Frostie Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Gratuluji k hodinkám s fantastickým příběhem, které už nesmí za žádných okolností opustit dům či tvoji ruku! Tak ať ti hezky slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Kluci, díky. Měl jsem z nich radost i předtím, než jsem znal příběh a teď mají pro mne nový rozměr a i když jednou žabožrouta mít nebudu, tak hodinky na památku zůstanou doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Tak se taky musím jedním přírustkem pochlubit. Jelikož už nějakou dobu jezdím žabožrouta a jezdím i na srazy, tak jsem sháněl hodinky na tuto příležitost. Dost dlouho jsem hledal, až se před pár týdny jeden kousek ke mě dostal. Byl v dost zoufalém stavu, minerální sklo zdevastované, řemen téměř rozpadlý, na první pohled nic moc. Ale na druhou stranu, pořídil jsem je za 100,- Kč, tak jsem si řekl, že přinejhorším budou ležet v šuplíku a možná jednou... Ale nedalo mi to a nechal jsem vyměnit sklo a ušil jim nový řemen. Jsou to hodinky Symantec Renault F1 Team Supplier. A jelikož rád znám historii svých hodinek, tak jsem začal hledat. Internet totálně selhal, tak jsem oslovil jednoho známého, který obchoduje s firmou Symantec a včera přišla odpověď. Symantec pro team Reanult F1 zajišťoval kompletní IT infrastrukturu. V roce 2002 se Renault vrátil do F1 a Symantec byl při tom. Jelikož se všichni rádi chlubí, tak v roce 2003 Symnatec oslovil svého dodavatele - firmu Citizen a zadal zakázku na výrobu 150ks hodinek, které byly určené jen jako dárek pro jejich dodavatele. To byla jediná série těchto hodinek a nikdy se další nevyrobily. Jako srdce se použil strojek Miyota GM10. A já hlásím, že jedny z nich mám a už nedám watch1.jpgwatch2.jpg Máš pěkný hodinky a je dobře, že ses s námi podělil o jejich historii. A ještě jednu výhodu mají - hodinky od takovéhle firmy budou určitě mít kvalitní antivirovou ochranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Máš pěkný hodinky a je dobře, že ses s námi podělil o jejich historii. A ještě jednu výhodu mají - hodinky od takovéhle firmy budou určitě mít kvalitní antivirovou ochranu Už přemýšlím, že napíšu do Symantec-u, jestli by mi nemohli poslat poslední aktuální verzi antiviru Special watch edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 K chlubení to moc není, pouzdro značně ocumlané, ale zajímavá je jiná věc. Dostaly se ke mně jako nefunkční, po rozebrání jsem zjistil, že někdo měnil baterku a asi mu ujela ruka a něčím ostrým přetrhal závity na cívce. Nechtěl jsem do opravy nic investovat, tak jsem vzal pájku a přes přetrhané závity cívky jsem naletoval kapku cínu. A ejhle, hodinky se rozběhly! A ani to nemá vliv na přesnost, jdou dobře už třetí den. Tak možná inspirace pro podobné bastlíře. Tak budou takové do nepohody, o které se nebudu bát.A jako bonus - pěkně svítí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 K chlubení to moc není, pouzdro značně ocumlané, ale zajímavá je jiná věc. Dostaly se ke mně jako nefunkční, po rozebrání jsem zjistil, že někdo měnil baterku a asi mu ujela ruka a něčím ostrým přetrhal závity na cívce. Nechtěl jsem do opravy nic investovat, tak jsem vzal pájku a přes přetrhané závity cívky jsem naletoval kapku cínu. A ejhle, hodinky se rozběhly! A ani to nemá vliv na přesnost, jdou dobře už třetí den. Tak možná inspirace pro podobné bastlíře. Tak budou takové do nepohody, o které se nebudu bát.A jako bonus - pěkně svítí. SAM_0010.jpgjá myslím, že se není za co stydět, kor když jsi je dokázal sám opravit... Copak je to za typ? Jaký je tam modul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ahoj, dík, je to modul 2312, WR 100m. Baterie GP CR2016. Z opravy mám radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ahoj, dík, je to modul 2312, WR 100m. Baterie GP CR2016. Z opravy mám radost!tak je hezky užívej, snad něco ještě vydrží. Díky moc za kompletizaci info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 moje baterkace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Tak tieto su mooooc pekne super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 tak to je velka astronomie, jak funguji? moje baterkace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Cela ta nocna obloha sa otaca v realnom case,ako su hviezdy na hodinka tak by mali byt aj na oblohe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Zdravím páni, tak jsem si dnes vyzvednul nové Coltíky Chrono, na tahu Professional II. Jak jsem už jsem předeslal, jsou to mé první baterkáče a tudíž jsem vyzkoušel i hezkou variantu, která je ovšem v mém případě "vykoupená" malou velikostí 42mm, nicméně nechtěl jsem rovnou velké S-Quartzovky, proto jsem vyzkoušel tyto, myslím že na začátek stačí. Pokud si sedneme a jsem zvědav hlavně na pověstný stroj Breitling 73 - SQ s C.O.S.C certifikací, pokud si sedneme, tak je jasné, že další meta bude Avenger Seawolf případně Emergency B50 new ... První dojmy:+ přesnost 0,07 sec./24 hodin+ datumovka, to velmi kvituji+ parádní AR+ stříbrné subcify+ krásný tah Pro II. - to je ovšem můj pocit, čili moje mínus - to jest velikost, přechod ze 47mm na 41,xmm je fakt brutus, ale jak píšu, šlo vyloženě o to, vyzkoušet strojovnu . Celkově působí perfektně . Ostatně posuďte sami . Určitě bude i recenze s bohatou galerií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Tahle dvoubarevná kombinace cifru se mě líbí. Pěkný leštěnky. Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Díky Pavle, ta barevná kombinace mě nakonec přesvědčila, tak proč to nezkusit, že? Je to nádherně výrazné i díky krásnému AR. Celkově to působí perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Díky Pavle, ta barevná kombinace mě nakonec přesvědčila, tak proč to nezkusit, že? Je to nádherně výrazné i díky krásnému AR. Celkově to působí perfektně. Jsou pekny a k tobe pujdou, gratuluju. Jen dotaz, na noseni, nebo trezor? :-)))).docela rad je nekdy uvidim nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 kuncák7: Tys mě tady překvapil ... děkuji. Eeeee, trezor, povídání, fotky a nošení 2-4x do měsíce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Hele, Davide, myslím, že trpíš trochu utkvělou představou, že hodinky o průměru 42 mm jsou pro tebe malé. Asi bys tuhle fóbii měl opustit a užívat si je. Vůbec to na tobě nevypadá špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Fakt? No uvidíme Vojto ... Jak jsem psal, přechod z 47mm+ do 41-42mm je pro mě šok :D , ale uvidíme, až budu mít chvilku času, nafotím je, udělám nějaké fotky, nějaký popis a postřehy z nošení ... jde mi a priori o ten strojek, další posun bude - viz foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Jedny z nej quartz chronografů. Rád bych někdy něco podobného vyzkoušel. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se