Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Většinou ano. Panerai dost tlačí do zápěstí a moc malých / nízkých hodinek nemám.

Výjimkou je, když třeba vím, že budu v noci vstávat k dětem, tak abych měl přehled...

Odesláno

Včera jsem zkusil cvičně usnout bez hodinek, to se podařilo, ale zbytek noci stál za prd. Už si je sundavat nebudu , jsem na hodinky na ruce zvyklej.

Odesláno
  V 29. 11. 2013 v 18:00, IzTaPa napsal:

nakaza se siri! ma draha zacala obcas taky spat s hodinkama na ruce! :)

U nás obráceně. Já si je vždycky sundaval a přítelkyně ne. A poslední dobrou si je nechávám i já. :)

Odesláno

Ja sundavam hodinky hned jak přijdu domů, to mi najednou zacnou vadit, ale jak zase opustom domov bez nich tak mi hned chybi :lol2:

Kazdopadne spanek a koupel bez hodinek.

Odesláno

vymenil jsem casomiru z koukani na mobil za koukani na zapesti...takze s hodinkama, je to prijemnejsi, ale musim  davat pozor na kluka, abych ho neposkrabal sponou, kdyz ho prendavam do postylky...

Odesláno

Ak som mimo domu, mam ich stale na ruke, no akonahle pridem domov, idu dole...ked idem spat, uz si ich na ruku nedavam :lol2:

Odesláno

Spím při zdi a nerad bych přišel o jejich zachovalou vizáž. Občas mi ruka nekontrolovaně vyletí a majznu se do stěny, nebo občas manželku a Trasery by mohly jak na stěně, tak na manželce zanechat nepěkné stopy :-)

Odesláno

Nechápu, že může někdo spát s hodinkám na ruce. Jak mám hodinky rád, tak je to to první co sundávám, když přijdu domů..., teda druhé po botách...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...