Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Jsem neříkal, že to nevypiju :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Andy super report. Už mi to aj chýbalo. Fotky sú parádne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Pratele, kamaradi,Je na case se trochu odkopat. Listopad a prosinec byly pracovne pomerne narocne mesice. Vsichni chteli vsechno do vanoc, jako kdybych byl Jezisek. Ja jsem citil neklid a mel jsem roupy. Psal jsem to uz nekolikrat, ale v takovych pripadech mam tendenci se odmenovat. Posledni tyden pred vanocema uz to konecne vypadalo, ze se vse stihne a ja jsem se pustil ze retezu...Utery:Zacalo to nevinne a ja jsem v prodeji uvidel inzerat na Omegy POcka ve velikosti 42mm, se starym strojkem 2500, ktery je dela jeste prijemne nizke a nositelne. Nezavahal jsem, ale nejrychlejsi jsem nebyl. Predchozi kupci ovsem odstoupili a tak se otevrela sance pro me. S prodejcem jsme se domluvili a ja si v utery vyzvedl Omega Seamaster Planet Ocean 600M. Ctvrtek:O dva dny pozdeji se v prodeji objevily nove expy 1 Mk 2. Ve velikosti 39mm. Koukal jsem vzdy spise po 36mm, ale vzdy, kdy jsem je mel na ruce, tak jsem mel pocit, ze sotva prolezou na svetlo bozi skrz muj husty porost. Vetsi expy tedy davaly vetsi smysl a po jejich vyzkouseni musim rict, ze upgradovana verze je skvela. S prodejcem jsme se hned domluvili na predani a jeste ten den se mi houpaly na ruce. Patek:V patek jsem si uz jen dle planu jel do Kotvy vyzvednout Prim PS2 no date bronz. Mam doma humberta, ale tohle neni ani prirovnani. Musim rict, ze ty bronzovky se zatracene povedly. Hned jsem je nasadil na nachystany gumovy tropic strap a ted jen budu cekat, az dostanou patinu... Zde jen takove male srovnani: Expum by holt vnitrni AR slusel. Ale to je tak jedinne, co by se dalo vytknout. Po ceste na vanocni svatky mi bylo s hury naznaceno, ze by to s tim utracenim za hodinky stacilo... Takze mam na nejaky cas asi utrum P.S. Panove, pokud byste mel nekdo kontakt na docenta Chocholouska, budu vam vdecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Tak to bol veru podareny tyzden;)Velmi pekne si nakupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 No, nakupovat by mi slo. Ted bych mel zase neco rozprodat a to uz je horsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Takže Andy chápu správně: 4 dny - primky omegy rolex? Gratuluju a taky upřímnou soustrast. S tím neantireflexem ať se jde Roleks fakt vycpat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Chapes to absolutne spravne, doktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 A to jsem si myslel, že jsem magor....tak vidím že ne ( a nebo ne jediný :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Tak co, vkus mas dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Výborně expy 39mm už chci delší dobu zkusit Jinak hratulace Andy, ale datejusty mi k Tobě sedí lépe,asi budeš muset ještě přikoupit :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Diky, panove!@vojta1 Kdyz vemes expy, tak prikupim DJ udelam ti cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Hezky tě to semlelo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Je vidět, že Ježíšek se letos fakt snažil. Někdy se prostě sejdou dobré nabídky v krátkém časovém sledu a nastane problém. Tys to ustál dobře a když to šlo, byla by chyba do toho nejít. Limitka byla navíc záležitost na delší dobu. Pokud jsi ty hodinky vezl všechny najednou v tom autě, vidím to na konkurenční přetlak v kabině. Samozřejmě ještě jednou gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 @Jarett Semlelo. A co teprve az prostuduju knihu @Marcus Diky, Marku. Predvedu co nejdrive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Peknej tejden. Mel jsem jeden podobnej v listopadu. Jsem docela zvedavej , co zustane a co pujde casem o dum dal...kazdopadne at tikaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Tak to je pecka si sa nejako rozbehol kamarade;-) som zvedav co pojde teraz z domu :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Teda člověk tady pár dní není a co se neděje, ty jsi ale ďábel Gratulace k novým kouskům, odměna myslím hodně pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Gratulace Ondro!Každé jsou úplně jiné, takže si snad nebudou konkurovat. Těším se na fotky.Co máš na ruce teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Notykokso, slusnej vitr! A to je dobre, uz jsem si pomalu zacal rikat, co s tim chlapem je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 @Jarett Semlelo. A co teprve az prostuduju knihu Taky jsem tak začínal ... a konec je v nedohlednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se