xcmaniax Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 No ne, po delsi dobe sem vlezu a spousta novejch kousku, pekny panove.
siwi Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 No ne, po delsi dobe sem vlezu a spousta novejch kousku, pekny panove. ...ale některé kousky se nemění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 U mě se už taky pár tejdnů nezastavily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Mně se nezastavily od nákupu. Běží nepřetržitě už rok a 4 měsíce
TomcatCZ Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Snad brzy taky prispeju svou fotkou s novymi Superocean II 44, na ktere si brousim zuby :-)
xcmaniax Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) Mně se nezastavily od nákupu. Běží nepřetržitě už rok a 4 měsíce Ty jsi tu dobrý unikát:-) Snad nejvíc focené hodinky na fóru:-) Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem xcmaniax
tkol Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Ty jsi tu dobrý unikát:-) Snad nejvíc focené hodinky na fóru:-) Tak je hezké vidět někoho, kdo je i po takové době takhle nadšený z hodinek... spousta jiných chronomagorů už by mezitím otočilo několikatery hodinky...
Jörg8X Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Já mam přezuto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Snad brzy taky prispeju svou fotkou s novymi Superocean II 44, na ktere si brousim zuby :-) Budeme se těšit Ty jsi tu dobrý unikát:-) Snad nejvíc focené hodinky na fóru:-) Tak je hezké vidět někoho, kdo je i po takové době takhle nadšený z hodinek... spousta jiných chronomagorů už by mezitím otočilo několikatery hodinky... Díky za podporu, pánové. Abych pravdu řekl, jsem rád, že to takhle je. Připadám si tak nějak bezstarostnější. Můžu klidně koukat na hezké hodinky, ale zároveň u nich nemám takový ten nutkavý pocit
Dux Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 (upraveno) B a B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2016 uživatelem Dux
tkol Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Budeme se těšit Díky za podporu, pánové. Abych pravdu řekl, jsem rád, že to takhle je. Připadám si tak nějak bezstarostnější. Můžu klidně koukat na hezké hodinky, ale zároveň u nich nemám takový ten nutkavý pocit Monogamní chronobundus, to se tady jen tak nevidí, raritní diagnostika...
siwi Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Monogamní chronobundus, to se tady jen tak nevidí, raritní diagnostika... Jenom nemysli. Však jsem si taky svoje kolečko udělal. Ale je pravda, že se skutečnými chronomagory tady se rovnat nemůžu
jonas1 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Jdu do fronty s B a B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dux Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Jdu do fronty s B a BPekna dvojka jonasi To je take F30?
T1000 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Superocean Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jonas1 Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Pekna dvojka jonasi To je take F30?Nápodobně, pěkné pěkné. Přesně tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Chronoklid - normálně závidím Mně se nezastavily od nákupu. Běží nepřetržitě už rok a 4 měsíce
snake Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Taky becka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Taky tak: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jonas1 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Taky tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se