Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 1. 2015 v 13:01, vlahul napsal:

tak dneska sem byl pro ně

attachicon.gifIMG_20150105_135235.jpg

Super volba a ať dělají radost, víc takových co se přijdou zeptat a nehází peníze do kanálu. Ta odpověď ohledně PRIM mě dostala, ale nejvíc mě vytáčí, tak si vytírají zadek s CZECH MADE...

Odesláno

Gratuluju, vybral jsi dobře.

(začínám mít pocit, že tento model je tady už naprostá masovka, že bych ty své prodal?   :lol2: )

Odesláno

Paráda, dobrá volba, velice rozumný přístup. Jsem rád, že ses nechal přesvědčit. Gratuluji a přeji, ať ti dlouho bez problémů slouží!

Odesláno (upraveno)

UFFFFFF !! Výborné rozhodnutí - gratuluji k hodinkám - a skvělá poradenská práce hoši !! Máme to ale ušlechtilého a užitečného koníčka !!! :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Udelal jsi dobre!!

Odesláno
  V 5. 1. 2015 v 13:38, Marcus napsal:

Gratuluju, vybral jsi dobře.

(začínám mít pocit, že tento model je tady už naprostá masovka, že bych ty své prodal?   :lol2: )

Neprodávej! Bylo by Ti to časem líto.

V 5. 1. 2015 v 13:01, vlahul napsal:

tak dneska sem byl pro ně

attachicon.gifIMG_20150105_135235.jpg

Pěkná práce! Ať Ti dlouho slouží a dělají radost!

Odesláno

Mě neseděly, byly těžký a pouzdro mě dřelo ruku, ale mám sotva 17 cm zápěstí, tak asi proto a proto musely pryč. Jen musím říct, že mají fantastickej řemen - ten je tak super, že bych jej rád měl i na některý svoje další, ale nedaří se mi nikde jej sehnat - našel jsem jej pouze k dostání v olivové barvě - škoda...

Odesláno

Pokud to má být přímo ten nylon od Seika, tak občas je mívá na azwatch.cz (třeba by se šlo i domluvit, že by Ti ho pan Šafář objednal/koupil, pokud ho zrovna nemá) a nebo zkusit Altro, tyhle Seika se sem ofiko vozej, tudíž by neměl být problém s řemenem jako náhradním dílem.

Odesláno

Musim rict ze bylo prijemne si precist tohle vlakno a videt ten zdejsi prinos. Pekne opravdu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...