Rusty Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 NATO na nizke Glycine je dobra volba,na vysku 10.5mm je na potapky fakt raritka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Hlavně na natu jsou vcelku ok i na menší ruce.Je to zajímavé, že při stejném strojku jsou schopni udržet takhle relativně nízkou výšku oproti konkurenci (na potápky) Upraveno 19. června 2018 uživatelem Kubsik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ještě mě napadá, neměl jste někdo možnost porovnat strojky v nové produkci, která teď občas lítá za přijemné peníze po massdropech a jomashopech s tím původním (řekněme staré logo). Co jsem někde zahlédl tak novější kusy jsou už obyčejná standard eta2824-2 na které není ani logo glycine - taková generická strojovna. Přičemž předtím byla alespoň podle některých zdrojů elaboré ne-li top.Přitom na hodinkách s průhledem mají např. logo a aspoň to trošku vypadá - level ETA nevím jeslti je víc než standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 NATO na nizke Glycine je dobra volba,na vysku 10.5mm je na potapky fakt raritka.... Tak tak...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmiroslav Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Úlovek z instagramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 To datum je zajímavě řešený...jinak souhlas s kolegou nade mnou, je tam až moc inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubsik Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Pokud by se stala nějaká náhoda a místo šílených 48mm modelů, udělali ten vintagev v 39-40mm, tak by možná solidně zaskorovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Zdravím,chci se zeptat majitelů Glycine Combat Subů,některé mají nožky vrtané a jiné ne-proč.Nejsou ty bez vrtání třeba fake,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 tie čo máju vrtané nožičky sú staršie verzie Sub Combatov a tie novšie-súčasne ich už vrtané nemajú rozhodne ale nejde o FAKE nemusíš sa báť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Dík za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Troška to tu oživím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 A jsme doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrkhon Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Ahojte, tak jsem si udělal povánoční radost a stal jsem se také hrdým majitelem Glycek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Trochu to tady oživím. Tyhle Glycine Combat Sub jsou podle mě jedny z hodinek s nejlepším poměrem cena/vykon. Když jsem zjistil, že začali znovu dělat tuhle barevnou kombinaci, navíc s původni grafikou loga, bylo rozhodnuto. Chybí už jen vstane nožky, ale to je detail. I pro moje pidi zápěstí jsou super pohodlné. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Tak to tady zase oživíme. Fotka sice včerejší, ale na ruce furt. Po vytuneni pomocí Hirsch Performance je to velká radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Tak jsem si je taky pořídil a jsem čím dál spokojenější... Chvilku trvalo zvyknout si na ciferník, ale fakt jen chvilku (Přišly mi včera, poté co se asi týden zdržely ve skladech UPS kvůli clu a Dph) Kombinace šedé na ciferníku a té barevné lunety je dost povedená, na ruce sedí parádně. Zvažoval jsem ještě modro zlatou variantu - kterou tu někdo taky už má a dost se mi líbí, ale nakonec vzal tyto, protože jedny modré potápky už vlastním. Nelituju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Ať si kdokoliv říká, co si říká, jsou to prostě fajn hodinky. Pěkná fotka, ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Jsou fajn i na kůži Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Konečně jsem asi narazil na průvlek (guma), který mi k nim sedí. Na kovovém náramku jsou také pěkné, modré a oranžové gumy jsou prima k šortkám, tohle mi přijde na všední den to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 (upraveno) Tátovi jsem k narozeninám pořídil tyto. Snad jako jedny z mála splňovaly požadavky: automaty, švýcarské, číslice na ciferníku, safír, vodotěsnost, cena pod 10.000 Kč Upraveno 3. září 2020 uživatelem DaveSty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se