Petr.S Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Momentálně mám rozečtenu tuto, ne že bych byl jeho fanda, ale zvědavost byla silnější. Kromě spousty fakt a datumů a politických nezáživností jsem se dozvěděl i nějaké zajímavé věci z jeho života, třeba to, že to byl taky chronomagor. Když při jednom z několika jeho zatčení zabavili krom jiného i několik kusů hodinek značky Doxa. Jinak k vánocům jsem dostal čtvrtý díl Aristokratky, tak už se těším jaká bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 AhojPoštu neviem, poslal som mu 27eúr. odo mna pyta 150 Zl ...ako si platil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 SEPA platbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Trhlina, Jozef Karika. Dlouho, ale opravdu dlouho jsem nečet něco tak dobrýho ! https://www.knihydobrovsky.cz/trhlina-33543930 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Kariku uz radsej necitam. Nemozem potom spat... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Aktuálne Dostojevskij.. Idiot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Kepler naprosto vybornej (jako audiokniha), na Adlera-Olsena se teprve chystam, takze nemuzu posoudit. Nesba uz si, pocitam, poslouchal (serie s Harry Holem - i kdyz je to vydavane napreskacku a je v tom par mezer)? Ten je taky skvelej.Tak jen taková odezva po pár nových zkušenostech. Kepler (Hypnotizér) sice není úplně top v rámci žánru, ale jako audiokniha mně to taky baví, Rímský je super. Naproti tomu Mankell (Usměvavý muž) pro mě byl v podobě audioknihy totální katastrofa. Především mě neuvěřitelně vytáčel Vyorálkův přednes. Co jsem četl, tak lidem se to jeho měnění hlasů celkem líbí, ale mě to neuveřitelně sr*lo. No a pokud jde o knihnu samotnou, tak až do finále bych to hodnotil tak za 3, zatímco za samotnej konec bych dal čistou 5. Pokud jsou všechny knihy ze série Wallander podobnýho kalibru, pak moc nechápu tu oblibu ani převažující slušný hodnocení. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Toho Wallandera myslim udelal hlavne seriál https://www.csfd.cz/film/255630-wallander/prehled/ kde září Kenneth a je o level výš, než knihy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 To zní docela reálně. Seroš jsem neviděl, s ohledem na slušný hodnocení a představile hlavní role zkusím dát Wallanderovi šanci aspoň touto cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ten serial je genialni. Skvela atmosfera a hlavni hrdina, kterej je tak unavenej a nestastnej, ze bys mu dal korunu :-) A usmeje se jednou asi ve druhe serii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tim Ferris Myšleni titanu- docela fajn soubor rozhovoru Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Ten serial je genialni. Skvela atmosfera a hlavni hrdina, kterej je tak unavenej a nestastnej, ze bys mu dal korunu :-) A usmeje se jednou asi ve druhe serii.Jj mrknu na to. Nicméně už mě dostkrát napadlo, jestli vůbec existuje spokojenej, šťastně ženatej, zdravě vypadající detektiv. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jinak k vánocům jsem dostal čtvrtý díl Aristokratky, tak už se těším jaká bude.Za mě nejslabší kus serie. Sice jako konzumní humor pořád slušný, ale ty záchvaty smíchu jako u prvního dílu už se nekonaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jj mrknu na to. Nicméně už mě dostkrát napadlo, jestli vůbec existuje spokojenej, šťastně ženatej, zdravě vypadající detektiv. Napadá mě jedině nějakej Malej Pitaval :-) V severský krimi urcite ne :-) K Wallanderovi si pak pridej Most a sérii filmů od Adler-Olsena https://www.csfd.cz/film/345088-zena-v-kleci/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jj to jsem oboje viděl, ale na Případy oddělení Q se chystám v audiopodobě. Čte to Bareš a dle ukázek to vypadá dobře. Ještě že ty audioknihy jsou. Dojíždím každej den do práce a už mě nebavilo poslouchat ani rádio ani muziku, todle je pro mě docela spása. Občas se mi doma smějou, že přijedu k baráku a ještě drahnou chvíli sedím v autě, abych doposlechl kapitolu. No a doma pak kontuinuelně pokračuju se stejnou knížkou ve čtečce. Žena nad tím kroutí hlavou neb ona nic jinýho než papírovou knížku neuznává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Už dlouho ujíždím na audioknihách, momentálně poslouchám 17-ti dílnou serii Sackettů od Luise L'Amoura Borek Kapitánčík skvěle namluvil od F. Kotlety trilogii Spad (Spad, Poločas rozpadu a Rázová vlna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Dneska jsem dostal v práci od kolegy. Po letmém prolistování to vypadá pozitivně.O vikendu se do toho položím a dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Niektore jeho hlasky su fajnove:)Skoda, ze to nie je komplet zivotopis, len poslednych par rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Potrebuju radu, tak nejak si posledni dobou rikam, jaka je ostuda, ze desne malo ctu. Vlastne nectu vubec, casopisy o autech a weby o hodinkach se asi nepocitaji Naposled jsem 4 roky zpatky precetl 20 knih k maturite. Bavilo me z toho hlavne Na zapadni fronte klid od Remarqua a vlastne i Čapek.Ale takova Kafkava Proměna nebo Malý Princ nebylo uplne moje kafe... Takze se ptam: S cim zacit? Vim, ze tezko radit, kdyz ani ja sam nevim jakej zanr me bavi. Doufam ze vymyslite neco, jako kdyz jsem prijde novacek a poradime mu SKX007, s tim proste nejde co pokazit. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Mateusz Piechnik- Czas na glenbokošci Kniha opisuje históriu potápačských hodiniek,až dodnes.Autor je zároveň zberateľ diverov.IMG_20181221_133018_AO_HDR.jpg IMG_20181221_133055_AO_HDR_1545395556808.jpgObjednávka zde:IMG_20181221_133124_AO_HDR.jpgJozko. Urcite si tu knizku nekde objednam a prectu. Ale, kuwa, parexo luneta na PS2 mi bije do oci, jak rudy hadr bykovi pred ocima......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se