brett Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Tak co? Jak vypadá se zítřejší účastí? Trňák napsal: Takže prozatimní seznam(omlouvám se všem, kteří jak jsem zjistil nebyli v tom posledním zahrnuti): adamjursa Aldo b.trnkocy Beny Brett DAveDOG idaho.cz Jarett Jumbo Kamil martini mrakodrap old black Rambo sava sibirnaya skalis Topkan Trňák watcher --------- Grakij tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Já určitě! Kolem 17,10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Moc mě to mrzí, ale nevyjde mi to pracovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Se mnou můžete taky počítat. Dorazím taky kolem 17 hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 16:22 prijedu na Brno hl.n. Kdo me vyzvedne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Objevím se tak v šest, o čtvrt na sedm. Kolem půl paté se sice na hl.n. budu pohybovat, ale ještě si budu něco vyřizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 (upraveno) Jakubisko napsal: 16:22 prijedu na Brno hl.n. Kdo me vyzvedne? Zdar, vezes mi vystezejkovac, takze te klidne pockam. Odkud prijedes? Budu mit cerno/cervenou bundu a cerno/cerveny batoh, jmenovku si pripnu viditelne boty - pohorky, jako spravny vidlak... Akorat nevim, jestli te cekat primo u vlaku, nebo treba ve vestibulu? edit: nejak jsem si popletl barvy Upraveno 10. února 2010 uživatelem David Neckar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 David Neckar napsal: Zdar, vezes mi vystezejkovac, takze te klidne pockam. Odkud prijedes? Budu mit cerno/cervenou bundu a cerno/cerveny batoh, jmenovku si pripnu viditelne boty - pohorky, jako spravny vidlak... Akorat nevim, jestli te cekat primo u vlaku, nebo treba ve vestibulu? edit: nejak jsem si popletl barvy No z Prahe! Klidne v hlavnim vestibulu, tam to jeste znam. Vsude dal jsou lvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Jakubisko napsal: No z Prahe! Klidne v hlavnim vestibulu, tam to jeste znam. Vsude dal jsou lvi tak tam je ted leseni... ale kdyz prijdes, hledej me v rohu po leve ruce - tam kde je (byvalo) razeni vlaku... Kdyztak telefon na me mas v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 dojedem s old blackem po seste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Mezi 17:30 a 18:00 bych to mohl zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 K vám někdy budu muset, znám mnohý z vás pomalu líp než vlastní příbuzný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 bandicoot napsal: K vám někdy budu muset, znám mnohý z vás pomalu líp než vlastní příbuzný... Tak naskoč do nějakého prostředku. Začínáme za 5,5 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Hoja, já to též směřuju na 5 na chálec a pivsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Jumbo napsal: Tak naskoč do nějakého prostředku. Začínáme za 5,5 hodin. Byla by to paráda, dneska k vám, zejtra do Ostravy... Aspoň bych na místě udělal nějaký naplánovaný přesuny hodinek. Bohužel mám babysitting bez možnosti se z toho vyvlíknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Vezmi s sebou mrňouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diox Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Nebudu bit kdybych se na chvilku zastavil a pochlubil se kupem od " Mrakouše" ???? Ale není to jisté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 11. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Ahojky kluci. Tak jsem si udělal jmenovku a ač přesvědčený, že mám i ten nesmysl na připínání, tak jsem ho nenašel. Nemáte někdo na půjčení. to diox: určitě se stav, bo jsem tady dělal tajnosti, jaký jim to ukážu hodinky a teď je mě samotnýmu trapný, že je nedonesu. Když je ukážeš ale ty, tak snad moje ostuda nebude taková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diox Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 (upraveno) Průšvih.....nemám jmenovku...... to mrakodrap : pokusím se aby jsi neměl ostudu a byl "proslaven".... Upraveno 11. února 2010 uživatelem diox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 take tedy snad dorazim na chvili, chvili po sedme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se