Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 1. 2015 v 20:12, financ napsal:

a co Hinda all black s kal 68? Nebo nějaký levnější kalibr, Miyota?

Všechno jde

To znamená nový pouzdro, dlouhou hřídelku natahování ...... vždyť víš

to už můžeme popévédéčkovat rovnou ty pilotky pro etu nebo 98.

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 16. 1. 2015 v 20:12, financ napsal:

a co Hinda all black s kal 68? Nebo nějaký levnější kalibr, Miyota?

Všechno jde

No otázka je za kolik. HIND je co vím projektován na kalibr 73 (ETA), nevíš, jestli už do toho 68 nacpal (čti existuje k tomu výrobní dokumentace)?

A hlavně nevím jak kdo, ale na mě je těch 43/45 trochu moc...navíc už to není PSII, byť to z nich vychází...

Odesláno

vykopírovávám část mailu od Krskové z doby, kdy jsme u nuch poptávali výrobu pouzdra na Liberty....:

,,samotné nové bronzové pouzdro (bez korunky, víka, atd?) vyrobíme dvoudílné tj. nalisovaná  obruč na pouzdro, a to z důvodu, že obruč má být  leštěná. Samotné pouzdro by bylo matné pískované s leštěnými boky. 

takže bych řekl, že Elton s bronzem nemá problém...

V 16. 1. 2015 v 14:21, cigi napsal:

Omlouvám se, že hrobařím limitku hned v zárodku:

im sport II zejména s ciferníkem humberto by tedy byly ke krátkým rukávům milé oživení mého arzenálu, to teda  jo !! Mám 3 poznámky: 

- elton už mi jednou napsal, že bronz NE.

Odesláno
  V 16. 1. 2015 v 21:15, Lamiczka napsal:

No otázka je za kolik. HIND je co vím projektován na kalibr 73 (ETA), nevíš, jestli už do toho 68 nacpal (čti existuje k tomu výrobní dokumentace)?

A hlavně nevím jak kdo, ale na mě je těch 43/45 trochu moc...navíc už to není PSII, byť to z nich vychází...

A do klasických PS2 nejde dat kal.73 teda ETA 2824 ?Nezkoušel to někdo z Eltonu či někdo jiný? Nebo je to stejný problém a to,že by to bylo drahé?
Odesláno

Spíš než na Etu bych se zaměřil na Miyotu, protože pouzdro PSII pro Miyotu existuje.

Ideální by byla Miyota 9015, ale obávám se, že oproti M.8215 má asi rozdílné uchycení cifru

a možná by se tam našlo víc věcí. Určitě bych si odpustil humbertózní cifr.

Takže když to za sebe shrnu PSII v bronzu s Miotou9015 bych bral.

Odesláno
  V 17. 1. 2015 v 11:56, Honza.manta napsal:

Eta má šroubovací korunku a jinak umístěnou natahovací hřídelku a asi i další odlišnosti oproti prim kalibrům = výroba nového pouzdra = v malé sérii pěknej ranec.

Šroubovací korunku to nevím,na Midech není a výroba nového pouzdra je fakt někde mimo cenově.

Miyota 8215 nedosahuje kvalit Ety,a jak je na tom Miyota 9015?Snese kvalitativní srovnání s Etou 2824 ?

Pokud by do PS2 pouzdra šla dát místo 8215 ta 9015 byla by to možná cesta.

Odesláno (upraveno)
  V 16. 1. 2015 v 22:30, Denjl napsal:

vykopírovávám část mailu od Krskové z doby, kdy jsme u nuch poptávali výrobu pouzdra na Liberty....:

,,samotné nové bronzové pouzdro (bez korunky, víka, atd?) vyrobíme dvoudílné tj. nalisovaná  obruč na pouzdro, a to z důvodu, že obruč má být  leštěná. Samotné pouzdro by bylo matné pískované s leštěnými boky. 

takže bych řekl, že Elton s bronzem nemá problém...

Tak to je paráda !!!  :D :D NIKDY nevěř eltonnímu nikdy !! :D

Jinak  mi v souvislosti s titanem před lety taky psali, že nový materiál = nové pouzdro (prý kvůli vlastnostem materiály a nutnému  přenastavení strojů - momentů, nástrojů, rychlostí atd... ). Takže to bude beztak rána, ale úprava na žádaný kalibr by se možná svezla. Chce to prověřit aktuální poptávkou, možná dneska jsou zas dál, nebo tenkrát byli jen líný a kecali, jako obvykle.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 17. 1. 2015 v 15:57, t.p napsal:

Myslím, že Miyota 9015 je srovnatelná s ETA2824

Trošku jsem se přeptal u hodináře,a obávám se,že pouzdro pro Miyotu 8215 nelze použít pro Miyotu 9015.Muselo by se upravit pouzdro a bylo by to dost drahé.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...