chloupek Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 (upraveno) o moc lepší to není, ale teď je aspoň věrnější barva ciferníku Upraveno 7. června 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Vypadaji fakt super. Hodis jeste foto na ruce? Jinak jak vidim, tak uz jsou v prodeji. Ruka mi cuka, ne, ze ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 (upraveno) jsou jen položené, řemen jsem nezapínal ... celý den je mám před sebou a fakt se mi je nechce pouštět, ale skončily by nakonec jen jako ozdoba ruku mám cca 17 cm Upraveno 7. června 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Jenom perlička k "malým" Bambinům, tady už je někdo oblékl na mužskou ruku: https://www.reddit.com/r/Watches/comments/bwn3v8/orient_bambino_36mm_is_finally_here/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ten musi mit ruku tak 15cm. Myslim, ze mu sedi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Trochu jsem počítala, jen tak od boku. L2L mi vychází na 41,8 mm, šířka zápětí na cca 49,98 mm. Takovou šířku zápěstí - cca 5 cm - mám já. Obvod cca 15,5-16 cm. Akorát já asi nemám lovečák a on má kdo ví co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 (upraveno) Andyno já tedy v těhle Bambinách "poběda" nevidím nic sympatického, mi to je proti srsti, navíc jak tam vykouzlili datumovku vedle trojky, fakt neberu. Mi to celé evokuje stroj na 15j. Sorryjako. Upraveno 12. června 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Tu datumku jsem jim vycital uz na zacatku, ta je tam trosku nasilne. Kvituju ale, ze neusekli trojku. No a druha vec je velikost. 40,5mm na tenhle typ hodinek mi prijde dost. 38mm max. Videl jsem je nazivo a libi se mi. V hodinkovnici je ale nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 nojo, strécu, tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 (upraveno) ano, mohly by být o fous menší, datum obecně nemám rád a tady by opravdu nemuselo být, bambina jsem navíc ani nechtěl, ze začátku jsem na ně i špatně viděl ... veikost je i na mou špejli skoro optimální, datum mi nakonec vůbec nevadí a s tímhle ciferníkem a malou vteřinovkou jsou to za mě nejhezčí bambina Upraveno 13. června 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 pěkný, pěkný.já měl tyhle a ta velikost už byla nesmyslná, přes 41mm. i proto musely pryč. jinak taky parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Po delším půstu jsem je vytáhl ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 dnes byl dobrý den na test origo orient řemínku "genuine leather". Bambina na slunci fantastický, řemínek ... no ne že bych "něco" nečekal, ale že až tak , ruka pod řemínkem byla rovnoměrně hnědá a musel jsem to drhnout kartáčem ... to mám za to, že jsem tomu nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Cely vikend byly na ruce, tak sem prihodim jednu fotku.. S odstupem casu musim konstatovat, ze tech 40mm je proste moc, to je snad jedina chyba techto jinak vybornych hodinek.. Za par penez hodne muziky. Ten material cifru vypada sice lacine, hodinky chrasti, ale to vlastne vubec nevadi. Ideal u nich vidim tak 38mm, pro uzsi zapesti klidne mene.. Ted koukam, ze vysla varianta s prumerem 36mm.. Rozhodne palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 @Axel - souhlas. Byt to 38, tak nemaj chybu.@chloupek - s origo remenem jsem nikdy nemel podobny problem. Bud sli kvalitativne dolu nebo nevim. Foto nemas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 tak mám agresivější chemii a bylo hodně teplo, ale stejně ... sundal jsem to hned, jak jsem si všiml a neměl jsem možnost nafotit to v tu chvíli, barva nebo co to je byla na bocích zápěstí, kde se řemen opírá o ruku, tohle se mi zatím nestalo ani u mavexu, ale zase na druhou stranu u tisellu jsem řemen sundal hned, protože smrděl nějakou chemií, takže orient je na tom pořád výrazně lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 (upraveno) hirsch forest Upraveno 5. července 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 To je 22mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 ano, ze začátku jsem si trochu zvykal, že se opticky nezužuje (22/20mm), ale je to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Andy a ti druzípánové kdo sledujete přesnost na sekundy - máte poznatky kolem Bambína?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se