AndyAaron Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 (upraveno) No a jelikoz toho ted v novem roce bylo vic, je asi na case se odkopat uplne.Zacnu zlehka. Tento pribeh zacina pred vice nez rokem, kdy jsem mel krasne Prim Diplomat v nadhernem sbirkovem stavu. Nekteri z vas jiz vedi, ze jsem se je rozhodl venovat svemu nejlepsimu kamaradovi z USA Shuangovi na pamatku. Uz pri predavani jsem vedel, ze Diplomaty ale jednou zase chci. S postupujicim casem a rostoucimi cenami mi bylo jasne, ze neni na co cekat, a ze nejlepsi obdobi jsem uz stejne prosvihl. Na myslenku nasledujiciho projektu me privedl mistni Primholik, od ktereho jsem vydyndal prvni Diplomaty. No a manie pak dale pokracovala a pokracovala a ja porad shanel lepsi pouzdro, lepsi cifr, lepsi korunku a lepsi rucky a strojek. Az jsem sehnal co jsem potreboval, domluvil jsem se s xjr1 na uprave. Timto bych chtel Petra pozdravit a verejne mu podekovat za vyslednou praci. Jsem nadmiru spokojen! Minuly tyden jsem si vyzvedl vysledky jeho prace a jednu dobu to doma vypadalo takto: Vysledna dvojka pak takto: Omlouvam se za hrozne mobilni fotky, ale jeste jsem se nima nedostal nikam na svetlo, kde by je bylo mozne poradne vyfotit. Hlavne tedy fotakem a ne mobilem... O vikendu jsem nevahal a hned vzal cerne krasky s sebou na ples. Proste oblekovky jedna basen! Nadseni trva a dvojicka diplomatu spolecne s cestovnima igenama a bronzovyma PS2 asi uzavira moji Prim kapitolu S prirustkem cislo dve se musim vratit zpet do ledna. V tu dobu jsem mel v hodinkovnici cerstve porizene expy. Expy, ve kterych jsem mel dost penez, ktere jsou skvele, ale ze kterych ja jsem uplne nadseny nebyl. Jiz nekdy od zari jsem se pritom dival po IWC Ingenieur ve velikosti 40mm. Ondrej71 zde mel limitku Laureus, kterou v jednom z mnohych a castych zachvatu (pokud to tu ctes, tak promin ) prodal clenovi, ktery ale na foru mic nefiguruje. Ten model se mi strasne libil a ja jsem pak hledal a shanel ruzne dalsi. Zejmena tedy reference 32390x. Jenze bud byly drahe, nebo jsem si nebyl jisty. Na SEWu v Brne jsem mel moznost vyzkouset Vitovy inhausni a vedel jsem, ze proste jedny Ingy musim poridit. Zpet ale do ledna 2018. V prodeji se objevila opet limitka Laureus! Nez jsem stacil zareagovat, bylo samozrejme plno zajemcu. Ovsem dobre vztahy se cleny tady na Chronomagu (zdravim a dekuji do brnenske bunky) mi tedy nakonec umoznily se k temto hodinkam dostat. Velice vstricny prodejce z Prahy byl ochotny se setkat co nejdriv. Cim mi ale dobre zavaril mozek bylo to, ze na schuzku dorazil s modrymi DJ, ktere taky byly na prodej. Ovsem rozhodovani extra dlouhe nebylo a i tohle byl jeden z faktoru: Jeste pridam expy, pro srovnani: No a tak jeden magor k inzenyrum prisel Jak brutalne dobre jsou vidite z fotel sami. Ondrej71 je taky moc dobre popsal a vyfotil ve svem vlakne, takze odkazu i na nej. Ja si zase musim udelat cas na poradne foceni... Upraveno 13. února 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 GRATULUJEM TY MAGOR :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Diky, kamo!Toto je tedy finalova petka: Pak nejake ty primky tedy, gecka, vintaze a i kvarcy... Nothing to write home about Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Kuwa, máš to pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Tys do toho za poslední tak cca rok začal neskutečně dupat! Ani nvm co pochválit dřív. Všechno! Ale IWC dvojička je absolut, prostě krása. A kdybys jedny pouštěl...no však to znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Diky, kamo!Toto je tedy finalova petka:Pak nejake ty primky tedy, gecka, vintaze a i kvarcy... Nothing to write home about NADHERA ONDRO fakt krasna rodinka;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Toto je veru pekna kopka potesenia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Jo poriadna zostava a tak trochu proti trendom na fóre bez moonov žiadne rolady - pán má vkus a evidentne vlastný názor palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Diky vsem, panove.Vyhoda je kamaradit se tady na foru se spoustou lidma, protoze pak si clovek muze spousty hodinek osahat a vyzkouset. Mel jsem moznost tedy samozrejme zkusit spoustu Rolad, zajimavych Seiko a i ty Moony. A tak nejak jsem zjistil, ze me to posledni dobou tahne do staje Omega a IWC. Opet diky mistnim clenum Za posledni rok jsem toho protocil vic, nez by bylo zdravo. Tajne doufam, ze jsem se ted saturoval. Jsem spokojeny a dalsi cil zatim zadny nemam. Lakaji me v prodeji ty Akvace od IWC a nebo se mi fakt zalibily nividicovy Colty. Ale slibil jsem si, ze ted uz vzdycky pujde kus za kus. Pokud tedy akvace nebo colty, tak budou muset jit z domu PO. A ty jsem si jeste dostatecne neuzil Nahrada za chrono Omega me zatim napadaji leda tak Longines Heritage. Nahrada za FC oblekovky dokonce ted zadna. To jsou pro me nejvic prekvapive hodinky. Proste jsem ted spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Akorat mi teda chybi solarni RC Citizeny, asi jeste budu muset prikoupit (Nic ve zlem JanNovakJan ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Andy, ses opravdovej pacient :-), proti tobe se citim naprosto vporadku :-). Diky ti.Mas to krasny, ty iwc jsou pro me dechberouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Pěkný fotky, Andy. Hodinky samozřejmě taky. Budějovice mám moc rád. Byl jsem tam poprvé v roce 1998 a už tehdy mě překvapilo, jak je to krásný město. A v Masných krámech se moc dobře jí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 @kuncak Diky. Tady nemi nikdo v poradku a nebo vsichni. A ted si vyber @siwi Taky diky. Budejovice mam rad. Prozil jsem tam spoustu peknych chvilek a rad se tam vracim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Krasnej set:-) rekl bych skoro definitivni ale jak rikal Werich: nikdy nic nikdo nemá míti za de-fini-tiv-ní:-)) sem zvedavej kam se budes ubirat dal...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Diky, kamo!Toto je tedy finalova petka: Pak nejake ty primky tedy, gecka, vintaze a i kvarcy... Nothing to write home about Nooo ... když se na to podívám koncepčně ... tak ti toho do konečné fáze dost chybí ... čeká tě dlouhá a těžká cesta :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ty ses za poslední dva měsíce pěkně rozjel Gratuluju k super hodinkám. Pořád k nim mám pár výtek, ale Ingy jsou prostě Ingy a odpustit se jim dá ledasco...a vlastně jsem ti zapomněl pogratulovat i k Markům, takže to doháním....jsem zvědavej s čím příjdeš příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Diky, kamo!Toto je tedy finalova petka: Pak nejake ty primky tedy, gecka, vintaze a i kvarcy... Nothing to write home about Pěkně Ondro, teď už máš hodinky na všechno.Předpokládám, že v budoucnu budeš už jen měnit a ne rozšiřivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 super pětka, od každého něco, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Opet diky vsem!@Vit - presne tak, ted mam od kazdeho kousek a plan je pripadne menit kus za kus. Stejne i tech pet hodinek bude fuska unosit a otacet @sashator Ingy jsou Ingy a maji neco do sebe. Jak jsem psal vys, ted konkretni plan nemam, ale clovek nikdy nevi co se kde objevi, ze?@Jarett Neprovokuj, satane! @Kid_A Presne tak, Jirko. Nikdy nerikej nikdy @pebe diky pane! Upraveno 14. února 2018 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Jo jo, to je set, kterej dava smysl. Dodatecne tedy taky gratuluju a preju ti klid chronoklid, aspon na chvilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se