Návštěvník Snow Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Vlákno nepřináší žádné novinky, jedná se opravdu jen o souhrn hodinek z příspěvků, které jste již mohli na chronomagu vidět. Přesto v koutku duše doufám, že udělá někomu radost, protože jsem ho dělal, kvůli jisté nedokonalosti fóru dvakrát a to přes dvě hodiny. SIHH 2015 picture compilation? This is what I have for you so far. Many more novelties are embargoed until Monday 19th January. A. Lange & Söhne: SAXONIA DUAL TIME, SAXONIA and SAXONIA AUTOMATIC: the new generation Audemars Piguet Royal Oak Concept Acoustic Research Baume & Mercier Clifton Grande Date Baume& Mercier Hampton Automatic Cartier Rotonde de Cartier Annual Calendar watch Cartier Rotonde de Cartier Astrotourbillon Skeleton-watch Cartier Rotonde de Cartier-Reversed Tourbillon watch Calibre 9458 MC Cartier THE CRASH SKELETON WATCH CALIBRE 9618 MC IWC Portugieser Annual Calendar IWC Portugieser Perpetual Calendar IWC Portugieser Yacht Club Chronograph Jaeger-LeCoultre Master Calendar Jaeger-LeCoultre Master Calendar Montblanc Heritage Spirit Orbis Terrarum Montblanc Heritage Spirit Orbis Terrarum Montblanc Timewalker Urban Speed Chronograph Panerai Luminor 1950 3 Days Chrono Flyback Automatic Ceramica PAM00580 Parmigiani Tonda 1950 Squelette Piaget Altiplano Chronograph Piaget Black Tie vintage inspiration watch 42x45mm Ralph Lauren Automotive Chronograph Roger Dubuis Excalibur Automatic Skeleton in pink gold Roger Dubuis Excalibur Spider Skeleton Flying Skeleton zdroj - http://www.watch-insider.com/news/sihh-2015-picture-compilation-this-is-what-i-have-for-you-so-far-many-more-novelties-are-embargoed-until-monday-19th-january/11/
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Hodinky nevím jaké vybrat (asi PAM i když RD a ALS jsou samozřejmě pecka), ale řemen od Montblanc mě prostě baví, je to řešení a navíc velmi "nevadící" a praktické.
jenik77 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Díky za takový přehled. Za mě je nejlepší IWC Potrugieser AC, i když ta cenovka je dost mimo...
mandrinka Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 nejlepší je ralph lauren, můžu mít pak trenky, ponožky i hodinky od jedné značky a být děsně in, ale vážně, ty PAMy jsou nádherné a ten Cartier The Crash je originální
stepecken Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Piaget.. Piaageet...Mňanky Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
brnakp Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Děkuju, moc krásná kompilace nádherných hodinek. Samozřejmě nej jsou nové IWC :-) Ale i Cartiery stojí za podívání...
instant Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 nejlepší je ralph lauren, můžu mít pak trenky, ponožky i hodinky od jedné značky a být děsně in, ale vážně, ty PAMy jsou nádherné a ten Cartier The Crash je originálníJa by som radsej trencle od Piageta..
Kid_A Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 krasny vlakno. rada z nich uz tu probehal (a mocne uvizla v pameti - viz chrona altiplano), takze moooc diky snowe!
Rodkopf Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Piaget.. Piaageet... Cartier.. Cartier!
Fajkus Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Děkuji za podívání. Mám o čem přemýšlet. Takto hezky jako na podnosu to nikde není.
tano Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Baume & Mercier Clifton Grande Date a IWC Portugieser Annual Calendar
USER47 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Za mě Cliftony, ten pazmezánovej skeleton a JLC v nezlatý verzi.
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Snowe moc dik. Hrabal jsem se v tom skoro stejne dlouho a muj favorit - montblanc chrono,proste parada.
steel Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Tudor by mě zajímal, googluj, Romane, googluj
bandicoot Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Skeletový astroturbillon od Cartiera a Piaget bez kamínků. Pecka.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Skeletový astroturbillon od Cartiera a Piaget bez kamínků. Pecka. Jsem na tom uplne stejne.
hluchyr Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Vše nádhera ! Za mě IWC Portugieser Annual Calendar ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se