Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

sundávám sundávám - v zásadě si je sundávám všude kde to jde a je to bezpečné x vlastně ani nevím proč si je ráno nandávám - stejný to mám s trenýrkama

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno (upraveno)

S prvníma hodinkama asi čtyři roky zpátky jsem spal, ale odnesly to několika škrábanci na skle a na lunetě, když jsem s nima ze spaní několikrát nepěkně přejel po nahrubo štukované zdi.

Dnešní hodinky sundávám na spaní, při sportu a protože pracuju v "monobrand" hodinkárně, musim si své hodinky (jiná značka než u nás prodávaná) sundat i v práci.

Upraveno uživatelem JamesLurk
Odesláno

sundavám je nejčastěji v garáži, když se hrabu v motorce, nebo když jdu na masáže. Jinak na noc zcela vyjímečně, sem tam po nějaký náročný akci, když jsem oteklej a tlačí...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na noc zasadně vždy sundavam, i když jsem společensky unaven. Pokud se nahodou stane že usnu s hodinkami tak v průběhu noci sundavam.

Rano jako prvni si beru hodinky.

Odesláno

Na noc hodinky sundavám, podle mého ač se to nezdá hodinky jsou v noci vystaveny riziku a to nemalému. V noci se člověk všemožně převaluje, potí se a vůbec.

Ráno hodinky beru na ruku hned zpět.

Při sexu nesundavám není důvodu. :-)

Odesláno

Já pro změnu s hodinkama spinkám :-). Prostě jsem na ně tak zvyklý, že mi nevadí ani při spaní a k úhoně zatím nepřišly !!!

Odesláno

Síla zvyku, nesundavám.

Minimálně posledních 10-12 let. Proč? Sám nevím, prostě musím hodinky "cítit" na ruce i v noci.

Co kdybych nutně potřeboval vědět kolik právě je? :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...