Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

Tak co? Jak vypadá se zítřejší účastí?

Trňák napsal:
Takže prozatimní seznam(omlouvám se všem, kteří jak jsem zjistil nebyli v tom posledním zahrnuti):

adamjursa

Aldo

b.trnkocy

Beny

Brett

DAveDOG

idaho.cz

Jarett

Jumbo

Kamil

martini

mrakodrap

old black

Rambo

sava

sibirnaya

skalis

Topkan

Trňák

watcher

---------

Grakij

tombed

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakubisko napsal:
16:22 prijedu na Brno hl.n. Kdo me vyzvedne? :)

Zdar, vezes mi vystezejkovac, takze te klidne pockam. Odkud prijedes? Budu mit cerno/cervenou bundu a cerno/cerveny batoh, jmenovku si pripnu viditelne :) boty - pohorky, jako spravny vidlak... Akorat nevim, jestli te cekat primo u vlaku, nebo treba ve vestibulu?

edit: nejak jsem si popletl barvy :)

Upraveno uživatelem David Neckar
Odkaz ke komentáři

David Neckar napsal:
Zdar, vezes mi vystezejkovac, takze te klidne pockam. Odkud prijedes? Budu mit cerno/cervenou bundu a cerno/cerveny batoh, jmenovku si pripnu viditelne :) boty - pohorky, jako spravny vidlak... Akorat nevim, jestli te cekat primo u vlaku, nebo treba ve vestibulu?

edit: nejak jsem si popletl barvy :)

No z Prahe! :ph34r: :D Klidne v hlavnim vestibulu, tam to jeste znam. Vsude dal jsou lvi :)

Odkaz ke komentáři

Ahojky kluci. Tak jsem si udělal jmenovku a ač přesvědčený, že mám i ten nesmysl na připínání, tak jsem ho nenašel. Nemáte někdo na půjčení.

to diox: určitě se stav, bo jsem tady dělal tajnosti, jaký jim to ukážu hodinky a teď je mě samotnýmu trapný, že je nedonesu. Když je ukážeš ale ty, tak snad moje ostuda nebude taková.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...