JII. Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) S novýma hodinkama spím první noc a pak už nikdy. To už skoro vypadá na nějaké rituální úchylky. Já po........pak jsou krásně natáhlý :thumbsup_anim: Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem JII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Já po........pak jsou krásně natáhlý A jak je natahuješ při souloži?Jestli jsi u toho sám,tak to chápu, ale takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Spím bez hodinek, souložím bez hodinek, ale zato se stopkama v ruce, abych pak mohl ženě říct, že se zase během těch 5,43 vteřiny nestihla udělat. Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ashok Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 spánek jedině bez hodinek - nemám rád tah obtisklý na ruce a jiných částech těla :-) a sex jedině s hodinkama - na videu to vypadá líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodie Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Spím většinou bez hodinek a to si je nezapomenu sundat ani když se upravím v hospůdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Doma a sex zásadně bez hodinek, kdekoliv jinde je na noc nesundám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Nikdy. Dokonce i když jsem byl po operaci mozku, vyžádal jsem si je hned druhý den. Ačkoliv jsem byl napojený na všemožné přístroje, v každé ruce jsem měl zabodnuté dvě infuze a trčely ze mě různé hadice . Edit - dokoce si je i pamatuji. Byl to chronography Omegy, které jsem si koupil, když jsem žil v Západním Berlíně. A kdo ti je natahoval, byly-li to automaty? Sestřičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Ja spim bez hodinek, od steelfishu jsem mel rozervany polstare a povleceni.. s novejma hodinkama spim obcas par dni kdyz jsou novy, kdyz jsou zajety tak si je sundavam.. vetsinou kdyz prijdu domu.. Sex taky bez hodinek, to sundavam i ty novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Na noc sundavám a z nočního stolku mi je sebere přítelkyně, která ráda poslouchá to tikání Za účelem sexuálních aktivit je většinou sundavám... Pokud spím ve vlaku nebo v letadle tak si hodinky nesundavám... Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Bez,mají svoji postýlku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Dost nocí v životě jsem strávil oblečenej, podřimující, se vším potřebným vybavením na dosah, a tudíž samozřejmě s hodinkama na ruce. Do dneška je pro mne opravdovým synonymem pohody, když si před spaním hodinky sundám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Mám často ruce pod obličejem při spaní, takže snad nemusím vysvětlovat jak jsem hlasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 A kdo ti je natahoval, byly-li to automaty? Sestřičky? Jasně že sestřičky, byly na mě hodné. Dodnes jsem jim vděný, samozřejmě ne za tohle, ale ta tu péči, kterou mě věnovali. Jejich práci bych nechtěl dělat ani za nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Protože mě pořád budí děti a protože mě dost často z postele vyštípou a spim jinde, a abych teda věděl kolik je hodin, tak na spaní mám zvláštní hodinky. Maličký timexy s indiglem na velcrostrapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Na noc sundavám a z nočního stolku mi je sebere přítelkyně, která ráda poslouchá to tikání Podobnu skusenost mam aj ja. Zeny asi maju rady "chapske veci" co som si vsimol aj na obleceni. Kazdopadne bez hodiniek si pripadam "nahy" a je dost zlozite ich davat dole. Jedine pri sporte a aj to nerad Ked vsak vidim v akom stave je remen a puzdro, asi sa naucim ich davat dole castejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Jj, sundávám, odkládám na korunku a tak si udržuji odchylku 1-2 sec./24 hod.......když usnunu náhodou v mojí hospůdce tak nesundávám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 23. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Celkem mě překvapuje, že tolik lidí spí s hodinkama. Že jich bude pár, jsem čekal, ale skoro 24% z těch, co zatím odpověděli. Hmm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Podobnu skusenost mam aj ja. Zeny asi maju rady "chapske veci" co som si vsimol aj na obleceni. Kazdopadne bez hodiniek si pripadam "nahy" a je dost zlozite ich davat dole. Jedine pri sporte a aj to nerad Ked vsak vidim v akom stave je remen a puzdro, asi sa naucim ich davat dole castejsie. Vždycky když ráno vstávám, tak první věc co si "obleču" jsou hodinky a kolikrát nic jiného To ona pořád nějak nechápe :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Hodinky mimo domov zasadne z ruky nesundam a to se nepohybuju mezi corkarema:-) Ale znas to, treba tohle je dobra vystraha... Potka Voloda Sergeje jak jede na vozicku celej zamotanej do obvazu a pta se ho co se mu stalo. A Sergej povida: Jel jsem vlakem a v kupe se mnou sedel cech. Na noc jsem sundal hodinky a pripnul je k noze, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si hodinky polozil na odkladaci stolek, jako v nejakem americkem filmu. Oprel jsem se o sedadlo a zakryl hlavu kabatem, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si lehl a slozil kabat pod hlavu, jako v nejakem americkem filmu. Kdyz jsem myslel ze cech spi chtel jsem mu hodinky sebrat, jak je u nas v rusku zvykem. Cech se probudil a zmlatil me, jako v nejakem americkem filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 (upraveno) Potka Voloda Sergeje jak jede na vozicku celej zamotanej do obvazu a pta se ho co se mu stalo. A Sergej povida: Jel jsem vlakem a v kupe se mnou sedel cech. Na noc jsem sundal hodinky a pripnul je k noze, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si hodinky polozil na odkladaci stolek, jako v nejakem americkem filmu. Oprel jsem se o sedadlo a zakryl hlavu kabatem, jak je u nas v rusku zvykem. Cech si lehl a slozil kabat pod hlavu, jako v nejakem americkem filmu. Kdyz jsem myslel ze cech spi chtel jsem mu hodinky sebrat, jak je u nas v rusku zvykem. Cech se probudil a zmlatil me, jako v nejakem americkem filmu.[/i] To jel kibi k pribuznym na venkov Upraveno 23. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se