Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Prvni reportaz bude trosku jina. Ac mam rad male hodinky diky pohodli a komfortu noseni, posledni dobou jsem mel chut na neco velkeho a nejlepe s modrym cifrem, protoze cernych potapek mam dost a jeste mit budu. Dokonce jsem dosel tak daleko a dival se po nejakych brajtlich. Nakonec jsem se ale rozhodl, ze zustanu pri zemi. Teda ne az tak uplne pri zemi. Narazil jsem na jednu dobrou nabidku na hodinky, ktere se dnes uz dost blbe shani. Jsou vyprodane a obcas se nekde objevi second hand.

Predstavuji vam tedy Orient Star Revolver, model WZ0361FD a par prvnich mobilovek...

ca908531fe0c4021b2f6334893764d6f.jpg

Jsou jen na gume. Dodavaly se i na tahu, ale bohuzel. Nahodil jsem tedy aftermarket tah...

2f6fa0b610f99bd006cf24618aafa550.jpg

Jsou velke, tusim 44mm, ale na moji ruce jeste jdou, i kdyz jsou na hrane. Cifr ma krasny sunburst a samozrejme dle svetla od cerne az po krasnou modrou. Vic modre bude za lepsiho svetla

359d440a43c58884f0b8ad828d64432e.jpg

Zluta vterinovka je krasny kontrastni doplnek. A jsou to me prvni hodinky s rezervou natahu.

e78eaecc0e7af6819a106c10e687e2b0.jpg

Uvnitr tika kaliber s oznacenim 46N4A s frekvenci 21600bph. Nema hacking, coz mi zas tak nevadi. Skoda ale, ze nema manualni natah. K ukazateli natahu by se to hodilo.

Korunka je signivana peknym "O" a vrtane nozky jsou prijemnym funkcnim doplnkem.

0766ecaebe45e48703832cf7b2e707ee.jpg

Sklicko je ploche a melo by mit AR. Plasticke indexy jsou peckozni. Lumi jeste musim vyzkouset. Luneta jde hodne zlehka a ma trosku vuli, ale nejsou to nove hodinky... Korunka samozrejme sroubovaci.

V hierarchii Orientu uz jsou akorat vys Orient Star 300M Diver, ktery je hodne podobny Saturation Diverum.

Jako u me hodne dobry

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste k tomu modelu hodinek. Na stitku spolu s hodinkami je WZ0371FD ovsem pri hledani na netu se pod timto oznacenim skryvaji hodinky se zlutym cifernikem. Modre jsem nasel WZ0361FD. Jeste je varianta s cernym cifernikem pod oznacenim WZ0351FD. Nu coz.

45492f830fc4cb7770a4fc60282cf846.jpg

Odkaz ke komentáři

Pekne modrasky, je fajn videt, ze existuje i neco jineho, nez zelvy od seika. 

Apropo,uz jsi premysel, jak vsechny svoje hodinky propasujes do CR? Kdyz s nima poletis, tak te pozenou pres celnici, protoze s kufrem plnym hodinek pro ne budes obchodni cestujici. Poslat postou najednou je taky blbost...kazde hodinky zvlast, to se prodrazi...co s tim budes delat? :D

Odkaz ke komentáři

Já bych box vložil do černého sáčku, oblepil izolepou a na letišti přišel za tím na bráně, dal mu 100 USD s tím, že to musí dostat s Tebou do letadla a hlavně ať to nejde přes rám a nedejbože ať k tomu nepřikládá nikdo ucho..... to by dle mého mohlo projít :D

Jinak parádní oirenty Andy, jednou jsem je už měl v košíku na Rakutenu,nakonec jsem objednal obyč ray.

Jak to vlastně máš v Praze, zůstáváš ve firmě nebo jdeš jinam ?  

Odkaz ke komentáři

Diky kluci za ohlasy.

Ad k tomu stehovani. Nestehuju vsechno samozrejme sam, ale mam firmu, ktera mi se vsim pomaha. Je kolem toho dost papirovani a formularu, ale je to lehci, nez si to sam vyrizovat. Musim si taky nachystat doklady k hodinkam. Spoustu z nich jsem koupil v Evrope a zaplatil clo a dph pri doruceni do US, takze to by taky melo byt cajk. Dale jsou i nejake limity, co si s sebou muze clovek dovezt. No a samozrejme co bude potreba zaplatit, to zaplatim, to se neda nic delat.

Odkaz ke komentáři

Uz vis, kde budes bydle v Praze 1-10?

Doufam, ze zajdem na pivko ;)

Odkaz ke komentáři

Same lepsi napady. :) Jeste me napadlo toto:

attachicon.gifuhrimarsch.JPG

Ale to by Andy asi nedal a taky, co kdyby z digitalek vytekla baterka, ze.  :eek:

Já myslím, že baterka by případně vykapala rovnou do trenek, při tom množství hodinek  :D každopádně hodně štěstí při stěhování, vůbec ti to teda nazávidím. Mně vadilo stěhování z Košic, ty to máš kapánek víc z ruky

Odkaz ke komentáři

Ja myslel jen priblizne...

Odkaz ke komentáři

I vy divosi. S pivkem pocitam, ale budeme to radsi muset udelat pri nejake hromadne akci, protoze kdybych to delal s kazdym zvlast, tak jsem tak do vanoc v lihu :D

Jinak cislovani Prahy neznam, tak nevim jaka Praha to je. Ale budu bydlet kousek na od Letne/na Letne. Asi 10 minut chuze severozapadnim smerem od stanice metra C - Vltavska. Prej to neni spatna poloha a budu to mit akorat na te spravne lince metra.

Stehuju se zpatky do Cech v ramci firmy. Muj international assignment vyprsel. Je to takove horko-sladke. Klidne bych si dokazal predstavit, ze tu zustanu a i se me snazili vsemozne premlouvat. Mam tu dost kamaradu, ale preci jen, vetsinu casu jsem tu sam. Ja jsem sice samotar, ale co je moc je moc :) A taky nikdo nerika, ze se musim vratit do Cech na furt, ze jo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...