AndyAaron Odesláno 22. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Ten svetle hnedej k nim krasne sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sm0oky Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Diky, môj oblubeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Našla jsem docela zajímavou novinku - dámská Bambina. Skutečně dámská, o velikosti 36 mm. Přišla jsem na ně úplnou náhodou, po jednom dotazu v poradních vláknech jsem jen tak zkusmo do googlu zadala "Orient Bambino Ladies" - a bylo to tam. Takže takto, model vpravo (samozřejmě), typové označení RA-AC0008S: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) V Orientu se pochlapili, udělali těch modelů víc, jsou to samozřejmě varianty na jeden (modely RA-AC0009S; RA-AC0008S; RA-AC0011S; RA-AC00103)Moc informací na netu není, prodávají se ze zahraničí, na Ebay, na creationwatches, mají je polské zegarovnie, u nás v Čechách zatím nic. Co se týká technických specifikací, tak: šířka pouzdra 36,4 mm lug width: 16 mm30 m voděodolnost12 mm tloušťkaminerální skloMají motýlovou sponu a průhled na kalibr. Kalibr se někde píše F6222, jinde F6724, tipuju spíš ten druhý (podle čísel na dýnku), měl by mít ruční nátah a hacking. Cena 1269 zl. nebo 5-7 tis. (ebay) celkově tvar atd. budou asi jako u těch pánských bambin, akorát ve zmenšené velikosti. Velikost mi připadá dobrá, možná i pro pány, kteří nemusí mít největší modely (kupodivu jsem na dost diskusích, i v zahraničí, zaznamenala, že by uživatelé uvítali velikosti 36-38 mm), jenom si moc nedovedu představit, že by pánové nosili ten řemen se šířkou 16 mm, to už mi připadá jako vysloveně dámská šířka, ale třeba se pletu. Fotky mám odsud:https://orienttime.com.tw/DATE-II Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Katko, super ulovek.Chapu to spravne, ze maji vzdycky parovy model (pansky a damsky)?Jinak konecne bambina na tahu, parada. Skoda te damske velikosti, treba 32mm by bylo lepsi. Takhle bych se nebal tech 36mm vyzkouset ani ja, i kdyz je fakt, ze by to chtelo remen 18mm a ne 16mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Andy, párové modely mají asi jenom ty se stříbrným pouzdrem. U těch se zlatým (ať už žluté nebo růžové zlato) jsem pánský protějšek nenašla. Jak to myslíš s tou velikostí, chápu správně, že jako dámská velikost by se ti víc líbilo, kdyby měly 32 mm? Mě osobně se jako dámská velikost nejvíc líbí právě těch 35-36 mm a připadá mi, že to nikdo v rozumné podobě (a mojí cenové relaci) neprodává. Velikost 32 je hojně zastoupená u levnějších Švýcarů (Tissot, Certina). Kromě toho Seiko vydalo Ladies Coctail Time, ty mají 34 mm. Řemen 18 mm - když jsem nad tím přemýšlela, tak všechny primky, všechny vintážovky v té velikosti mají řemen 18 mm. Všechna moje HMT, co jsem kdy nakoupila z Indie - všechno 18mm. Nechápu, co je v tom Orientu napadlo na těch 16 mm. Ale když si vzpomeneš na 21 mm u velkých Bambin, tak už tě asi nepřekvapí nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 S tim remenem mas pravdu Jinak se mi teda fakt libi ty bicolory. Premyslel jsem koupit kombo pro me a pro pritelkyni, jenze na ni je prave tech 36mm uz dost. Hranicni, ale mensi by byly lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Mě se ty bicolory taky asi líbí nejvíc. Trochu mě odrazuje obava, jak bude zlato vypadat za pět let, zvláště na tom náramku, ale určitě mi připadají nejhezčí. Co se týká velikosti, je to hrozně ovlivněné zvykem. V deseti jsem dostala maličké Luch s pouzdrem 22 mm a ty jsem nosila tak do osmnácti - a nikdy mi v té době nepřipadaly malé. Teď už ano. Jednak ženy obecně dnes nosí větší hodinky, jednak se hodně dívám na pánské hodinky např. ve vlákně "co máte dnes na ruce", a ty poměry - kolik plochy zabírají hodinky na ruce, kolik volného místa zbývá od nožiček k okraji ruky - to mi všechno zůstává v hlavě a tak nějak to pak potřebuju i u těch svých. Samozřejmě chápu, že tohle má každý jinak a ženy asi mají výhodu, že mohou nosit opravdu široké rozpětí velikostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Toho zlata bych se uplne nebal. Pokud je budes mit i za pet let, tak to bude porad ok, protoze to asi nebudou tvoje jedine hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Myslíš? to by bylo fajn, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Mama ma levna bicolor casia nekolik let a v pohode. Takze bych se toho fakt nebal. Navic tech zlatych ploch je tam malo, tak to nepujde hned tak videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Po delší době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Tady krasne vynikly ty indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Po delší době.mám ich rád, zostanú určite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Andy, jsou to kouzelné hodinky a jsem rád, že jsem je v tomto vlákně našel.AKUC, taky zůstanou, dokonce jsem chvíli uvažoval ještě jedny. Dnes je beru na taneček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Jo, mas je super. Priznam se, ze cerna varianta me uplne nezaujala, ale ta tvoje fotka na me zapusobila dost hodne. I kdyz jsem se hodinkove posunul nekam jinam, tak se sem do vlakna strasne rad vracim a jsem rad, kdyz vidim, jakou radost delaji Bambina dalsim a dalsim majitelum. Tak to ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Jo, mas je super. Priznam se, ze cerna varianta me uplne nezaujala, ale ta tvoje fotka na me zapusobila dost hodne. I kdyz jsem se hodinkove posunul nekam jinam, tak se sem do vlakna strasne rad vracim a jsem rad, kdyz vidim, jakou radost delaji Bambina dalsim a dalsim majitelum. Tak to ma byt.ano ANDY je to tvoja zásluha, mnohých si tu inšpiroval a nie len s Bambinama ... vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Nelichot mi nebo mi zrezne setrvacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 AKUC ma pravdu, me mas taky na svedomi, ty lumpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 AKUC ma pravdu, me mas taky na svedomi, ty lumpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se