Qwuiddo Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Ahoj, už jsem to psal do vlákna na co se právě těším, ale zde by to mohlo mít větší odezvu. Právě jsem se dozvěděl, že 23.11. je v NeoLuxoru na Václaváku můj asi nejoblíbenější český scifi autor Jiří Kulhánek a podepisuje svoji novou knihu i knihy starší! Jelikož mám jeho kompletní bibliografii (kromě té nové publikace) a čekám na jeho autogramiádu několik let, tak toto mě opravdu potěšilo. Nepřidá se někdo? Je to od 16:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 přidávám se ke Grgovi, i když já spát musím... 9 z 10 tombedů doporučuje už i smajly si pletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Za sebe muzu doporucit knihy od autora James Hadley Chase .Cetl jsem je vsechny,a vetsinu jich i vlastnim,Jedna lepsi nez druha,jsou psany tak nejak stejne,vzdy z pohledu "vraha",jsou to takove dobrodruzne krimi,hooodne napinave,bez hluchych mist,daji se precist jednim dechem,jak se zactete tak vas uz nepusti.Velmi napinave,trosku zamotane,plne zvratu,ale v ramci reality ze tomu ctenar veri,ne ze se bude divit ze to neni mozne. DOPORUCUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Ahoj, už jsem to psal do vlákna na co se právě těším, ale zde by to mohlo mít větší odezvu. Je to od 16:00 Ja si asi zajdu ... kdyby se mi povedlo koupit obe cesty krve, byl bych stastny jako blecha! ale asi se tam prodavat nebudou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Alexandr Solženicyn - Souostroví gulag Dal jsem vcera cca 40 stran a pripada mi, ze se to tahne jak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 nick hornby - dlouha cesta dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Tak Toničku Bolavou mám za sebou, parádní čtení. A u Kulhánka jsem taky moc dlouho neváhal a za chvilku se do něj, snad, začtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Alexandr Solženicyn - Souostroví gulag Dal jsem vcera cca 40 stran a pripada mi, ze se to tahne jak .... A bude hůř. Taky jsem to nedočetl. Příliš roztahané. Jeden den Ivana Děnisoviče je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Dik za tip, me to taky prijde taky tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendr Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Minulý týden jsem dočetl: Grzędowicz, Jarosław - Pán ledové zahrady 1-3, bohužel 4 ještě není, tak pořád nevím jak to dopadne. Teď jsem začal Suzanne Collins - Hladové hry. Čtu na Kindle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Já čtu právě tuhle knihu. Neuvěřitelnou náhodou jsem jí našel doma při třídění tátovy knihovny... Edit: zmenšení fotky - překouk sem se, sám nesnášim velký fotky, sorry. Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem henker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Právě dočítám od Lorda Russella of Liverpoola - Pod bičem hákového kříže ( kniha vydavatelství Naše vojsko SPB z roku 1957 ), hodně zajímavé počtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Ja si asi zajdu ... kdyby se mi povedlo koupit obe cesty krve, byl bych stastny jako blecha! ale asi se tam prodavat nebudou ... Mno prodavat se 100% nebudou ... Kulhanek zakazal dotisky svych starsich del (pry to neni kvalitni cteni) - urcite to vyjadreni nekde najdes . Ja teda krome tech dvou dilu cesty krve jsem vsechno koupil za par kacek v knihkupectvi, ale ta cesta krve me stala na aukru peknejch par tisic , kdyz jsem ji pred par lety dokupoval. EDIT: vcera sem koupil tu jeho novou knizku - VYHLIDKA NA VECNOST Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 jojo...je to tak. Vládce Strachu znovu vydali přes jeho zákaz, i se kvůli tomu soudil. Cesta Krve se dnes nechá občas sehnat za nehorázné peníze na aukcích.....díl i za 5000 Kč ( podepsaný ). Nepodepsaný se pohybuje o kousek níže, ale jen o kousek. Cena však stále roste . Nezbejvá než jako E-knihu. LINK Vyhlídku jsem koupil dnes, ale ještě jsem se k ní nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Já se k ní dostanu snad ve středu, mám teďka kopu práce, ale už se těším . Jinak co se E-Knih týka, sám určitě víš, že to není úplně ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Já e knihy nečtu vůbec. Ale spousta lidí zase čte jen a pouze e knihy. Tak si vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Teď jsem měsíc četl 3 papírové knížky a už se zase těším na čtečku. Je to pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Ja ctu jako e-knihu 85% odborne a akademicke literatury... Kolikrat si tu knizku i pak koupim, ale kdybych mel kupovat vsechno co musim nastudovat a procist, tak bych se asi nedoplatil Buh zehnej kekebooks a JStore Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Děsně chátrám... Dočetl jsem Robinconovu Letadlovou loď, teď dorazím Clancyho Rudou bouři (BTW a IMHO a TAK VŠELIJAK, velmi dobrý náhled na třetí sv. konflikt konvenčními silami) a těším se na Deaverovu Kathryn Dance, Deavera mám moc rád, nenechá jednoho v klidu a neblbne hlavu různými supermany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Ta mi chybí, Letadlová loď. Jinak všechno ostatní mám. O Clancym ani nemluvím, Rudá Bouře je klasika !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se