Radik Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Velká Deštná! Bejvaly doby, kdy jsem tam lezl skoro každej tejden Na běžky to asi zatím není, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 ale jo, lítali tam na hřebeni, bylo tam cca 15cm sněhu a i dnes lehoučce sněžilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 ten ciferník je prostě SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Díky členům AndyAAron a Vojta1 jsem si splnil mít hodinky z měsíce a roku narození. Díky moc kluci! Jsou to Seiko 7546-6039, quartzky, integrovaný tah 24-16mm, otočná luneta oběma směry bez aretace, šroubovací korunka a WR100.Chybí jim věnec dne v týdnu, mají nějaké kosmetické nedokonalsti, no aspoň je na čem pracovat a co shánět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Zajímavej kousek, ten tah vypadá hodně dobře...jinak a jakej že je to měsíc a rok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Gratuluju, jsou super . Já mam díky Chumpusovi z roku narození taky Seika, trochu starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 V 1. 12. 2016 v 18:45, sashator napsal: Zajímavej kousek, ten tah vypadá hodně dobře...jinak a jakej že je to měsíc a rok :-) tah je teda super pohodlný, to zúžení a jak navazuje na pouzdro, parádaje to květen 1978, za rok a půl máme 40 V 1. 12. 2016 v 18:53, Ondrej71 napsal: Gratuluju, jsou super . Já mam díky Chumpusovi z roku narození taky Seika, trochu starší děkuju, jsou fakt parádní už jsem je v klidu rozebral, strojek vypadá v pěkném stavu, těsnění pod dýnkem přítomno, korunka těsní takovým zajímavým systémem, až jim budu dávat ten chybějící kotouč se dnem týdne, tak to zkusím nafotit.Armovák jsem srovnal, jen koukám sklíčko bude na výměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Parádní záležitost. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Ty vypadají fakt dobře, zajímavé pouzdro, tah super, luneta ala SMP mě hodně baví, dobrý počin pane, todle se ti fakt povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 jen tak, abych věděl jak vypadají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 Koukam, ze prokoukly. Minimalne vyrovnanej armovak. Delal jsi i neco s pouzdrem, lunetou a tahem? Pekne to mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 jen jsem je rozebral, vyčistil, sundal lunetu a vyčistil pod ní. Ten armovák není tak úplně armovák, volně se pod sklíčkem točí Ale má na cobě zářez, který zapadne do zářezu na ciferníku, takže to jde pěkně srovnat. Teď už jen doplnit ten dnový věnec (měl by být na cestě) a objednat sklíčko.A začala vypadávat barva z lunety, chytají patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 blbinky s Monstrama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Vyborne foto, trochu mi chybi. Skoda, ze jsou mi tak velke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Super fota, Pebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 děkuju, no pořád mám ještě co dohánět oproti ostatním tady. Ale pomalu zjišťuju, že to není ani tak ve výbavě jako v nastavení foťáku a hlavně je to o světle no. Tak zase třeba časem bude nějaký posun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 1. Ty modré pětky jsou super, moc se mi líbí, asi to je tím, že mi hodně připomínají moje 115200. 2. Ty kvarcky jsou taky super, líbí se mi daleko víc, než celá aktuální produkce Seika (kromě GS) dohromady.3.1. Co děláš s tím mlíkem po focení? 3.2. Doufám, žes ty Monstra neměl zrovna na kůži (edit: už ro vidím na Fantě )3.3. Je lepší polotučné, nebo plnotučné? Nebo dokonce nízkotučné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) 1. Máš naprostou pravdu, myslím že ta inspirace je víc než zřejmá. Mě se teda Seika líbí i víc protože nemají kyklopa a mám navíc den v týdnu 2. Kvarcky jsou super, to napojení tahu a jeho zúžení, hranatá luneta, nízká výška a jsou z května 1978, jako já. Ty neprodám nikdy, tím jsem si jistý. Na cestě se někde toulá věnec na doplnění day-date a nové sklíčko.3.1. Normálně ho vyleju.3.2. Monstra byla bez tahu i bez gumy, jen jsem je položil do mělkého talíře a nelil to okolo.3.3. Nízko i polotučné bych velmi nedoporučoval, nožky hodinek budou prosvítat. Používám samozřejmě plnotučné, čerstvé, biokvalita Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 1. Aby nedošlo k nedorozumění, nechtěl jsem machrovat, že se Seiko inspirovalo mýma hodinkama, já jen myslel, že se mi tenhle typ hodinek líbí, jednoduché. jen indexy a obdélníkové ručky. A kyklop je lepčí, protože tak rozeznám datum i bez brýlí. 2. Já jsem taky květen 1978, tak kdybys je přece jenom prodával... 3.1. Taková škoda.3.3. A co vyzkoušet smetanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se