Přejít na obsah

Sundáváte si hodinky před spaním?

JII.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nikdy. Dokonce i když jsem byl po operaci mozku, vyžádal jsem si je hned druhý den. Ačkoliv jsem byl napojený na všemožné přístroje, v každé ruce jsem měl zabodnuté dvě infuze a trčely ze mě různé hadice :( .

Edit - dokoce si je i pamatuji. Byl to chronography Omegy, které jsem si koupil, když jsem žil v Západním Berlíně.

A kdo ti je natahoval, byly-li to automaty? Sestřičky? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Na noc sundavám a z nočního stolku mi je sebere přítelkyně, která ráda poslouchá to tikání :D Za účelem sexuálních aktivit je většinou sundavám...

Pokud spím ve vlaku nebo v letadle tak si hodinky nesundavám...

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

Dost nocí v životě jsem strávil oblečenej, podřimující, se vším potřebným vybavením na dosah, a tudíž samozřejmě s hodinkama na ruce. Do dneška je pro mne opravdovým synonymem pohody, když si před spaním hodinky sundám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
A kdo ti je natahoval, byly-li to automaty? Sestřičky? ;)

Jasně že sestřičky, byly na mě hodné. Dodnes jsem jim vděný, samozřejmě ne za tohle, ale ta tu péči, kterou mě věnovali. Jejich práci bych nechtěl dělat ani za nic.

Odkaz ke komentáři

Na noc sundavám a z nočního stolku mi je sebere přítelkyně, která ráda poslouchá to tikání

Podobnu skusenost mam aj ja. Zeny asi maju rady "chapske veci" co som si vsimol aj na obleceni.

Kazdopadne bez hodiniek si pripadam "nahy" a je dost zlozite ich davat dole. Jedine pri sporte a aj to nerad :) Ked vsak vidim v akom stave je remen a puzdro, asi sa naucim ich davat dole castejsie.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Podobnu skusenost mam aj ja. Zeny asi maju rady "chapske veci" co som si vsimol aj na obleceni.

Kazdopadne bez hodiniek si pripadam "nahy" a je dost zlozite ich davat dole. Jedine pri sporte a aj to nerad :) Ked vsak vidim v akom stave je remen a puzdro, asi sa naucim ich davat dole castejsie.

Vždycky když ráno vstávám, tak první věc co si "obleču" jsou hodinky a kolikrát nic jiného :D To ona pořád nějak nechápe :D :D

Odkaz ke komentáři

Hodinky mimo domov zasadne z ruky nesundam a to se nepohybuju mezi corkarema:-) Ale znas to, treba tohle je dobra vystraha...

Potka Voloda Sergeje jak jede na vozicku celej zamotanej do obvazu a pta se ho co se mu stalo. A Sergej povida: Jel jsem vlakem a v kupe se mnou sedel cech. Na noc jsem sundal hodinky a pripnul je k noze, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si hodinky polozil na odkladaci stolek, jako v nejakem americkem filmu. Oprel jsem se o sedadlo a zakryl hlavu kabatem, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si lehl a slozil kabat pod hlavu, jako v nejakem americkem filmu. Kdyz jsem myslel ze cech spi chtel jsem mu hodinky sebrat, jak je u nas v rusku zvykem. Cech se probudil a zmlatil me, jako v nejakem americkem filmu.

Odkaz ke komentáři

Potka Voloda Sergeje jak jede na vozicku celej zamotanej do obvazu a pta se ho co se mu stalo. A Sergej povida: Jel jsem vlakem a v kupe se mnou sedel cech. Na noc jsem sundal hodinky a pripnul je k noze, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si hodinky polozil na odkladaci stolek, jako v nejakem americkem filmu. Oprel jsem se o sedadlo a zakryl hlavu kabatem, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si lehl a slozil kabat pod hlavu, jako v nejakem americkem filmu. Kdyz jsem myslel ze cech spi chtel jsem mu hodinky sebrat, jak je u nas v rusku zvykem. Cech se probudil a zmlatil me, jako v nejakem americkem filmu.[/i]

To jel kibi k pribuznym na venkov :lol: :wheelchair:

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...