Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Heleď ggrande,jsem ve věku kdy už jsem pochopil že mi ke štěstí v životě žádný guru asi nepomůže,ani Jára.

Na odháčkování mi stačí manželka.Na druhou stranu dokážu sklopit hlavu a s pokorou přijmout radu,jako třeba teď tu o použití ignore.

Takže to je vše.

Nazdar ;)

Upraveno uživatelem kamilb
  • Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 10. 9. 2015 v 5:34, petr_cha napsal:

Uz se trochu zacinam ztrácet v tom, co je jadrem sporu.... Nejdrive jsi chtěl titanovy sroubky, a ted to skoncilo u toho, ze titan je naprd a rezne... To uz mi zacina pripominat tu story s dulkovou korozi :-)

tu predsa ziadny spor neprebieha :)

Odesláno
  V 10. 9. 2015 v 5:34, petr_cha napsal:

Uz se trochu zacinam ztrácet v tom, co je jadrem sporu.... Nejdrive jsi chtěl titanovy sroubky, a ted to skoncilo u toho, ze titan je naprd a rezne... To uz mi zacina pripominat tu story s dulkovou korozi :-)

Jednoduché, říkám: "Na hodinkách z titanu a keramiky je blbost mít reznoucí ocelové šroubky"

Ostatní: "Ocel je fajn má to tak být, titan taky koroduje"

Já:"Koroduje ale míň"

Ostatní: samé :shit: a mezitím "Titan nekoroduje"

A už to jelo :D Byl tu moc klid, tak to chtělo trošku rozproudit :)

kamilb: Rada o ignore listu nebyla, jen oznámení.
Odesláno
  V 10. 9. 2015 v 16:27, ggrand napsal:

Jednoduché, říkám: "Na hodinkách z titanu a keramiky je blbost mít reznoucí ocelové šroubky"

Ostatní: "Ocel je fajn má to tak být, titan taky koroduje"

Já:"Koroduje ale míň"

Ostatní: samé :shit: a mezitím "Titan nekoroduje"

A už to jelo :D Byl tu moc klid, tak to chtělo trošku rozproudit :)

kamilb: Rada o ignore listu nebyla, jen oznámení.

Doplním - ještě byla reakce, že dva různé kovy v kontaktu mohou dělat neplechu.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 19:50, Btrokan napsal:

neda mi to musim sa pochvalit aj tu mam snich naozaj radost Seiko Arnie H558-5000

WR 150M? Tak to vidím poprvé. Můj šálek čaje to není, ale zajímavé rozhodně jsou. Lumi vydrží celou noc?

Mi to nedá a občas brousím na ebay. Vzhledem k mnoha koníčkům jsou  možnosti omezené a čekám na nějaký zvláštní kousek. 

Odesláno

Dakujem lumi som este neskusal ale mal som ich len kratko vonku a v tme bola celkom slesne na tom uvidim ako bude na tom ked ju poriadne nasvietim

• Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Vzal jsem Timex na lesní výpravy, houby, skály, bahna, dřevní hmoty atd. prostě Expedition.

Včera jsem je nasadil, jsou dobrý, zejména v noční tmě..... Dobrá cena

**

post-18915-0-48297700-1444384408_thumb.jpg

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

ještě tohle, kus hodinek v quartzu, burzová záležitost za 50, měly něco za sebou, ale vypadalo to jen na to, že majiteli došla 1.baterie a tím to skončilo...... Takže kauf, proč ne....   :clap:

Pak prošly léčebnou kůrou u Tondaka, který jim věnoval náležitou péči a vtiskl původní lesk a jiskru.  Nádhera, jsou sice možná menší, ale u mě na ruce se to ztratí. Značení je 5H23-7B00, strojek má 3 jewels, Suva, Japan. :notworthy:

**

post-18915-0-27760900-1444727121_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 23. 9. 2015 v 19:50, Btrokan napsal:

neda mi to musim sa pochvalit aj tu mam snich naozaj radost Seiko Arnie H558-5000

Nádherné hodinky, skoro ideálne pre mňa, ale už som to nasmeroval inde, ale sú krásne, to je pravda :)

Odesláno (upraveno)
  V 22. 7. 2015 v 14:07, P11 napsal:

Moja obľúbená značka Casio, za málo peňazí slušná kvalita. Nerezové Edifice EFR-100

Odoslané z HUAWEI G750-U10 pomocou Tapatalku

Také krásne hodinky zo série Edifice od Casia, som tuším ešte nikdy nevidel, každopádne, palec hore, šéfe, sú úžasné :)

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno
  V 27. 6. 2014 v 8:54, Krakonosh napsal:

Jednou to prostě muselo přijít... Trvalo to dlouho, ale nakonec jsem těm protrekům taky neodolal :)

Tak týmto som neodolal ani ja, ale ja mám v pláne kúpiť základný variant, PRW-6000-1, som z nich totálne unesený, a veľmi ich chcem, sú nádherné, a špičkové :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...