Návštěvník milosklikar Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 SEIKO SKA371P2, Kinetic Jako víkendové a sportovně pracovní hodinky naprosto ideální, odložím a když si je chci zase vzít, nemusím nic seřizovat. Navíc pro můj osobní pocit to není úplně klasický quartz. Dělá mi dobře ten zvuk otáčejícího se rotoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 SEIKO SKA371P2, Kinetic Jako víkendové a sportovně pracovní hodinky naprosto ideální, odložím a když si je chci zase vzít, nemusím nic seřizovat. Navíc pro můj osobní pocit to není úplně klasický quartz. Dělá mi dobře ten zvuk otáčejícího se rotoru... Jo, tohle beru. Líbí se mi a kus mechaniky je uvnitř taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 SEIKO SKA371P2, Kinetic Jako víkendové a sportovně pracovní hodinky naprosto ideální, odložím a když si je chci zase vzít, nemusím nic seřizovat. Navíc pro můj osobní pocit to není úplně klasický quartz. Dělá mi dobře ten zvuk otáčejícího se rotoru... Pekna zalezitost jak jsou velke? stezejky se sundavaji "zvenku"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Pekna zalezitost jak jsou velke? stezejky se sundavaji "zvenku"? asi 42mm bez korunky, ale vypadají větší.stěžejky se dají vyšťouchnout zvenku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2008 Sám ještě nejsem rozhodnutý který jim více sedí, na ruce mi více vyhovuje DiverTec, ale vzhledově spíše Bond. Ten černo-žlutý vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolojang Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Traser Super Sport Black Koupeno od kubsona. Za ty penize jsou fakt super, doporucuji. Nezbyva nez se jeste podelit s tim jak probihal nakup. V patek 21:09 polozena celkem zbytecna otazka ohledne velikosti. Do par minut jsem obrzel odpoved. Kolem 22:00 ucinena objednavka. V sobotu rano odeslano. V pondeli u me. Byl jsem velice prijeme prekvapen. Po teto zkusenosti kubsona doporucuji kudy chodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patašon Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Traser Super Sport Black Koupeno od kubsona. Za ty penize jsou fakt super, doporucuji. Nezbyva nez se jeste podelit s tim jak probihal nakup. V patek 21:09 polozena celkem zbytecna otazka ohledne velikosti. Do par minut jsem obrzel odpoved. Kolem 22:00 ucinena objednavka. V sobotu rano odeslano. V pondeli u me. Byl jsem velice prijeme prekvapen. Po teto zkusenosti kubsona doporucuji kudy chodim. Mám je asi čtrnáct dní stříbrné, pochopitelně od Kubsona a stejně dokonalý servis. Kubson ani hodinky nemají chybu. Prostě super servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Tissot T-touch Expert, známý model, který jsem si přál na cestování již delší dobu, pouze wr do 30m mě odrazovala. Tento nový model má wr již do 100m, nové funkce,EOL a světelné podsvícení, takže mě již nic nebránilo v nákupu" O budoucích zážitcích s nimi se s Vámi v budoucnu rád podělím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 (upraveno) Můj nový přírůstek se pomalu hodí spíše do Vintage, eventuelně do digitálek, každopádně protože tam jsou i ručičky, rozhodl jsem se je dát sem. Jsou z roku 1982 a jmenují se Seiko H558-5000 , nebo častěji, Seiko Arnold. Proč Arnold? No protože je měl na sobě legendární rakouský kulturista, herec a politik Arnold Schwarzenegger. A to hned v několika filmech, minimálně v Commandu (něco jako screenshot přikládám) a v kultovním Predátorovi. Hodinky působí bytelně, budu muset sehnat návod, protože ovládání zatím moc nerozumím. Sklíčko je lehce škráblé, i na lunetě jsou patrné známky nošení, ale na fotkách, koukám, to vypadá mnohem hůře než v reálu. Lidské oko je k tem malým škrábenačkům shovívavé. Cena 250 dolarů na eBay, tímto znovu děkuji Giliusovi za počáteční impuls, Spidererovi za tip na eBay (necelé 4 hodiny a byly vydraženy) a Ghillovi za dražbu, jelikož jsem eBay elév. Původně jsem je chtěl mít na těžkou práci (něco jako úvodní scéna s Arnoldem v Commandu, modří už vědí), na to jsem se do nich ale moc zamiloval. Udělal jsem pár fotek, omluva za kvalitu, ale jde hlavně o rychlost...nevydržel bych čekat než mi dorazí lepší foták a fotograf :-). Jo a ještě něco.... ...ill be back! Upraveno 4. září 2008 uživatelem Alessio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
King Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 No konečně máš hodinky od pořádný značky. Commando i Predatora jsem viděl tolikrat, až hanba mluvit, ale nikdy mě nenapadlo koukat Arniemu po hodinkách. Je vidět, že i Arnold ví, co je to pořádný japonský brand, to jen změkčilej Bond tahá ňáký Omegy. Už se těším, až je zkouknu live. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
King Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Jo a někdo by tě měl naučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
King Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 ... tak mě napadlo - že bych se taky pochlubil se svým nejnovějším kvarc přírůstkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Cau, tak som rad ze sa pacia. Hadam sa nam niekedy podari aj osobne, ze by si mi ich ukazal nazivo. P. Můj nový přírůstek se pomalu hodí spíše do Vintage, eventuelně do digitálek, každopádně protože tam jsou i ručičky, rozhodl jsem se je dát sem. Jsou z roku 1982 a jmenují se Seiko H558-5000 , nebo častěji, Seiko Arnold. Proč Arnold? No protože je měl na sobě legendární rakouský kulturista, herec a politik Arnold Schwarzenegger. A to hned v několika filmech, minimálně v Commandu (něco jako screenshot přikládám) a v kultovním Predátorovi. azí lepší foták a fotograf :-). Jo a ještě něco.... ...ill be back! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 Cau, tak som rad ze sa pacia. Hadam sa nam niekedy podari aj osobne, ze by si mi ich ukazal nazivo. P. Jistě, za tvou ochotu kdykoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2008 super hodinky,paráda....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2008 Tak protože s příchodem nového školního roku mi syn "zabavil" dříve představené Casio MDV-102D, pořídil jsem si pro své sportovní aktivity "Timex Ironman Triathlon 42-Lap Combo T56371". Byly za neodolatelnou cenu 47,-USD + 5,- za shipping. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorrow Odesláno 11. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2008 (upraveno) Taky se musím pochlubit - z Ameriky mi konečně dorazily vysněné Citizen Eco Drive cal. 2100. Čekal jsem na ně měsíc a půl (vezl mi je známý, který tam nějakou dobu pobýval), tak si je teď pořádně užívám. Je to pořádný kus titanu, dokonce i váha je docela solidní Upraveno 11. září 2008 uživatelem Sorrow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 Ty jsou mazacky! Sef si je koupil s bilym cifernikem a nemuze si je vynachvalit. Ja zkousel v Brne model co ma misto tachymetru vnitrne ovladanou lunetu s logaritmickym pravitkem. Ocel i titan. Libili se mi taky titanove pac jak rikas nejsou uplne jako pirko - v porovnani s titanovymi Casio ktere mam. Kazdopadne velka gratulace, me osobne v quartzkach prijdou jako druhe nejlepsi! (Po tech jejich bratrickach s vnitrni lunetou ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorrow Odesláno 12. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2008 Ty jsou mazacky! Sef si je koupil s bilym cifernikem a nemuze si je vynachvalit. Ja zkousel v Brne model co ma misto tachymetru vnitrne ovladanou lunetu s logaritmickym pravitkem. Ocel i titan. Libili se mi taky titanove pac jak rikas nejsou uplne jako pirko - v porovnani s titanovymi Casio ktere mam. Kazdopadne velka gratulace, me osobne v quartzkach prijdou jako druhe nejlepsi! (Po tech jejich bratrickach s vnitrni lunetou ) Díky Původně jsem uvažoval o tom ocelovém modelu, ale kombinace titanově-černého ciferníku se mi líbila víc. Je fakt, že by mi nevadilo, kdyby byly o něco těžší... Co je to, prosím, za model s tou otočnou lunetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 (upraveno) no paráda......rozhodně,ROZHODNĚ oživit......na čem to jsou????Neslušel by jim tah?....ještě bych poprosil o rozměry,mohu-li? Upraveno 26. září 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se