ave1112 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Ondro nadherne fotky:-) pozeram ze si mal krasny vikend z super pocasim:-) u nas leje a do toho aj posnezilo:-) krasna strojovna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Jo, bylo tu moc pekne. Sice bez bundy uz to nejde, ale tak je skoro pulka rijna, tak se neni co divit... Slysel jsem, ze dnes ma v CR taky zacit snezit, zima se blizi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Príjemné fotky, chytil si dobré ranné svetlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin79 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Hezký folky z mého oblíbeného Central Parku, jestli se nepletu tak jsem zahlédl Strawberry Fields? Nebo jsem úplně vedle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Diky, ranni svetlo bylo moc fajn.Tohle tentokrat neni Central park, je to Carl Schurz park na brehu East River. Mam to bliz z domu, chodim tam behat a mam to tam rad. Central park byva dost preplneny, ale ma kazdopadne svoje caro a hlavne je obrovsky... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Nudil jsem se behem letu, tak jsem sem tam neco cvakl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Pracovní víkend. To člověka vždycky pěkně otráví. Tak jsem si říkal, že si to trošku zpříjemním a udělal jsem z toho větší zábavu (a jak někteří možná i tuší, zas tolik jsem toho do práce neudělal ). Předem se omlouvám za kvalitu fotek. Zasedačka je místnost bez oken, jen s umělým osvětlením. Moje foto zkušenosti v tomto případě jsou mizivé, znalosti žádné a tudíž výbava a výsledky odpovídající... Takže tu máme:ANDYAARONOVO HODINKOVÉ FÓRUM - 1. ročník, 21.11.2015, New York Nejprve přistupmě k agendě: Přehled všech účastníků: Zakládající členové: A nyní se pojďme věnovat nováčkům.Nejprve PRIM Sport IGEN - rok 1970, po renovaci. OMEGA Seamaster, rok 1965, cal. 562 - odsud z fora. ETERNA 1939 Military, nejnovější přírůstek, nové hodinky. Tady ještě nováčci pohromadě: Trošku na světle: Pokus o nafocení zlatých ruček: No a zde všichni účastníci pohromadě. Jak vidno, mám toho už taky plnou kabelku Digi banda drží pri sobě: Myslím si, že první ročník se poměrně vydařil. Teď jen doufám, že mi naroste pár dalších rukou, abych to vše stačil unosit. Všechny svoje kousky mám rád a jsem hamoun. To je můj největší problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Tak jeste sem, pekna sbirka chlape, Ty teda jedes;). Paradni kousky vsechny, vypichnu ty Eterna, jsou krasne, elegantni a pritom tajemne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Skvělý nápad! Moc pěkná sešlost a příhodné komentáře. Jen by mě zajímalo, kolik si toho opravdu reálně odmakal, ale když je ta neděle, tak to snad tolik nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Moc pěkně si to užíváš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Diky kluci. Fotky mi zabraly asi dve hodinky v sobotu. Zbytek odpoledne jsem pak makal az do osmi. Dnes rano jsem fotky zpracoval a ted makam z domu... Takze zadnej med to neni, ale uz jsem se proste potreboval nejak odreagovat...Napad se mi zamlouval, ale nejak s tim provedenim nejsem uplne spokojenej. Musim vic trenovat s fotakem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mas to pěkný .. dobrý nápad i provedeni.. Tebe bych chtel zaměstnávat .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Skvělý nápad. Teď zbývá jen doufat, že někdo z nadřízených není zahraniční tichý člen Chronomagu. Zopakuju, co už jsem ti psal. Je to úžasná sbírka a rozrůstá se ti to správným směrem.Ty poslední akvizice nemají chybu. Nejvíc mě berou vintážní Omegy, Sinn a samozřejmě poslední člen sestavy - Eterna. Těším se na další fotky, hlavně ty Eterny si to zaslouží, vypadají fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Diky Tenge, diky Marku,nahodou, jsem zamestnanec roku Budu se snazit vic fotit, ted jsem to celkem zanedbaval. Akorat bych fakt mel radsi zapomenout heslo sem... Vsak to znate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Nadherne vlakno!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Nadherne vlakno!!Diky Scottsdale. Porad je ale co vylepsovat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Úžasnej nápad, perfektní provedení a hlavně z toho sálá nadšení ze všech hodinek :-) Gratuluju k Eternám a u mě furt vedou ty krásný Sinn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 mooc peknou kolekci tam mas!!!! jen tak dal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Diky kluci. Nadseni je, to je pravda! Jen nekdy se trapim s provedenim fotek... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Super nápad, vlastně mě to i docela pobavilo, když si vezmu jaké to v zasedačkách většinou je, todle byla mnohem lepší sešlost Btw taky by vám ty zasedačky mohli dát s okny, když tam máte takový výhled, ale to by v nich zase nikdo nic neudělal co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se