Návštěvník dlubix Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 taky natahuju jenom dopředu a to sem měl jenom dětský primky než sem je dom.dal ..... spíš mě překvapuje ta délka rezervy .... sichruje se tím panerai ve smyslu přesnosti aneb "tady máš osmidenní a tam garantuji přesnost", ale musím tam dát delší péro, aby to tak skutečně bylo ..... jde o to, že téměř každé hodinky, když jsou na "dojezdu" tak jdou velmi špatně a u dlouhého péra to může být velký průser ..... ale to je jenom taková laická úvahaMoje 560ky šly na minutu přesně. Teda co jsem dokázal odhadnout, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Moje 560ky šly na minutu přesně. Teda co jsem dokázal odhadnout, no.ty nejsi měřítko .... tobě de šechno přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Kluci je to vtipné, ale otevřeli jste mi oči a usnadnili život. A já furt nechápal proč vždy u běžných hodinek říkali že stačí 40-50x do plného natažení. Jako debil jsem 40 roků kroutil do půlky a zpět. Teď jsem to u všech co mám zkusil jen nahoru a ono to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 (upraveno) já dal těch cca 164 nátahů tam a zpět, takže jakoby poloviční nátah jak psal Max, naučili mě to a dělám to tak furt a dramaticky se rozhodil čas až poslední hodinu, takže tu jsem už do součtu nepočítal Upraveno 25. února 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 (upraveno) Jednorucky na slunicku Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 26. února 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Nikdo je nechce, tak je asi zase začnu nosit. I jsem si na to pořídil novou fešáckou kancl sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 524ky.. sice jenom 3-denni pero, ale jsem z nich vyrizenej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Tak Flajbeky jsou husty!!!.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 To teda! Asi jediný tady, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 2 Topkan: very najs bjutiful... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Woow, jsou krásné. Ta modrá ručka je skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Tak i s 3denním se dát hrát velké divadlo ;-)Ty 524 to myslím potvrzují :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Diky moc kluci, ze se radujete se mnou. Urcite jsou tu jediny. Tesil jsem se na ne od zacatku roku, rozmyslel, jestli jsem se nezblaznil a nakonec v patek na Bahnhofstrasse bylo vymalovano. Mam k nim jeste jinaci remeny, tak to sem budu postupne sypat. Na chlubici vlakno pecu, sem se hodi myslim dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Su super, ocumoval som ich v Carolline, gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Topkan-gratulace,bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 524ky.. sice jenom 3-denni pero, ale jsem z nich vyrizenej!Ty jsou MEGA! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Poctivá PAM příprava na nový týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 Taky k nim mam ten zlutej hadrik ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 No teda. Ten žlutý hadřík - to je bomba ! Dá se to sehnat i k jiným hodinkám, kdybych zrovna tyto nechtěl ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se