Přejít na obsah

Jaké Panerai máte právě na ruce?

JAJA

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

taky natahuju jenom dopředu a to sem měl jenom dětský primky než sem je dom.dal ..... spíš mě překvapuje ta délka rezervy .... sichruje se tím panerai ve smyslu přesnosti aneb "tady máš osmidenní  a tam garantuji přesnost", ale musím tam dát delší péro, aby to tak skutečně bylo ..... jde o to, že téměř každé hodinky, když jsou na "dojezdu" tak jdou velmi špatně a u dlouhého péra to může být velký průser ..... ale to je jenom taková laická úvaha

Moje 560ky šly na minutu přesně. Teda co jsem dokázal odhadnout, no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 5,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Kluci je to vtipné, ale otevřeli jste mi oči a usnadnili život. A já furt nechápal proč vždy u běžných hodinek říkali že stačí 40-50x do plného natažení. Jako debil jsem 40 roků kroutil do půlky a zpět. Teď jsem to u všech co mám zkusil jen nahoru a ono to funguje.

Odkaz ke komentáři

já dal těch cca 164 nátahů tam a zpět, takže jakoby poloviční nátah jak psal Max, naučili mě to a dělám to tak furt

a dramaticky se rozhodil čas až poslední hodinu, takže tu jsem už do součtu nepočítal

Upraveno uživatelem Moty
Odkaz ke komentáři

Diky moc kluci, ze se radujete se mnou. Urcite jsou tu jediny. Tesil jsem se na ne od zacatku roku, rozmyslel, jestli jsem se nezblaznil a nakonec v patek na Bahnhofstrasse bylo vymalovano. Mam k nim jeste jinaci remeny, tak to sem budu postupne sypat. Na chlubici vlakno pecu, sem se hodi myslim dobre :-)

post-1684-0-01124200-1425226414_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...