Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Honzo, rád bych, ale měl jsem to také půjčené a už jsem to vrátil. Každopádně jsem si jí objednal, takže jak to přijde, dám vědět.

Spolu s tím jsem si od tohoto autora objednal i knihu "Jak chutná moc" - prý nadčasové.

Jestli se nemýlím, tak "Jak chutná moc" mám doma, ale jistý si nejsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hloupost, temné bludiště,

kořeny má spletité.

Co jich do něj propadalo!     

William Blake

Včera od choti darovaná útlá ,ale výborná klasika .

Upraveno uživatelem saida
Odkaz ke komentáři

Koho zajímá poválečná historie, především pak konflikt v Indočíně, pak si rozhodně přečtěte celkem tři na sebe navazující knihy Ďábelská garda , Ďábelská garda 2 - Znovu v zeleném pekle a Ďábelská garda 3 - Válka bez pravidel. Napsal Elford George Robert.

Nedávno jsem je měl půjčené a opravdu mohu říci, že se čtou skvěle, řekl bych jedním dechem -:) Popis knih najdete na internetu

Odkaz ke komentáři

Koho zajímá poválečná historie, především pak konflikt v Indočíně, pak si rozhodně přečtěte celkem tři na sebe navazující knihy Ďábelská garda , Ďábelská garda 2 - Znovu v zeleném pekle a Ďábelská garda 3 - Válka bez pravidel. Napsal Elford George Robert.

Nedávno jsem je měl půjčené a opravdu mohu říci, že se čtou skvěle, řekl bych jedním dechem -:) Popis knih najdete na internetu

Jsou super, i když je to dost fikce. Ale náboj to ma.

Odkaz ke komentáři

Jsem objevil sérii Jack Reacher od Lee Childa. Za posledních 6 týdnů jsem přelouskal 8 knih a další mám v zásobě. Něco podobnýho už se mi dlouho nestalo :).

No to mám taky za sebou, jen mi to díky mé dobré práci trvalo kratší dobu a pak jsem se vrhnul na toto:

http://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/clive-cussler-2570

Odkaz ke komentáři

I mne nečakane na Vianoce nadelili knižku, ktorú som virtuálne listoval a dúfal, že raz si na ňu siahnem. A hľa, pustil som sa dnes do nej. Sestra s priateľom ani netušia, akú radosť mi urobili. Kniha je to parádna, vrele Vám ju odporúčam!

eaxr.jpg

F.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...