kotuc20 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 To musel byť zážitok. Aj steak aj Chevrolet. A obrazoviek tam má ako vo vesmírnej lodi .
AndyAaron Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2016 To jo, kara je to obrovska jak blazen. A pohodlna.Jeste jsem sem zapomnel dat obrazek jedne skoro radovky po ceste tam
tano Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Hm, to masicko vypada moc dobre. Ta posledni fotka nema chybu .
AndyAaron Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Byl to steak jak krava. Aspon pul kila
AKUC Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 ten steak vyzeral k. dobre aj by som si dal
michalval Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Postahoval jsem fotky, tak pridam jeste nejake kary:Tohle by mel byt Challenger: Lambo: Díra na silnici skoro jak u nás...Co asi dělalo Lambo a řidič po vjetí do týhle ďuzny Super vlákno Andy pro mě momentálně - spolu s LIborovými filmy - nejzajímavější na fóru. Díky za všechny fotky a postřehy.
AndyAaron Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Michale, dik za ohlasy.To Lambo jelo strasne pomalu, bylo to tesne pred zatackou a spousta lidi kolem, takze rychlost odhaduju tak do 20km/h, takze kupodivu ta dira ho nijak nerozhodila Ale dobrej postreh!
AndyAaron Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Dnes jsme si dali popracovni pivko u kolegyne doma, respektive na terase na strese. Ma luxusni byt na Park Avenue. Ale taky za sileny prachy, tak jsem rad za svou jeskyni na Upper Eastside O par hodin pozdeji:
Lukyn77 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Jsem si říkal co bude "o pár hodin později" a ... zase baráky ;-)
tano Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Jsem si říkal co bude "o pár hodin později" a ... zase baráky ;-) Jj, take me to napadlo .
kuncák7 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Jako vždy- paráda, hned mě to trochu zvedlo po nepovedeným včerejšku zvedlo náladu.
Bells Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 To bude asi pěkné hnizdečko, jen škoda, že je výhled jen na další a další baráky, to není tak úplně ono, ale co bych taky chtěl ve velkoměstě že
AndyAaron Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Kuncaku, drzim palce, snad ti to dobre dopadne.Ostatni panove: je mi to uplne jasny, co byste chteli videt Ovsem musim rict, ze o par hodin a par drinku pozdeji se pritomne damy zacaly promenovat v sipkove Ruzenky: Pritom s blizici se pulnoci jsem se ja opet menil ve vlkodlaka Bellsi, bohuzel je to tak. Ja tu muzu oslnovat jenom mestem. Maximalne pridam reku. Jinak ten byt ma peknej, ale v patem patre, takze vyhled zadna slava. Tohle bylo ze 17. patra ze strechy. Maji tam udelane pekne posezeni, proste idylka.
Lukyn77 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Tak pohled je to hezký, ale pořád chybí to nejdůležitější, pořád nám tajíš ... jaký má kurnik hodinky ;-)
nividic Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Ostatni panove: je mi to uplne jasny, co byste chteli videt Ovsem musim rict, ze o par hodin a par drinku pozdeji se pritomne damy zacaly promenovat v sipkove Ruzenky: Pritom s blizici se pulnoci jsem se ja opet menil ve vlkodlaka že Růženka tají hodinky bych ti vodpustil, ale žes nám zatajil, že jich bylo víc!
zbuddy Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Tak pohled je to hezký, ale pořád chybí to nejdůležitější, pořád nám tajíš ... jaký má kurnik hodinky ;-)Chlapy dřív zajímalo, jaké má ženská k..y, ehm, povahu :-) Upraveno 29. července 2016 uživatelem zbuddy
Lukyn77 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Myslím že na téma hodinky můžeš v tomhle vlákně už zapomenout ;-)
AndyAaron Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Ja to na zacatku asi blbe napsal. Kdyz jsem psal "popracovni pivko", tak jsem myslel jako kolektivni. Byli jsme tam tri jinosi a osm slecen. Je zajimavy, ze v Cechach byl problem sehnat do tymu baby a tady je jich prevaha. Jinak to obcas bylo o usi a puknuti hlavy. Jak se zensky zacnou prekrikovat, tak pomalu prechazi do ultrazvuku. Ja necitim nic, ale mam celkem citlivy sluch. Chvilkama to vazne bolelo Pokud se ptate hodinkove, tak to je bida. MK, Burberry, Daniel Wellington apod. Kolegove toho stridaji vic, ale je to ve stylu Movado a maximalne nejaka chrona od Citizenu. Sefove jsou na tom uz lip. Jeden ma cerna a oranzova monstra, druhy ma bile expyII a tusim suby. Vic nosi ty expy. Musim mu rict o wrist shot...
Bells Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Bellsi, bohuzel je to tak. Ja tu muzu oslnovat jenom mestem. Maximalne pridam reku. Jinak ten byt ma peknej, ale v patem patre, takze vyhled zadna slava. Tohle bylo ze 17. patra ze strechy. Maji tam udelane pekne posezeni, proste idylka. Tak takle se to má, já myslel, že terasa byla součástí bytu, ale to by byla ta cena ještě tak krát 2 což...Btw: ta kolegyně je fakt pěkná, už to tu někdo psal a já souhlasím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se