Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hm, to masicko vypada moc dobre. Ta posledni fotka nema chybu ;) .

Odesláno

Postahoval jsem fotky, tak pridam jeste nejake kary:

Tohle by mel byt Challenger:

Lambo:

491e984cef5387089d44431e92aebafb.jpg

Díra na silnici skoro jak u nás...Co asi dělalo Lambo a řidič po vjetí do týhle ďuzny  :)

Super vlákno Andy pro mě momentálně - spolu s LIborovými filmy - nejzajímavější na fóru. Díky za všechny fotky a postřehy.
Odesláno

Michale, dik za ohlasy.

To Lambo jelo strasne pomalu, bylo to tesne pred zatackou a spousta lidi kolem, takze rychlost odhaduju tak do 20km/h, takze kupodivu ta dira ho nijak nerozhodila :) Ale dobrej postreh!

Odesláno

Dnes jsme si dali popracovni pivko u kolegyne doma, respektive na terase na strese. Ma luxusni byt na Park Avenue. Ale taky za sileny prachy, tak jsem rad za svou jeskyni na Upper Eastside

77a042b8c1723551263d7e950136bf0d.jpg

ce52a8c5ac622641d3972ad24771e52e.jpg

18e308e449615179c7383b5e5dacba21.jpg

955c9b0f7fc9927dd54c990a20a15b81.jpg

e1eed183f921c8256b1e09bfc3a1e3d7.jpg

8e00d0310a9565405ce5e5edbf716e3e.jpg

O par hodin pozdeji:

837f1ea73b18948d84b742e6d7b91a4e.jpg

4696f67ae45c2ef0b91379ca167f9fa4.jpg

Odesláno

Jsem si říkal co bude "o pár hodin později" a ... zase baráky ;-)

Jj, take me to napadlo :) .

Odesláno

To bude asi pěkné hnizdečko, jen škoda, že je výhled jen na další a další baráky, to není tak úplně ono, ale co bych taky chtěl ve velkoměstě že :)

Odesláno

Kuncaku, drzim palce, snad ti to dobre dopadne.

Ostatni panove: je mi to uplne jasny, co byste chteli videt Ovsem musim rict, ze o par hodin a par drinku pozdeji se pritomne damy zacaly promenovat v sipkove Ruzenky:

ce0caf908d4caf8b86e62a717c63592e.jpg

Pritom s blizici se pulnoci jsem se ja opet menil ve vlkodlaka

Bellsi, bohuzel je to tak. Ja tu muzu oslnovat jenom mestem. Maximalne pridam reku. Jinak ten byt ma peknej, ale v patem patre, takze vyhled zadna slava. Tohle bylo ze 17. patra ze strechy. Maji tam udelane pekne posezeni, proste idylka.

Odesláno

Ostatni panove: je mi to uplne jasny, co byste chteli videt Ovsem musim rict, ze o par hodin a par drinku pozdeji se pritomne damy zacaly promenovat v sipkove Ruzenky:

Pritom s blizici se pulnoci jsem se ja opet menil ve vlkodlaka

že Růženka tají hodinky bych ti vodpustil, ale žes nám zatajil, že jich bylo víc! :death:

:clap:

Odesláno (upraveno)

Tak pohled je to hezký, ale pořád chybí to nejdůležitější, pořád nám tajíš ... jaký má kurnik hodinky ;-)

Chlapy dřív zajímalo, jaké má ženská k..y, ehm, povahu :-)

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Ja to na zacatku asi blbe napsal. Kdyz jsem psal "popracovni pivko", tak jsem myslel jako kolektivni. Byli jsme tam tri jinosi a osm slecen. Je zajimavy, ze v Cechach byl problem sehnat do tymu baby a tady je jich prevaha. Jinak to obcas bylo o usi a puknuti hlavy. Jak se zensky zacnou prekrikovat, tak pomalu prechazi do ultrazvuku. Ja necitim nic, ale mam celkem citlivy sluch. Chvilkama to vazne bolelo

Pokud se ptate hodinkove, tak to je bida. MK, Burberry, Daniel Wellington apod. Kolegove toho stridaji vic, ale je to ve stylu Movado a maximalne nejaka chrona od Citizenu. Sefove jsou na tom uz lip. Jeden ma cerna a oranzova monstra, druhy ma bile expyII a tusim suby. Vic nosi ty expy. Musim mu rict o wrist shot...

Odesláno

Bellsi, bohuzel je to tak. Ja tu muzu oslnovat jenom mestem. Maximalne pridam reku. Jinak ten byt ma peknej, ale v patem patre, takze vyhled zadna slava. Tohle bylo ze 17. patra ze strechy. Maji tam udelane pekne posezeni, proste idylka.

Tak takle se to má, já myslel, že terasa byla součástí bytu, ale to by byla ta cena ještě tak krát 2 což...

Btw: ta kolegyně je fakt pěkná, už to tu někdo psal a já souhlasím :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...