Maxmillian Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Myslim, ze v cestine dalsi nejsou https://www.databazeknih.cz/serie/ledova-spolecnost-1704 ale napsanych jich vic bude https://en.wikipedia.org/wiki/La_Compagnie_des_glaces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Díky, ale s angličtinou se obtěžovat nebudu, tak dobrý to zase nebylo zaujalo mne to, protože toho bylo hodně dílů, když se nad tím člověk zamyslel, strašná volovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Film super, uvidime knizka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Dorazil jsem dalšího Vondrušku - Křištálový klíč 3 - Jarmarečník - čitelné, hlavně pro to, že ten kraj celkem znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Arthur Hailey: Hotel. A chystam se i na jeho dalsi knihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Má žena po x letech psaní, dokončila své dílo, které by ráda vydala. Jedná se o nenáročnou, až odpočinkovou literaturu, která je plná černého humoru. Mrkněte na její kampaň na hithitu, jsou tam ukázky z knihy a ilustrace. Pokud by Vás to zaujalo, budu rád, když ji podpoříte. Odkaz na kampaň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Trošičku rozpačitý - dočetl jsem " Saturnin zasahuje " od Miroslava Macka ( prý podle původních poznámek ). No je to lepší než předchozí snaha - " Saturnin se vrací ", ale furt to nějak není ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Vražda na golfovém hřišti - Agatha Christie. Velmi zajímavý případ mon ami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Trošičku rozpačitý - dočetl jsem " Saturnin zasahuje " od Miroslava Macka ( prý podle původních poznámek ). No je to lepší než předchozí snaha - " Saturnin se vrací ", ale furt to nějak není onoTeď jsem ho prohlížel v Luxoru, ale vrátil zpátky do police... už to první pokračování mi přišlo jen jako “skoro Saturnin”... :—)) no, možná se pro něj ještě vrátím ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Koupil jsem ho v Alze do čtečky, takže to doma nebude zabírat místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmattonni Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Já mám jinak radši papír, ale je pravda, že na doktora Macka by to mohlo stačit digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Mě ke čtečce donutily praktické věci - dojíždění, prostor,..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 V antikvariátu jsem narazil na knihu "Za všechno může kapitán", autor Achille Campanile. Od první do poslední stránky kniha plná absurdního humoru. Pokud má někdo rád prapodivné zápletky a bizarní postavy, tak vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Tu si pamatuji z knihovny rodičů. Ale nečetl jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 V 18. 8. 2020 v 19:13, paro napsal: Dočetl jsem Gentlemana v Moskvě. Začínal jsem bez valných očekávání, ale za 2 večery jsem to přelouskal. Fikce, ale realna. Diky za tip. Bez doporuceni bych tuhle knihu nejspis minul, o to jsem radsi, ze se tak nestalo. Obstaral jsem si to jako audioknihu a velmi prijemna zalezitost. Nejspis se k tomu jeste vratim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 odporúčam knihu Homo Deus. Podľa mňa veľmi zaujímavé čítanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Žamboch : Bakly - V objetí smrti - velmi čitelné - Hledání smrti - rovněž velmi čitelné A v předzvěsti nového díla Joshua Dalzelle - Nové hranice jsem pro oživení prolistoval předchozí díly: Černá flotila -Válečná loď, Volání do zbraně a Protiúder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Jako audioknihu načtenou Davidem Matáskem, výborná záležitost https://www.databazeknih.cz/knihy/za-oponou-valky-zpravodajem-nejen-na-blizkem-vychode-386873 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Tak přečteno - Joshua Dalzelle : Nové hranice - čitelné sci fi při čekání na nového Kotletu jsem se prokousal Pierre Clostermann : Velký cirkus - takový občas rozpačitý čtení/deník pilota 2WW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Momentálně dávám trilogii od Davida Morrela Bratrstvo růže, Bratrstvo kamene a Svazek noci a mlhy v audiu... pak se pustím do Kotlety: Poutníka z Mohameda & Alláhův hněv a Vlci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se