Frantik Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Scifi, ses tam? Hele rekni mi prosim te, ze tu zenskou v tom sklepe nedrzi ten kluk, co prezil tu havarku a ta sekretarka bejvala...? To by bylo dost trapny.Ted to docitam :-) Tak toho nechte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Zahradnik. True Detective to potvrdili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Zmizíku je to napínavý co :-) Další díly jsou stejně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Zmizíku je to napínavý co :-) Další díly jsou stejně dobrý.Neseer. Kaslu na vas, odpoved bude v ustavu. Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Zmizíku je to napínavý co :-) Další díly jsou stejně dobrý.Hele vo cem to tu mluvite? Nejak jsem to z diskuse nechytil a chci taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Zena v kleci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Zena v kleciVod koho? :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 vod zmizíka. zavřel ji tam a neví jestli bude horší ji tam nechat nebo pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Husty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Žena v kleci - jako dobrý, ale Vzkaz v lahvi - byl lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 A kdo to teda napsal, krome Zmizika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Adler-Olsen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Adler-Olsenpodle mě jedny z nejlepších detektivek. je to takový holywoodský jakoby, jakej to má spád ale mě to fakt bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Ta pointa Ženy v kleci ale hodne slabá - to ma Zmizik recht. Od půlky to čtenář pozná! Ale forma psaní super a uz kousu druhej dil, takze me to asi baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Když ty si franto strašně chytrej. Já to pochopil až to skončilo ;-) Hele vážně, zase aby to mělo hlavu a patu, tak tam nakonec roubovat něco záhadného jako v některých případech mi přijde tohle lepší. Tvl to je věta. Co jsem to vyplodil. :-) Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Tedka prej vyslo Andele a demoni s fotkama z tech mist z Rima, kde se to jakoze vodehravalo. To muze bejt dobry. Ja to tenkrat cet a uplnou nahodou sem byl v Rime tak sem tam voblez par tech vobelisku a strcil rypak do nejakyho toho inkriminovanyho kostela ale kdybych mel tudle knizku s vobrazkama kde bych dneska byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 A jak sem se naucil kupovat v kosmos.cz elektroknihy tak jsem si koupil od Peter May novou knihu, von ondyno napsal 'Skala' a to bylo hodne dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Pardon, 4x14°ale, 1x 15°stout, 2x13°lezak, hnedka bych taky neco napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Co tvoje zena? Jeste je v kleci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Není už v lahvi? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se