priklep Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Pozdravujem, po rokoch pasívheho čítania tohto fóra som sa rozhodol zaobstarať tento kúsok. Radosť veľká, remienok, ktorého som sa bál asi najviac sa nosí príjemne. Proste Sviatok.
Kostra Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Velká gratulace, vítej v sektě:-)BTW proč ses bál toho řemenu? Znám spoustu lidí, kteří ho pořídili i na hodinky jiných značek a všichni si spokojeně chrochtají;-)
xcmaniax Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Ty jo, velka gratulace. Na novacka hodne zajimava volba ( i kdyz vlastne novacek nejses:)). S cim si jeste vybiral? At dobre slouzi, urcite to u tohodle remenu neskonci:)
martin151 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Parada , uzij si je .Kde jsi je kupoval ? Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem martin151
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 vitaj chlape velmi dobra volba Konradu vdaka!
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Gratuluju! Řemene ses bát nemusel...řemeny od Damaska jsou jedny z nejlepších, který sem kdy nosil (a že sem slušnej pacient na řemeny ) Hlavně jsou supr pohodlný...
Radik Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Aaa, další DA34kař - taky mám, tak si aspoň trochu přihřeju vlákno, kam jsem už před časem nacvakal pár fotek.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66046-damasko-da34/?hl=%2Bdamasko+%2Bda34Na řemínek si nemůžu stěžovat, jen koukám, že ty máš s bílym prošitím. Tak si je užívej, moje jsou po krátké Seiko-pauze už zase v permanenci ve dne v noci.
leon49cz Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 V jednoduchosti je síla. souhlasim, krasny kousek
David Tichy Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Podle toho co čtu jsem asi jediný komu nesedí origo řemen od Damaska. Vypadá super to, že snese i vodu je skvělé ale dávám mu už několikátou šanci a pořád se ne a ne skamarádit. Pořád přemýšlím, čím ho nahradit jestli nějakým horweenem od zdejších mistrů nebo nějkterým z řady Hirsch Performance.A jinak přeji hodně spokojenosti s DA :-)
nickolas Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Jediny nejsi. Ja jsem ho vymenil po tydnu. Ne ze by nesedel, ale udelal se mi nejaky ekzem. Asi z toho silikonoveho podsiti...kaucuk ok, kuze ok, tahy ok, guma ok. Silikon jsem mel poprve a problem...
David Tichy Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 To bude ono ten silikon celkem drží na ruce a je to pro mě takové nepohodlné. Myslím, že ho budu ještě chvíli zkoušet a pak stejně přejdu k horweenu:-)
African Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Velká gratulace k pěknému kousku od Damasca Jsou to hodinky do nepohody a extrému, tak se s nimi moc nemazli, jasný? Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem African
tano Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Skvele, precizni hodinky, gratuluji. At mas z nich dlouho radost.
jencekgs Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Gratulace, velmi dobrá volba. Ať dělají dlouho radost.Mě ten řemínek seděl v pohodě.
priklep Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Dakujem vsetkym za uvitanie, z hodiniek mam radost. Kupoval som ich na toptime.eu, vyborna a rychla komunikacia, dodanie asi za 7-8 dni od objednavky. Po tyzdni nosenia dojmy vyborne, remienok naozaj velmi prijemny, mam motylovu sponu. V ramci zvazovania inych modelov som neuvazoval o nicom inom. Som celkom fanusik Panerai, ale tie su cenovo inde a na bezne nosenie mi D pridu vhodnejsie. Teda pacia sa mi aj niktore modely od Nomos /ahoi/, ale mi pridu velmi slusacke.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se