H.Z. Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Parádní jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Vytahl jsem je na stedry den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Ležely jen tak na stole a pěkně se leskly, tak jsem je blejsknul. No foto je oproti reálu dost bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) Nové Orient Bambino Version 8 překvapily svým vínovým číselníkem - Orient Bambino RA-AK0705R, naživo vypadá skvěle, bylo by fajn, kdyby se postupem času tahle barva objevila i u dalších modelů Bambino. Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem bosco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Moje jedine oblekovky - protoze oblek nosim max 1x za rok Ale fakt se mi libi tahle verze s modryma ruckama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Mé druhé Bambina, od místního člena aneb nikdy neříkej nikdy římským číslicím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Ano aj mne sa začinaju pačit s rimskymi Orient Bambino Automatic Kód: FAC00009W0 za 176.- e alebo Hodinky Orient Classic Bambino 2nd Generation Version7 Automatic RA-AC0M04Y10B 292.- Vidim tu velky rozdiel v cene , prečo o čo su lepšie prahšie . Niekde som čital ža ak je napis dlhy Resistant je tam lepši stojček ?? dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon.hades Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Ahoj. Na youtube a instagramu jsem pochytil, že existují nové bambino day date i se zeleným ciferníkem, nicméně na ofiko stránkách nejsou. Nemáte někdo prosím nějaké bližší info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Uloženky, dnes na vzduchu pracují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Uloženky, naprosto nenošené a stále zánovní, jenže ten origo řemen je strašně tuhý a nepodajný... , kdo s tím máte zkušenost? Dík. Jo chronomagor, ten tvrdý řemen /chleba/ má.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Mne se na nem libi, ze az se ti vytvaruje podle ruky, tak naopak sedi paradne, hodinky se nepretaci a je vsechno slunickovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Ok, rozumím, prostě to asi jinak nejde, chce to vydržet. Uff. Díky Andy, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Tak vzdycky ho muzes vymenit za nejaky jiny, lepsi, ze jo? Souhlasim, ze ten origo neni nic extra, ale fakt mi nijak zasadne nevadi. Videl jsem mnohem horsi a drazsi reminky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 V 25. 9. 2023 v 14:34, eloga napsal: Uloženky, naprosto nenošené a stále zánovní, jenže ten origo řemen je strašně tuhý a nepodajný... , kdo s tím máte zkušenost? Dík. Jo chronomagor, ten tvrdý řemen /chleba/ má.... Já používám na změkčení usní Collonil Nilfett. Na řemínek stačí nabrat jen lehce na prst a vetřít. Nevýhoda je, že to pak voní jak stromeček Jsou tam nějaké přírodní oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 OK, dík za info. Pěkné mazání.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 https://www.hodinky-365.cz/blog/orient-bambino-version-9-sun-moon-recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Před hodinou, Rendell napsal: https://www.hodinky-365.cz/blog/orient-bambino-version-9-sun-moon-recenze Za mě pěkný, jen průhled na strojovnu bych vynechal obzvlášť když je to na úkor výšky pouzdra 14mm oproti starým 12mm, 14 už je na oblekovky trochu moc jestli se nepletu, ale komplikaci sun/moon ještě nemám.... nechám to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 já jsem tady kdysi zkritizoval v8 se subciferníky, ale tato verze se mně líbí, hlavně ta krémová. Sluníčko a měsíček mně taky chybí, ale zrovna se chci odpíchnout k Orient star. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Ty šroubky cifr hyzdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 To jo, souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se