Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdyz jsem svoje prvni prodal, za asi 15 minut me to mrzelo.

Jsem rad, ze je zase mam.

A jsem take rad, ze tady vidim stale ty Frantikovy, byt na jine ruce.

Vsak on se k nejakejm Pamum zase vrati  :rolleyes:

• Odpovědi 5,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 16. 4. 2020 v 17:26, Murphy97 napsal:

Kdyz jsem svoje prvni prodal, za asi 15 minut me to mrzelo.

Jsem rad, ze je zase mam.

A jsem take rad, ze tady vidim stale ty Frantikovy, byt na jine ruce.

Vsak on se k nejakejm Pamum zase vrati :rolleyes:

Taky myslím, že je to na celý život a až se Frantík vrátí z ISS, tak se k PAMům zase otočí čelem:-)

Odesláno

Nechal jsem se po letech zlakat a koupil neco mimo rolex :-) a musim uznat ze nevypadaji vubec spatne, lehoucke, pohodlne a ten cifr ma neco do sebe... bohuzel neumi fotit :-)

post-2342-0-27049000-1587104067_thumb.jpg

Odesláno
  V 17. 4. 2020 v 6:14, sido napsal:

Nechal jsem se po letech zlakat a koupil neco mimo rolex :-) a musim uznat ze nevypadaji vubec spatne, lehoucke, pohodlne a ten cifr ma neco do sebe... bohuzel neumi fotit :-)

Mě se ta fotka líbí a hodinky ještě víc;-)

Gratulace u užívej.

Odesláno

díky pánové! mě zlákal ten ?cifernik? a pro mě rozumná velikost, musím uznat se jim povedlo

Odesláno
  V 17. 4. 2020 v 15:15, Jumbo napsal:

Tak sem hoď ještě ten vlnkonaný zadek s mikrorotorem a to už bude vrchol dne. :thumbsup_anim:

:punk:

post-2342-0-07958400-1587137839_thumb.jpg

Odesláno

Moc pěkné sido - ten "ciferníček" (furt asi 1,5x větší než na rolbách) vypadá jak decentní bonsaj z původních 572  :rolleyes:

Vlnky jsou s prominutím pyčovina, kvůli které nejpůde slušně fotit pajšl - chybí mi k tomu už jenom "cenově vstřícná" nabídka od AD na placený "upgrade" za čisté sklo...  :thumbsdown_anim:

Odesláno
  V 17. 4. 2020 v 16:33, Radek124 napsal:

Moc pěkné sido - ten "ciferníček" (furt asi 1,5x větší než na rolbách) vypadá jak decentní bonsaj z původních 572  :rolleyes:

Vlnky jsou s prominutím pyčovina, kvůli které nejpůde slušně fotit pajšl - chybí mi k tomu už jenom "cenově vstřícná" nabídka od AD na placený "upgrade" za čisté sklo...  :thumbsdown_anim:

souhlasim, vlnky nedavaji uplne smysl :cheers:  na roladach sem strojek za ty roky nevidel ani jednou  :clap:

Odesláno

Krásné hodinky, gratuluji také.

Škoda těch vlnek, zezadu jsou taky perfektní, jen ten průhled tím ztrácí na atraktivnosti. Na svých 384 to mám podobně, zezadu je lehce kouřové sklo, a to prostě bere tomu pohledu štávu

Odesláno

Přiložím jednu starší fotku, ale není to moc vidět. Naživo to ten průhled zatmaví víc. Je to sic elegantní, leč pro hodinkomila nepraktické.

post-12297-0-38856300-1587150882_thumb.jpeg

Odesláno
  V 17. 4. 2020 v 19:08, Koumes napsal:

Krásné hodinky, gratuluji také.

Škoda těch vlnek, zezadu jsou taky perfektní, jen ten průhled tím ztrácí na atraktivnosti. Na svých 384 to mám podobně, zezadu je lehce kouřové sklo, a to prostě bere tomu pohledu štávu

btw jak je to u tech tvych s vydrzi? zvlada to tech 8 dni? 

Odesláno
  V 16. 4. 2020 v 17:16, Kostra napsal:

Děkuji:-)

Kdysi jsem tu házel myšlenku na svatou trojici hodinek (všech dohromady) a ani bych se nedivil, kdybych nakonec po cca 2 letech skončil u svaté trojice z PAMů. Nikdy jsem nechápal, co na nich lidé vidí, než jsem je hodil na ruku. Mají charisma a koule jako prase.

Tak pod tohle se můžu jenom podepsat. Moje první a myslím, že ne poslední......

post-26517-0-81952800-1587194645_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...