busmil Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Díky za obchod, vše OK, Mirka doporučuji
casiotron Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Výborná zkušenost s Mírou jako kupujícím - perfektní komunikace, rychlá platba, za mě za 1*.
miroslav zub Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Už po druhé a opět na 1. Díky
Vanilla Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Mirek je super sympatický chlap se kterým bych u piva vydržel klidně až do půlnoci a pořád by bylo o čem si povídat.Nesmírná ochota, férové jednání, maximální preciznost, super jednání a bezva domluva asi takto bych shrnul náš obchod. Všem moc doporučuji. Míro, díky za obchod. Určitě se ještě uvidíme ;-)Bylo to super ve všech ohledech! Jakub
shag Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Rýchla komunikácia a bezproblémový obchod. Odporúčam!
pavzez Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Odesláno 7. května 2018 Rychlost, komunikace, spolehlivost, rozhodně doporučuji Sent from my iPad using Tapatalk
gerhard Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Super človek s obrovským nadhľadom. "Doporučujem!" Výrazne podčiarknuté. Hladký priebeh, príjemný pokec, no co viac ....
ragu Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 S Mírou nehodinkový obchod, ale o to větší radost to snad bude. Všechno super, můžu doporučit.
Horhe Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Výborná komunikace, blesková dohoda, supr obchod a príma pokec. Díky a rád jsem Tě poznal, Míro.
Ondoni Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Fajn domluva a fajn setkání, ze kterého jsem si odvezl fajn kousek Díky a palec hore!
Ardennius Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Nadmíru skvělej člen, který patří do skupiny charakterních lidí! Velmi chci poděkovat za ochotu a obchod, nic jiného než 1+++++ nemůžu napsat. Díky
tenge Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Odesláno 24. července 2018 Za 1 jako už poněkolikate. Díky za obchod a kdykoliv zase rad
ragu Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Budu se opakovat, ale jako vždy všechno super. Ochota, komunikace, práce i pokec.
horal Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Hrozně fajn příležitost účasti s Mírou nad mimohodinkovou akvizicí. Profík každým coulem. Kdo nezažil, netuší.. MD ať se dílo daří. Děkuji a těším se na příště, pane mistr.
warann Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Super komunikace. Rychlý zaslání hodinek (samozřejmě pečlivě zabalených). Vlastně ještě musím zmínit i fakt mimořádnou ochotu a vstřícnost. Takže za mě logicky 1* Upraveno 23. října 2018 uživatelem warann
jvecer Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Bezproblémová domluva i rychlá platba. Vřele doporučuji. Díky za obchod.
ax38 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Potřeboval jsem na rychlo jeden "kamínek" a Míra vše zařídil ve večerních hodinách s naprostou profesionalitou a úžasnou ochotou. Tento člověk je opravdu neuvěřitelný! Kdo už s ním obchodoval ví o čem mluvím..Ostatním bez váhání jednoznačně doporučuji!Za vše ještě jednou díky.
ferrycz Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Tak mi to tedy nedá a musím Mirka pomluvit, co se týká obchodu, tak vše dokonalé , řekl bych na 125 procent, dojal mne k slzám. ale to že zbaběle nedodržel slovo, potají s lacinou záminkou loučení se proplížil, ano proplížil k servírce a zaplatil útratu i přes mé jasné upozornění že platím já, mne naštvalo. nicméně servírka je krásná a ještě krásnější bylo od ní souvětí, že ode mne žádné peníze nechce, ani za nic. tedy první servírka v životě která po mne nechtěla v hospodě peníze :-) Tedy Mirku máš to u mne Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem ferrycz
watchman99 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Jsem velice spokojen kupoval jsem od Longa CWC a byli užasně zabalené a také jsem uvítal možnost platit přes Paypal mohu jen doporučit
Rusty Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Pohodovy obchodik,pekne zabalene...vsetko ako sme sa dohodli a tesim sa na dalsi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se