abraka111 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Me fascinuje, jak je ta krajina rozmanita. Kazdy narodni park, cos vyfotil, je uplne jiny. Priroda je opravdu nadherna. Diky za nadherne priblizeni, zejmena pro ty, co tam nebyli. Doufam, ze nesklames a prihodis i fotku "kapitana" Vsiml jsem si, ze na tom poslednim useku na Half Dome maji vsichni rukavice. To se fasuje anebo jsou vsichni tak informovani a maji vlastni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Andy, nádhera! Viděl jsi tam krásný věci a máš vzpomínky, které těžko něco přebije.Ještě bych se vrátil k té bujabéze - jak se to jí? Na to bych si teda netroufl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Diky, kluci. Je fakt, ze ta euforie byla uzasna. V podstate celou cestu nahoru jsem se tlemil jak pako, nadaval jsem az po ceste dolu, protoze cely sestup je pro kolena ocistec.@abraka111 Oboje. Ti znali si donesou svoje rukavice, ale pod jednim velkym kamenem je tam moznost si i pujcit jedny. Pokud myslis El Capitan, tak hyr: @5etter Blbe Ale ne, clovek na to ma lzicku, trosku bagety. Ty vnitrky musli jsem byl schopny vystouchat lzickou. Krevety jsem nechal az na konec. Byly neoloupane, tak jsem to vzal normalne do ruky a cajk. Jeste pridam par fotek z cesty pryc z Yosemite. Je tam i jedno misto s velkyma sekvojema, ale popravde moc nevyniknou. Tohle byla nejvetsi: Horsky prusmyk Tioga pass ve vysce vice nez 3000 mnm byl otevreny teprve par dni zpet. Pry kvuli spadle lavine. No asi jo: Pak jsme jeli prave dal tim prusmykem a jednu chvilku to tam vypadalo tak divne a puste, takova mesicni krajina. Nevim, jestli to z te fotky vyplyne: Ted jsme stravili noc u Lake Topaz. Hledal jsem nejake ubytko na jednu noc a poprve v zivote jsem spal v kasinu. Jsme totiz asi 300m za hranici s Nevadou a v Nevade maji kasina vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Hele tu Moniku si poznal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Teda ten Half Dome je pecka, to by se mi taky libilo. Ale asi by se mi po ceste zpet rozsypaly kolena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ked vidim tu bujabezu tak zistujem ze bujabeza, ktoru som si objednal u nas vo vychytenej restike okolo bujabezy ani nesla :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 @tombed Jelikoz tam hraly same vyzobane slunecnice, tak jsem se k nim radsi nehlasil @filo Jo, na kolena to byla makacka...@enslow Tohle byla moje prvni bujabeza, takze tezko rict, jestli to takto ma vypadat. Ale veril bych jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 (upraveno) Valim se v posteli v Napa a snazim se si namluvit, ze ty vcerejsi dve lahvinky se uz vstrebaly. Kazdopadne nejen ze vino bylo vynikajici, ale muselo byt opravdu i kvalitni, protoze moje hlava, krome toho, ze ma trosku problem vyrovnat balanc, je krasne cista a jasna. Zadna bolest, zadna otupelost. Tak to mam rad Dluzim vam jeste report ze sve predchozi zastavky. Jelikoz v tom miste nebyl zadny signal, nemohl jsem nahodit fotky driv. Takze to napravuji ted.Z casina od Lake Topaz jsme se presunuli k Lake Tahoe. Obrovske jezero na hranicich Kalifornie a Nevady. Bohuzel kousek od Yosemite byly rozsahle pozary. Muselo to fakt byt velke, protoze ten kour se nesl brutalne daleko. Lake Tahoe je zhruba 100 mil od toho pozaru a stejne se sem kourovy opar donesl a prvni den po prijezdu jsme meli vazne obavy jestli neco pujde videt. Nastesti s kazdym dalsim dnem se to zlepsovalo, takze muzu pridat par obrazku Po prijezdu jsme si nejprve udelali maly vylet kolem jezera na nejake ty vyhlidky. Kolem samotneho jezera je velke mnozstvi dalsich malych jezirek. Druhy den jsme si udelali vylet do kopcu prave k Eagle Lake. Byl to krasny vyslap s nadhernymi vyhledy. Cestou nahore obcas doslo jeste na snih, jinak ale bylo teplo. Snehu tu byva v zime nejspis hodne, protoze Lake Tahoe je oblibena destinace i pro lyzare. Posledni den jsme to zase vzali k jezeru trosku z jine strany. Upraveno 22. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Hodinkove jsem tady uprednostnil kocoura pred igenama. At si taky protahne hrbet: Ani nadmorska vyska kocoura nezabrzdi v rozletu Presto byl po narocnem vyslapu trosku unaveny, tak se sel pak vyvalit k jezeru. I do vody sel, aby vyzkousel, jestli je tak studena, jak strasili. Nebyla. Prvni den mela 20.8 stupnu a druhy nameril dokonce 21.7 stupnu. Obrazky cvachajiciho posledniho vorvane sem radsi davat nebudu, tak radsi budu pokracovat s kocourem. Trosku blbnul v pisku: No a rikal jsem, ze jsme vcera dojeli do Napa, ze? Pro ty, kdo to nezna, tak Napa a Sonoma jsou oblasti v Kalifornii, kde se pestuje a vyrabi nejvice vina v US.Meli jsme v planu jit na ochutnavku vina. Po prijezdu jsem hledal na internetu. Je tu obrovske mnozstvi malych vinarstvi, ktere to nabizeji, paradoxne temer vsechna zaviraji mezi 17 a 18h. To me celkem vyvedlo z miry a uz to vypadalo, ze mame utrum. Pak se mi ale podarilo najit jedno, ktere zaviralo az ve 20h, tak jsme jim udelali kseft. Pekne jsme si pokecali s majiteli a byl to moc fajn vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Andy bomba, teď jsem tu nějakou dobu nebyl, takže jsem měl možnost toho pročíst více najednou a pokochat se. Skvělé reporty a koukám, že před návratem, máš pořádně nabitý program, zkoušíš procestovat celou Ameriku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Normálne mi je už teraz smutno že už nebudeš dávať rezorty z Ameriky. Super naozaj závidím. Ďakujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Ja vitam zmenu prostredi, cti poust za zelen. Skvele fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 A to já se zas pro změnu těším na Andyho reporty z Prahy a přilehlých zemí. Do Ameriky se nejspíš nedostanu, ale pro nějaký výlet po okolí se nechám rád inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 (upraveno) Opet diky za ohlasy, panove.@Bells celou Ameriku ne, jen malinkou cast tady na zapade.Kdyz uz jsem tu, pridam zase neco malo reportu z cest.Z Napa jsme se vydali smer San Francisco. Byl jsem tu uz nekolikrat a to mesto vazne zboznuju. I kdyz uz mam fotek s Golden Gate plno, tak jsme stejne neodolali a opet ho sli omrknout. Tentokrat se nam tu ale valel mrak. I to ma ale svoje caro... Jelikoz mam pristav a centrum dost prochozeny, vyrazili jsme do Golden Gate parku, coz je velky mestsky park. Je moc pekny, ale vadilo mi, ze do nej maji povoleny vjezd auta. No a potom jsme se vydali po Highway No. 1 do Santa Cruz. Dnes jsme pokracovali dal na jih, ale bohuzel uz stesti nebylo na nasi strane. HW no. 1 je na nekolika mistech zavrena kvuli sesuvum pudy a diky tomu zbouranemu mostu. A samozrejme je to na tech nejkrasnejsich mistech. Takze jsme to museli bohuzel objet vnitrozemim. Druha prekazka je pocasi. Necekal jsem to, ale dnes byla pomerne zima a hlavne mraky kolem celeho pobrezi, takze nebylo nic moc videt. Upraveno 24. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Jelikoz tapatalk umi jen deset fotek, tak dodam, ze na noc jsme zakotvili v Santa Barbare. Dostalo me, ze Amici si i na to blbe molo musi dojet autem Uz se mi to jinak krati. Uteklo to jako voda. Ale jeste kapka reportu bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Ten jihozápad je parádní, jsou to přesně ty místa kam bych se spolu s NY jednou chtěl podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 (upraveno) Tahle serie je super, voda a lode. Jinak ten most v mlze nema chybu Andy! Edit: ale ta voda v Golden Gate parku asi nebude na koupani, ze? Vypada hur, jak Seberak Upraveno 24. července 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 opět parádní fotky, putování jak má být.díky za zprostředkování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 Nádhera. Frisko má láka viac ako Jablko. Takže foto Golden Gate sú perfektné. Kľudne môžeš dávať aj viac fotiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 @sashator Jeste Chicago neni zle, mam rad i Boston a chtel jsem i do New Orleans, to jsem ale nezvladl. Stejne jako Yellowstone. Je tu toho strasne moc.@tano Nene, to neni na koupani. Bylo to celkem zakalene. Jezdi tam jen na slapadlech.@pebe Dik!@kotuc20 Tentokrat jsme do mesta nesli, takze moc dalsich fotek nemam, jen ten most a park. Ale urcite jsem sem daval vic fotek pred rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se