AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Diky Bellsi,priznam se, ze radsi cely den sedim u okna, i kdyz v open space, nez aby okna mely zasedacky a my cely den sedeli v hale bez oken ;-) Zasedacky jsou uprostred budovy, proto jsou bez oken. Kolem dokola je open space s kojema. Proste klasicka kancelarska budova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Jooo to znám, jsem taky klasická kancelářská krysa, akorát ty zasedačky máme některé i s okny, jen s mnohem horším výhledem, takže krom slunečního svitu žádná výhoda Inu ať se daří a těším se na další fotky, přece jen fotky ze vzdálenějších koutů světa jsou vždy takové zajímavější díky tomu nádechu ciziny, alespoň u mě to tak funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Diky, mam jeste par napadu, ktere chci zrealizovat. U me je nejhorsi skloubit napad s realizaci. Respektive ten vysledek neni nikdy jak bych si predstavoval Jinak co se tyka fotek z ciziny, tak ty bys to tu mohl vyucovat! Kloboucek...Tento tyden tu je Thanksgiving, takze konecne zase trosku volna. Ve stredu odlitam na zapad do Cali, takze dalsi fotky budou. Jen pravdepodobne s sebou vezmu sve cestovni Certiny a ten kvarc ne kazdemu az tak voni... Mam v planu poridit nejake strasne klise fotky s Goldengate atp. tak snad bude pekne a podari se to Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 btw. ty eterny jsou prevelice luxusni:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Diky! Cim dele je mam na ruce, tim vic se mi libi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Moc pěkné vlákno, parádní sbírka, nápad se zasedačkou se mi moc líbí, i s tím programem, jen chybí fotky z večerní zábavy, ty bývají nejlepší A na cestu letadlem Chrona? Když máš tak nádherné pilotky? Vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Take se primlouvam za pilotky;), chrona ne:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Tady me kluci asi neprekecate. Ma to nekolik duvodu, nevim, jestli se mam uplne poustet do intimni chronozpovedi, ale aspon trosku osvetlim. Tim hlavnim duvodem je, ze Eterny jsou nove a jedu do mne neznamych mist, takze bych o ne nerad prisel, nebo je poskodil.Certiny se mnou byly vsude mozne (Chicago, Toronto, Washington, Philadelphia atd.), takze je mam takove cestovni, schytaly par sramu a je to uz takova nostalgie. A ony jsou mrchy i fotogenicke.Poslednim duvodem (mozna ale spis uplne prvnim) je to, ze bych rad poslal domu nasim nejake fotky. No a drazi rodicove mozna neco tusi, ale ze jsem tomu tak propadl, tak to uplne nevi (myslim Chronomagorstvi). Nerad bych zustal vydeden, bez jmena a prislusnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Andy plne to chapu. Na dovcu a Tebou podobna neznama mista, mam Monstra. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Tady me kluci asi neprekecate. Ma to nekolik duvodu, nevim, jestli se mam uplne poustet do intimni chronozpovedi, ale aspon trosku osvetlim. Tim hlavnim duvodem je, ze Eterny jsou nove a jedu do mne neznamych mist, takze bych o ne nerad prisel, nebo je poskodil.Certiny se mnou byly vsude mozne (Chicago, Toronto, Washington, Philadelphia atd.), takze je mam takove cestovni, schytaly par sramu a je to uz takova nostalgie. A ony jsou mrchy i fotogenicke.Poslednim duvodem (mozna ale spis uplne prvnim) je to, ze bych rad poslal domu nasim nejake fotky. No a drazi rodicove mozna neco tusi, ale ze jsem tomu tak propadl, tak to uplne nevi (myslim Chronomagorstvi). Nerad bych zustal vydeden, bez jmena a prislusnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Borci to neni prca Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Postnu si sem zase par cvaku z prubehu casu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 A jeste par... Nejnovejsi prirustek a brnkani na vlasteneckou notu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Jako vždy, krásné fotky! Líbí se mi barevné sladění Vostoků s outfitem /edit: Už vim, proč když Tvou galerii hledám, nemůžu jí najít - máš to v chlubírně a já hledám ve Fotogalerii Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Doslo take k chronosetkani, kde jsem si konecne vyzkousel poradne hodinky Diky kluci za moznost si to pekne omrknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Jako vždy, krásné fotky! Líbí se mi barevné sladění Vostoků s outfitem /edit: Už vim, proč když Tvou galerii hledám, nemůžu jí najít - máš to v chlubírně a já hledám ve Fotogalerii Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Pěkné pěkné, ale černé Vostoky s červenými detaily a manžetové knoflíčky s červenou nití- to je mňamka!!Je to kouzlo nechtěného, nebo sladěný detail?Naprosto bezchybné!Edit: opakuji se, nicméně je potřeba to vyzdvihnout! Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Tak za mne urco Orient a Eterna, bombardacka dvojka Andy;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Super sbírka, pěkné fotky. Jak dlouho se tomu věnuješ? Ať slouží ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Pěkné pěkné, ale černé Vostoky s červenými detaily a manžetové knoflíčky s červenou nití- to je mňamka!!Je to kouzlo nechtěného, nebo sladěný detail?Naprosto bezchybné!Edit: opakuji se, nicméně je potřeba to vyzdvihnout!Diky za ohlasy. Takhle sladene to bylo ucelne. Pokud bych byl uplny hnidopich, tak musim rict, ze ty knoflicky jsou tmave modre s cervenym prositim, takze cerne Vostoky nesedely uplne na 100%. Na 99% ale jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se