Stepino Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Mel jsem to dat do svycarskych, nebo do vintage, nebo ...proste tu neni tema stolni/nastenne/podlahove hodiny uz po nich koukam cca 5 mesicu a sice jsem puvodne chtel ctvercovy cifernik, ale ten mi uz nekolikrat utekl a tak jsem si udelal radost timto klasickym kouskem. Sice nejvic by se mi libil nejaky model Marina, ale to uz jsou castky nekde jinde.podminkou byl dobry stav a napis Atmos na ciferniku. Tento model je jeste jiny tim, ze neni klasicky lesteny ale ma brousene provedeni. ted jeste do kamenictvi nechat udelat travertinovy podstavec a bude to 100% tak co , kdo ma nejake Hermle, JLC, Kienzle, Becker, Junghans...
kulix Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Jsou supr, celkove Atmosy jsou moc povedene..
jacob Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Ty jsou krásný! Sehnal jsi je tak, aby nešly poštou, popř. jak jsi vyřešil přepravu prosím? Já na ně také koukal, ale nevím, jak je dostat do ČR. Mám strach z pošty.
IzTaPa Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 jednoduse nadhera!!! mas je domu nebo do prace?
Stepino Odesláno 9. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 v praci by mi je ukradla uklizecka a pak porad nekdo chodi okolo a otresy pro to torzni kyvadlo nejsou to pravy orechovy.takze domu ;-) doprava pres GLS a zabaleno ve trech krabicich a plnene bublinkovou folii a tema polystyrenovyma burakama, kyvadlo zaaretovane a slo to z GB (nakonec lepsi, kvuli neplaceni clu a DPH a kratsi doba prepravy)
sery.vlk Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Atmos je klasika, z toho půlminutového kyvu sálá nebeský klid. Gratuluji. Stepino: z kterého roku přibližně je? - za měsíc se sem prosím vrať a okomentuj přesnost .-)
Stepino Odesláno 9. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) priblizny rocnik podle serioveho cisla je cca 1974-1976. presnost zkusim zmerit a dam vedet, pripadne je jednoduche ji upravovat velice jednoduse a doladit k absolutni spokojenosti. Edit,tak presnejsi info dle meho serioveho cisla by mohly byt z roku 1976 Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Stepino
Frostie Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Tak to je ovsem jedna z nejlepsich akvizici na foru za nekolik poslednich let, oproti niz je Grand Seiko obycejny low end a Rolex prachsprosta masovka... :-)
Rodkopf Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Mé dream hodiny! Gratulace! To kyvadlo se da nejak bezpecne zaaretovat,ze? V nem je ta nejnachylnejsi soucastka z toho specialniho materialu?Nezapomen obcas vyvetrat,at ti hezky slapou
Stepino Odesláno 9. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 panove dekuji za reakce, mam z nich opravdu radost - jednak mam ted nejaky hodinkovy utlum a marnost a vlastne mi prijde zbytecny mit vic jak jedny hodinky a touha pred 6 rokama posbirat od kazdyho modelu jeden kousek mi prijde absolutne nesmyslna a tenhle kousek me potesil vic nez jsem si dokazal predstavit. Vec ktera me vlastne nikdy moc nebrala. urcite je tu Pafka co ma dva kousky Atmosu a urcite se jeste nekdo najde a verim ze tu je mnohem vic vzacnejsich kousku celkove, ale tohle je proste paradicka. Jinak ano - to kyvadlo se aretuje vcelku pevne a pak krome tech prosklenych casti neni co by se rozbylo (dle meho laickeho pohledu)
Bert Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Obrovská gratulace chlape. Parádní hodiny.Tak ještě zavěšenej námořní chronometr ....
atim Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 No tak to byl fofr Štěpáne, na ty se rád přijedu podívat, už se těším!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se