Vit Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Vidím, že se to ujalo.Prostanovení pravidel se může hodit TOTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Minuly tyden jsem byl zase v Dublinu. Byl to pro me pomerne narocny tyden umocneny tim, ze jsem nebyl zdravotne v poradku, coz vyvrcholilo v sobotu. Bohuzel. Protoze jsem prisel o pomerne zajimavy zazitek. V sobotu se v Dublinu hralo finale 6 Nations Rugby Cup mezi Irskem a Anglii. To si nedokazete predstavit tu atmosferu ve meste. Uz od rana byly ulice plne vice ci mene rozdivocenych fanousku. Finale bylo odpoledne a Irsko nakonec vyhralo. A od te doby az do hluboke noci slavilo cele mesto. Clovek mohl videt jak zabavne a vesele scenky, tak i opilecke vystupy. Kazdopadne ta atmosfera rozjasaneho mesta se dost tezko popisuje a z Cech tohle vubec neznam. Z Ameriky uz vubec ne. Jak jsem ale rikal, tak jsem nemel vic moznosti si vecerni atmosferu uzit. Proto dam jen par obrazku z mesta v prubehu dne... V pivovaru Guiness jsem sel na nejake ochutnavky: A pak na kurz toceni piva Vyckal jsem do zapadu slunce... ...a operativne se presunul k jinemu zdroji... Heslem stareho pana bylo ?Sine Metu?, coz znamena ?Beze strachu.? Proste uvedomely stejne jako nas taticek Masaryk, ktery hlasal ?Nebat se a nekrast? V Dublinu se vyrabela whiskey (ano, opravdu whiskey a ne whisky) znacky Jameson. Pozdeji se ale vyroba presunula do jine casti zeme a v Dublinu zustalo pouze muzeum. Copak by to bylo za prohlidku bez ochutnavky Zbytek sobotni noci jsem ztravil na luzku, ale vyhodu to melo. Jak se vsude slavilo, tak kousek u hotelu byl nejaky koncert. Skupina hrala skvele pisnicky sirokeho repertoiru a ja jsem to mel pres zavrene okno v idealni hlasitosti. A zadarmo. Tedy za cenu pokoje. Jen kdyby tedy nehrali asi do dvou do rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Pekny cestopis:)Co treba v Dubline vidiet, si videl;)Tiez som si to podobne obehal.Nasiel si nakoniec nejaky ten obchod co si hladal mimo centra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Uplne jsem na to nemel moc casu, tak jsem vletel jen do nejakyho obchodaku, koupil par kousku a zas frcel dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Hledme jaky jsou OPcka spolehlivi partaci i na cesty po sousi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 To jsou! Ale i kdyz sedi paradne, tak v kombinaci s tahem uz je to fakt zavazi a po par dnech jsem se pristihl, ze jsem si rikal, ze mi nejsou uplne pohodlne. V nedeli jsem nasadil Marky a byla to jina lahudka. Hodim je asi zpet na gumu. Na te jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Nas recht. Moje vzpominky na marky jsou presne takove..... dokonaly watche ktery skoro nepostrehnes:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robis Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Andy, minulou neděli jsem začal číst tvoje vlákno a dnes skončil :-) Samozřejmě, že jsem měl přestávky :-) Neuvěřitelná jízda a super životního příběh, nemluvě o tom hodinkovém! Opravdu skvělé a těším se na pokračování! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Diky Budu neco postupne pridavat, jen ted v CR je to casove narocnejsi. Jeste mam v podpisu cestovatelske vlakno, to by te taky mohlo zajimat. Akorat tam musim jeste dodelat reportaze z cest po zapade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robis Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Diky Budu neco postupne pridavat, jen ted v CR je to casove narocnejsi. Jeste mam v podpisu cestovatelske vlakno, to by te taky mohlo zajimat. Akorat tam musim jeste dodelat reportaze z cest po zapade... Bomba, moc rád si pročtu. Btw. viděl jsem, že jsi měl midsize seamaster (36,25 mm), jak se ti nosily a neměl si pocit, že jsou "malé"? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Mid size Seamastery byly jedny z nejpohodlnejsich hodinek. Realne, kdyz je clovek da na ruku po Casio Rangeman nebo treba Doxa SubT, tak ano, vypadaji male. Ale ja jsem zrovna mel obdobi, kdy jsem nosil male hodinky a jednu dobu jsem snad nemel hodinky nad 40mm. Takze kdyz jsem mid size dal na ruku, tak to byla pohoda. Fakt, ze clovek o tech hodinkach ani nevedel. Popravde receno, kdyby byly 38mm, mely trosku lepe otocnou lunetu a hlavne mely plasticke logo a indexy, tak to jsou hodinky bez jedinne chybky. Presel jsem na 42mm PO a ty se taky dobre nosi, ale takove pohodli jako mid size smp to rozhodne neni.Celkove mi prijde, ze to je jen o te odvaze dat na ruku tak male hodinky, protoze dnesni moda veli nosit hodiny velke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Midsize bondovky se nosí naprosto skvěle. Někteří budou tvrdit, že mají dětskou velikost, ale to je blbost. Jsou to dospělý hodinky pro lidi, co mají tenké zápěstí a/nebo mají rádi komfort. Parádní vlákno, Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jako všecko supr, ale pro mě prostě AndyAaron = bambína s modřenejma ručkama. V dobrým myšleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 ...Celkove mi prijde, ze to je jen o te odvaze dat na ruku tak male hodinky, protoze dnesni moda veli nosit hodiny velke Vidím to naprosto stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Midsize bondovky se nosí naprosto skvěle. Někteří budou tvrdit, že mají dětskou velikost, ale to je blbost. Jsou to dospělý hodinky pro lidi, co mají tenké zápěstí a/nebo mají rádi komfort. Parádní vlákno, Ondro!Jsem rad, ze jsem mel moznost te ovlivnit, i kdyz ti tedy dlouho nevydrzely. Ani vlastne nevim proc Jako všecko supr, ale pro mě prostě AndyAaron = bambína s modřenejma ručkama. V dobrým myšleno.Hmm, to zni jako zavazek. Bambina jsou pryc, ale mozna bych mel nad nima zase pouvazovat Pravda je, ze ve sve cenove kategorii jakozto oblekovky konkurenci hledaji hoooodne tezko. Nekdo Orientum vycita logo, ale s tim ja treba vubec nemam problem. Vidím to naprosto stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Něco k tomu napíšu ve "svém" vlákně, nechci ti to tady plevelit. Každopádně sraz s tebou a možnost malé SMP vidět a vyzkoušet mi dost pomohla v rozhodování. A nelitoval jsem a nikdo netvrdí, že se k nim někdy nevrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Uz jsem tu dlouho zase nic nedal. Po dloooouhatanske dobe jsem vytahl opet sva chrona od Certiny a po ceste autem jsem udelal par cvaku. Sice to jsou kvarcky, ale proste maji neco do sebe Nejake hratkt s polarizacnima brejlema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Přesně tyhle měl bývalý kolega a strašně se mi líbily, ale při platu A1 v roce 2005 jsem na ně neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 U me to jsou definitivky, protoze jsem je dostal od nasich za promoci jako A1 v roce 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Hodinky s příběhem jsou nejvíc pěkné to máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se