VS Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 S Junostěm byla větší sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Aiwa walkman jsem měl (a pořád mám) taky. Našlapaná verze s digi rádiem, autoreversem a batt semaforem. Ještě i s krabicí. Jinak discman mě minul. Zato jsem jsem si oblíbil Minidisc: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Tak ten MD je vzácnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Tak ten MD je vzácnost. Zase taková ne, měl jsem dva. Jeden s nahráváním a do, druhý jen player. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 MD není vzácný, ale překvapuje mě co dneska lidi za to chtějí. Mě se MD líbí od svého počátku. Mám i jen přehrávač i další walkman s nahráváním. Přemýšlel jsem i o větším přístroji, ale to se vracím na začátek. Dnes je to mrtvé médium. Po čase přístroje zemřou, takže se nechci "citově vázat". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 V mém okolí měli všichni kazety a CD, MD neměl nikdo, jen jeden muzikant. Takže v mém přízemním světě vzácný prostě byl a teď je ještě víc, protože už ho nemá ani ten muzikant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 A tohle znáte? foto z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 (upraveno) před 7 hodinami, t2 napsal: A tohle znáte? foto z netu. Super Video Laser Disc ... nebo tak nějak se to jmenovalo ... Upraveno 21. srpna 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Pak ke konci daval Sony ruzny reklamni akce na ty MD.. takza ja si koupil kombo vez + prenosny MD ze nejakou celkem rozumnou cenu.. na vezi samozrejme clovek kopiroval cd na md a na prenosnem md to pak poslouchal.. nekdy ke konci vejsky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Z doby, kdy kazetaky byly ve skolce a minidisky jeste dlouho na houbach. Tesla B4, ctyrstopy magnetak. Dostal jsem ho od mamky pred 40 lety, takze predpokladam ze mu je tak 50 let. Nechal jsem ho opravit a hraje. Pochopitelne mono, ale dobre. Poustim si na tom ty italsky kantileny, na kterych jsem tehdy ujizdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 (upraveno) Tiez ho mam.Je ale o poznanie pouzivanejsi. Z bielej je kremova. Nasiel som ho u nasich v pivnici. Skoda ze mu chybaju nejake prvky, ale na supu naskocil a funguje. Vyhoda mono je v tom, ze ma dve stopy a na kazdu mozes nahrat nieco ine, takze paska ma v podstate dvojnasobnu dlzku zaznamu. Upraveno 21. srpna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Tiez ho mam.Je ale o poznanie pouzivanejsi. Z bielej je kremova. Nasiel som ho u nasich v pivnici. Skoda ze mu chybaju nejake prvky, ale na supu naskocil a funguje. Vyhoda mono je v tom, ze ma dve stopy a na kazdu mozes nahrat nieco ine, takze paska ma v podstate dvojnasobnu dlzku zaznamu.Ty otocne cudliky vypadavaly kazdou chvili, takze logicky se ztracely jako prvni. Ale zase mas ten popruh na noseni. Ten ja jsem bohuzel nedochoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Tuhle B4 měli naši taky. A pamatuju si, že při provozu smrděla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 V 20. 8. 2021 v 19:47, t2 napsal: Aiwa walkman jsem měl (a pořád mám) taky. Našlapaná verze s digi rádiem, autoreversem a batt semaforem. Ještě i s krabicí. Jinak discman mě minul. Zato jsem jsem si oblíbil Minidisc: Taky pěknej Aiwak....tyjo, kde je téhle firmy konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Tak koukám, že pořad existuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 Staré kontra nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 V 21. 8. 2021 v 10:32, michalval napsal: Z doby, kdy kazetaky byly ve skolce a minidisky jeste dlouho na houbach. Tesla B4, ctyrstopy magnetak. Dostal jsem ho od mamky pred 40 lety, takze predpokladam ze mu je tak 50 let. Nechal jsem ho opravit a hraje. Pochopitelne mono, ale dobre. Poustim si na tom ty italsky kantileny, na kterych jsem tehdy ujizdel Máti měla B400, vydržel neskutečné Přepínání rychlostí bylo úžasné, na 2 se na jednu pásku vešlo neskutečně návštěvních dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 V 20. 8. 2021 v 19:34, VS napsal: S Junostěm byla větší sranda. Junost jsme meli TV na kempovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 V 20. 8. 2021 v 16:55, siwi napsal: Zvězdočku měl spolužák. Já měl tenhle "puk" přesně v tého super barvě Puk je pecka, ten byl asi jen v Tuzexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Puk je pecka, ten byl asi jen v Tuzexu U nás ho měli v Eltosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se