Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mirek je super sympatický chlap se kterým bych u piva vydržel klidně až do půlnoci a pořád by bylo o čem si povídat.

Nesmírná ochota, férové jednání, maximální preciznost, super jednání a bezva domluva asi takto bych shrnul náš obchod. Všem moc doporučuji. 

Míro, díky za obchod. Určitě se ještě uvidíme ;-)

Bylo to super ve všech ohledech!

Jakub

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Super človek s obrovským nadhľadom. "Doporučujem!" Výrazne podčiarknuté. Hladký priebeh, príjemný pokec, no co viac ....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nadmíru skvělej člen, který patří do skupiny charakterních lidí!  Velmi chci poděkovat za ochotu a obchod, nic jiného než 1+++++  nemůžu napsat.  Díky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hrozně fajn příležitost účasti s Mírou nad mimohodinkovou akvizicí. Profík každým coulem. Kdo nezažil, netuší.. MD ať se dílo daří. Děkuji a těším se na příště, pane mistr.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Super komunikace. Rychlý zaslání hodinek (samozřejmě pečlivě zabalených). Vlastně ještě musím zmínit i fakt mimořádnou ochotu a vstřícnost. Takže za mě logicky 1*

Upraveno uživatelem warann
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Potřeboval jsem na rychlo jeden "kamínek" a Míra vše zařídil ve večerních hodinách s naprostou profesionalitou a úžasnou ochotou. Tento člověk je opravdu neuvěřitelný! Kdo už s ním obchodoval ví o čem mluvím..

Ostatním bez váhání jednoznačně doporučuji!

Za vše ještě jednou díky.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak mi to tedy nedá a musím Mirka pomluvit, co se týká obchodu, tak vše dokonalé , řekl bych na 125 procent, dojal mne k slzám. ale to že zbaběle nedodržel slovo, potají s lacinou záminkou loučení se proplížil, ano proplížil k servírce a zaplatil útratu i přes mé jasné upozornění že platím já, mne naštvalo. nicméně servírka je krásná a ještě krásnější bylo od ní  souvětí, že ode mne žádné peníze nechce, ani za nic. tedy první servírka v životě která po mne nechtěla v hospodě peníze :-) Tedy Mirku máš to u mne :notworthy: :cheers:

Upraveno uživatelem ferrycz
  • po měsíci...
Odesláno

Jsem velice spokojen kupoval jsem od Longa CWC a byli užasně zabalené a také jsem uvítal možnost platit přes Paypal mohu jen doporučit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...