Gombo Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 @kuncák7 presne teno mikrofon bol original k tomu sonetu. Foto z netu, ale dobre si ho pamatam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 před 16 minutami, odjinud napsal: Tak to asi nebyla vyloženě PS. Urcite to PS nebyla, zadna brigada(-ja znojemska -Rota Boří Dvůr /les...) se touto cinnosti nezabyvala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) před 12 hodinami, odjinud napsal: Taky ho máme. Otec ho ukrad na vojně, když dělal u PS na odposlechách Bundeswehru. Ten pochybný termín se neužívá, jednoznačně šlo o přemístění, přemisťování jinými slovy vojáka se stará voják má. Upraveno 26. října 2021 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 11 hodinami, Frostie napsal: Ano, souhlasí. V jakých letech sloužil? Já Aš-Baráček a střídavě výše uvedené v letech 1989-90, do céčka jsem šel v srpnu 1990. Nekdy okolo kubanske krize (1962), to cca odpovida i uzivani tech sonetu. Rikal, ze se tehdy bali, ze bude valka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Jen drobnost k těm TI-xx, kdysi jsem si z cest do Jugoslávie přivezl TI-57. Dostal jsem ji ve firmě,kde jsem kooperovali počítače s procesorem Z80A. Reklamní tiskovinku pro školy o snadném užití. Má 12 barevných stran a možnostech a s popisem jednotlivých kroků - použití kláves. Velmi zajímavé z dnešního pohledu na svět i techniku. Jenže kluci ji někde časem zatratili nebo směnili za jiné věci do klukovské kapsy. Já ji vlastně ani pořádně nepoužíval, běžný cifry, čísla a všemožné jsem počítal z hlavy a skutečné výpočty jsem dělal vždy na firemním kompu. Jako ukázka zde. /první a poslední stránka. Upraveno 26. října 2021 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Vrátil se mi zrepasovaný Condor. Myslím, že své místo zde má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 @Hayamen zcela jednoznačně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 44 minutami, Hayamen napsal: Vrátil se mi zrepasovaný Condor. Myslím, že své místo zde má Krásnej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Ten je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Před hodinou, Hayamen napsal: Vrátil se mi zrepasovaný Condor. Myslím, že své místo zde má Tohle byl sen asi každého z nás, když nebyla šance ani na katalog ze západu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Condora mela babicka a porad se na nem neco sralo. Hlavne ten elektronicky kazetak. Za me moc hi-end pretechnizovane reseni na moznosti tuzemske vyroby. Skoda, jinak by to byl impozantni kousek. Studoval jsem tehdy slaboproud na SŠ, tak jsem se v nem porad vrtal. Nakonec sel do kose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Po pravdě řečeno to byl opravdu krám, ale nádhernej. Měl jsem věž RFT. Taky pěkná, ale kazeťák byl víc v Kovoslužbě než doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Já Condora kupoval v červnu '89, hned jak jsem se vrátil z vojny, pamatuju se, jak mne hrozně štvalo, že maj všude jen stříbrnej (chtěl jsem ten černej). V servisu byl jednou, tuším, že zaseklý dvířka, ovšem pak šlapal jak hodinky, asi jsem měl kliku na dobrej kus ... Upraveno 26. října 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Jeste sem prihodim moje byvale diare ze supliku. Prvni je Casio SF-5300 a celych 64 kB pameti dostal jsem ho od sefa v roce 1995 tusim. Druhy byl asi muj nejoblibenejsi a taky nejpraktictejsi Palm Tungsten T3, mel stylus a byl vysouvaci. Cmaral jsem si na nej text i nakresy. Treti Compac Ipaq uz bohuzel nemam, tak jen foto z netu. Upraveno 26. října 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Jo, tak PDAčko s Windows Mobile jsem měl taky. ASUS MyPal. Ale tak jako před tím elektronický diář mi nikdy k srdci nepřirostlo. Ještě k těm diářům Casio: Koupil jsem si k němu tehdy dokonce i synchronizační kabel a software do PC. To mě bavilo EDIT: Jsem zapomněl dát ještě fotku toho MyPalu: Upraveno 26. října 2021 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) To's mi připomněl můj první "chytrý" telefon, HTC TYTN II Kaiser... ofiko to sice podporovalo jen Windows Mobile 6.0, nicméně díky jednomu šikovnému "vařiči" ROMek (Čech, na XDAdev) na tom krásně běhaly WM 6.5 (obrázek je z webu, už ho, bohužel, nemám). Skvěle se na tom díky kostrukci četly v hospodě knížky A vlastně HTC jsem pak byl věrný až do loňského srpna Upraveno 26. října 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Už nemůžu editovat... nostalgicky jsem si procházel obrázky a narazil jsem na tuhle dobovou recenzi https://myego.cz/item/htc-kaiser-tytn-ii-prvni-dojmy-z-nejlepsiho-telefonu Z dnešního pohledu je to celkem úsměvné ... Upraveno 26. října 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 To je nádhernej stroj to HTC. Můj první chytrej mobil byl taky od HTC, typ Incredible S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Ve svý době to fakt byla pecka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Mel jsem podobnej nebo mozna stejnej. Klavesnice byla parada, jen ta tloustka telefonu byla ponekud vetsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se