KOCKOPEES Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 V 24. 5. 2021 v 18:29, ABCDE napsal: Zhruba po šesti letech první analogové baterkáče. Podvědomě jsem si říkal, že se ke quartzkám už nevrátím. A přitom jsou tyto fakt parádní Hooodně parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 V 17. 9. 2021 v 14:55, Frostie napsal: V 17. 9. 2021 v 14:03, tombas napsal: na 100% nesedí ani u Ety, asi nejlíp zatím lícují mé nové Citizeny, ale i tak je to asi na 90%. Jj, miyoty celkové s tím mívají nejmíň problémů, i když jak píšeš, také ne 100% ....Už sem se s tím srovnal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 V 27. 6. 2021 v 17:42, Radik napsal: Jednou to přijít muselo Tyhle jsou super. Rozhoduju se mezi temahle a BN0150. Paradoxne jsem vic nakloneny k 0150, prestoze se mi tyhle libi vic. Je to slozite... tyhle jsou modre maji mene vyrazne rucky (nejak si to oduvodnit musim). Ale fakt me tahle ziva fotka zase malinko nahlodala... dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 11 hodinami, little_w napsal: Tyhle jsou super. Rozhoduju se mezi temahle a BN0150. Paradoxne jsem vic nakloneny k 0150, prestoze se mi tyhle libi vic. Je to slozite... tyhle jsou modre maji mene vyrazne rucky (nejak si to oduvodnit musim). Ale fakt me tahle ziva fotka zase malinko nahlodala... dik. Já jsem chtěl tehdy BN0151, ale u Helveti tenkrát nebyly, jinde zase nebyly na tahu, což byla moje podmínka, tak jsem skončil nakonec u těchdle. Ale taky se mi líbí o fous víc i kvůli ručkám. A Timestore je má v modrý. Klidně bych je bral https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster/Citizen-Promaster-Eco-Drive-Marine?gclid=Cj0KCQjwiNSLBhCPARIsAKNS4_cT8c-cimgeA7son2zZqfxS9F9Ab6UH9XNZCMIukTzRAHyk83_kofUaAnKwEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 (upraveno) Moje nedávno nové "spací" hodinky. Casio ARG-110 z řady Argent. Modul 3713, což je ale vlastně Miyota EM11. Rok asi 2010. Solární nabíjení, ocelová nerez konstrukce včetně masivního náramku s překlápěcí sponou, šroubovací dýnko, voděodolnost 10 Atm. Koupil jsem je za 1 Jen a tedy spíš za cenu dopravy a poplatků. I tak to bylo celkově za jednotky stovek českých kaček. Ten nákup byl projevem mé rozmařilosti a rozežranosti. Prostě jsem je tam za ten šesták nemohl nechat. Ne že by to byl nějaký na první pohled atraktivní model. Spíš takový designový archaismus a retro styl. Řada Argent je neurčitá sérka modelů, jejichž pojítkem je zřejmě převážně stříbrné provedení (proto asi název Argent). A taky levné malé moduly uvnitř většího pouzdra (zde je šířka těla bez korunky cca 38 mm). Kupodivu i z konkurenční stáje Citizenu. A byl jsem překvapený, když dorazily. Už na fotkách měly krásně čitelný ciferník a říkal jsem si, že když mi to připomíná staré budíky, udělám z nich hodinky na noc. Sice nemají žádné osvětlení, ale lumi vrstva kupodivu ještě chvíli funguje a na takto přehledném cifru se člověk zorientuje i skoro ve tmě. Navíc jsou v téměř NOS stavu. Ještě více mě překvapila jejich příjemná nositelnost. Celé tělo je zaoblené včetně vypouklého minerálního skla. Tvoří tak vlastně jakousi nízkou čočku. I náramek, přestože je masivní, nikoliv z plechů, je tenký. Celkově tak hodinky na mou útlou ruku krásně sedí. Na noc ideál. Docela m šokovala přesnost chodu. Za 4 měsíce, co je mám, daly 6 sekund do plusu. A to je uvnitř strojek, který se zřejmě dával i do nějakých malých dámských modelů a rozhodně nebyl drahý. Šlapou stále na zřejmě původní aku MT621. Popravdě jsem si je dnes ráno zapomněl z ruky sundat a jak tak na ně koukám, dochází mi, že jsou důkazem skutečnosti, že i za malý, takřka nicotný peníz, lze pořídit funkční hodinky solidní konstrukce z nerezu, se solárem, překvapivou přesností a pro mě výbornou nositelností. A proto je sem hodím, původně jsem to ani neměl v úmyslu. Zvažoval jsem, že bych je mohl dát i na kožený řemen a ještě víc podpořit jejich "vintage" vzhled. Ale ten origo nerezový náramek je tak příjemný, že je na něm už asi nechám. Foto modulu uloupené z webu. Upraveno 8. listopadu 2021 uživatelem jendazhor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Tak hlasim, ze jsem si koupil ty BN0150. Jelikoz jsem tak trochu prukopnik slepych ulicek, a vzdycky se zakousnu do nejakeho napadu, ktery mi zrovna proletne hlavou, tak jsem si umanul, ze nejak poresim gumovy pasek s tvarovanymi koncovkami. Mam proste obdobi, kdy mi mezera mezi pouzdrem a paskem vadi. Nikde jsem nenasel zadny relevantni odkaz nebo informaci, takze holt naslepo a po hlave. A svete div se, hned prvni objednany pasek pasoval naprosto dokonale. Na jedne te fotce to trochu vypada, ze tam je mezera, ale neni, ani pul milimetru. Je tam stin, protoze pouzdro je pochopitelne vyssi nez tloustka pasku. Mne se to tahle libi, a je to pohodlne. Tenhle pasek je tvarovany tak, ze hned od pouzdra se zacina tvarovat kolem zapesti. Vazne dobry. Tak kdyby nad tim nekdo uvazoval, jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 @little_w co je to za řemen a mohl bys sem dát ještě fotku od dýnka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Singapurský Seika Seiko Quartz,safír,200m,šroubovací korunka i dýnko,jednosměrně otočná luneta,luminescence i ve dne,vteřinovka celkem slušně trefující indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 C Promaster Tough - Eco drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Wenger Black Night s Rondou,která umí perfektně trefovat indexy, nevídané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 V 16. 11. 2021 v 15:36, little_w napsal: Tak hlasim, ze jsem si koupil ty BN0150. Jelikoz jsem tak trochu prukopnik slepych ulicek, a vzdycky se zakousnu do nejakeho napadu, ktery mi zrovna proletne hlavou, tak jsem si umanul, ze nejak poresim gumovy pasek s tvarovanymi koncovkami. Mam proste obdobi, kdy mi mezera mezi pouzdrem a paskem vadi. Nikde jsem nenasel zadny relevantni odkaz nebo informaci, takze holt naslepo a po hlave. A svete div se, hned prvni objednany pasek pasoval naprosto dokonale. Na jedne te fotce to trochu vypada, ze tam je mezera, ale neni, ani pul milimetru. Je tam stin, protoze pouzdro je pochopitelne vyssi nez tloustka pasku. Mne se to tahle libi, a je to pohodlne. Tenhle pasek je tvarovany tak, ze hned od pouzdra se zacina tvarovat kolem zapesti. Vazne dobry. Tak kdyby nad tim nekdo uvazoval, jde to super to je! Já tyhle Citizeny taky chtěl teď brát a ta vlnitá guma mě strašně srala toto je krása.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Neodolal jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Pánové, jaká je šance, že se běžné quartzky - Casio, po odložení v šuplíku /cca 7 let/ s vyndanou baterií rozběhnou po vložení zcela nové? Případně též Prim Q. /Redukce šuplíku./ Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Velká, pokud baterie nevytekla. Což jsem u knoflíkáče zažil jen jednou. Ale ty ji máš vyndanou, tak v podstatě nevidím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Pánové, jaká je šance, že se běžné quartzky - Casio, po odložení v šuplíku /cca 7 let/ s vyndanou baterií rozběhnou po vložení zcela nové? Případně též Prim Q. /Redukce šuplíku./ Díky. Nevidím v tom zásadní problém, tuhle jsem rozběhl oblekovky Casio po 15 letech absence a vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) Jasná, to já tedy také doufám, jen že jsem tuhle pokoušel tuto operaci vnutit dámským toho jména a tam se ukázalo, že Caliber failed. Tak jo, ještě jsem to mohl dát spíše do vlákna Casio, ale co už. Jde se na to. Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Mám z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 45 EUR v akci na španělským Amazonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto67 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Radosť k narodkam, pôvodne som chcel mechanické zelené ale už mám troje a jedny sú už druhý krát v servise za 150e tak som si povedal že potrebujem superquarz za rozumnú cenu.Našiel som ich v akcii -180e a kedže majú kalendár do r. 2400 tak nebolo čo riešiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se