil
dieegoo Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 V 27. 12. 2014 v 16:05, wizard-ov napsal: Ciwe já jsem jenom vesnický drn z Ostravy a vždycky jsem se těšil, jak nám v pátek vypnuli pásy, až uvidím monumentální nádraží Ostrava-Svinov a u Šimka v unimobuňkách si dám prvního Zwettlera. V Praze bych bydlet nechtěl, ale uznávám že se tam žije jinak. Na druhou stranu, furt je to lepší bydlet v Ostravě, než na obřím kruhovém objezdu v HK .Já jsem myslel, že se na mne sesypou kluci ze SR (ti mají takovou tu hurúcú krv), ale já za to fakt nemůžu, že ti s nosíky nahoru byli z HK. Peace !!! Jo jo, ten kruháč tvoří takovou pomyslnou hranici od toho velkýho, vošklivýho předměstí - Pardubic
Návštěvník LukeD Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Teď jsem zrovna v jednom z vláken narazil na další "úžasnou" gramatickou perlu: co si jsi to pořídil? Další položkou jazyka českého, které se pokud možno vyhýbám jako čert kříži, jsou zdrobněliny. Asi nejvíc mne za poslední dobu "dojalo" slovo samolepčička. A do třetice všeho špatného. Rostu z názvů českých písní ID3 tagů, které jsou po vzoru angličtiny psány s velkým písmenem na začátku každého(!) slova. Nevím, jestli to tam takhle někdo zadává, nebo jestli to dělá nějaký program automaticky, nicméně na tom, že mě to sere, to nic nemění. A vždycky si to pak upravuju... Nadšený nakonec nejsem ani ze změny v pravidlech českého pravopisu, která podobným způsobem upravuje psaní názvů ulic. Kupř. v Praze je ulice "Ke Kurtům." S novými pravidly už jaksi není poznat, jestli tam bydlel Gödel s Cobainem, nebo zda se tam hraje tenis.
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 LukeD : Rostu z názvů českých písní ID3 tagů, které jsou po vzoru angličtiny psány s velkým písmenem na začátku každého(!) slova. tak to já taky,
nividic Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Jojo, ja to tak bral, a proto jsem to dal neresil v tom vkaknu, ale napsal to sem, kdyz uz se to tady rozvinulo do sirsi debaty.Podle me, s ohledem na tu predvanocni superdebatu v hasnove vlakne, by prave tyhle vyrazy nemely byt ve verejnym prostoru. V 27. 12. 2014 v 21:15, Z. Paul napsal: To bylo myšleno asi na mne ve vlákně k autům. Nemyslel jsem to vůbec zle, s původním významem slova to nemělo co dělat a bylo to myšleno jako zarytí a oddaní a tak jestli se to někoho dotklo tak se omlouvám jsem rad ze nevznikl flame a ze jsem to objasnil
Tondaa73 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) LukeD: "Kupř. v Praze je ulice "Ke Kurtům." S novými pravidly už jaksi není poznat, jestli tam bydlel Gödel s Cobainem, nebo zda se tam hraje tenis." Moc pěkně definovaný problém...... Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem Tondaa73
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 V 27. 12. 2014 v 21:51, dieegoo napsal: Jo jo, ten kruháč tvoří takovou pomyslnou hranici od toho velkýho, vošklivýho předměstí - Pardubic Prosím?
gougy Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 V 28. 12. 2014 v 9:57, Roman I. napsal: Prosím?tady
Pirx Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 ...taky je komicky, kdyz nekdo misto 'stranou' nebo 'na stranu' rika 'na bok'Jeden moravak mi kdysi drzel draty, ktery jsem ja pajel, furt kricel dej to na bok, ja furt nevedel kam to jako mam otocit, nebo kam mam sebe otocit, co jako je s mym bokem, no a on pritom jenom chtel, abych dal tu pajku stranou, ze ho palej prsty... No tak je mel holt spaleny, kdyz neumel cesky :-)
wave ceptor Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) na stranu je jít na wc, ...... uhni na bok je snad jasné. Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem wave ceptor
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 V 28. 12. 2014 v 9:57, Roman I. napsal: Prosím?Stejně z toho nakonec budou Hradubice. ... B-)
Pirx Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 V 28. 12. 2014 v 15:33, wave ceptor napsal: na stranu je jít na wc, ...... uhni na bok je snad jasné.No jak vidis, tak neni. Jit na wc je jit na wc. Jit na stranu je jit ke strane, nebo jit stranou. A na bok se muzu maximalne otocit, nebo prevratit, ale nikdy ne jit nebo uhnout.Jo vlastne se da jit bokem, to jako kdyz neprojdes dverma s necim na storc, tak je projdes bokem, tj. ramenem napred.:-)
bohus76 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Z kama si /odkud/,že neznáš uhni na bok?
Návštěvník LukeD Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 V 28. 12. 2014 v 21:17, bohus76 napsal: Z kama si /odkud/,že neznáš uhni na bok? Kde ti to mám podepsat?
Patrik Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 A doma vysáváte, nebo luxujete ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se