Radik Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Se mi líbí, jakou ti očividně dělají radost. Kup tah a máš definitivní baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Jojo, radost dělají, i když to jsou "jen" baterky. Už jsem na ně kdysi dávnou koukal, ale tohle přišlo ze dne na den a během ani ne 24 hodin bylo upečeno. Tak jsem rád, že jsem se k nim vlastně relativně bezbolestně dopracoval. Jen teda ten tah nevidím reálně. Když si vezmu kolik mě stál tehdy tah na SO42 a že jsem na něm tratil prakticky celou částku, když jsem je pak pouštěl. No masakr... A tady v titanu by to bylo ještě horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Digosky dobry, mam to podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Dlouze jsem tyto Aerospace zvažoval,nakonec mne odradily příliš tenké ručky. Ale pěkný hodinky to jsou i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Jestli mně na nich něco vadí, tak to jsou dvě věci: že nejsou na tahu a že to jsou baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 No, nějakej čásek jsem se tu neukázal, ale Coltíky byly fajn tehdy a jsou fajn i teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Při západu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Ta zelená jim, podle mě, sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 na dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Radku a Omegy sú v sejfe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david11 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Toto som mal urobiť už dávno... zaobstarať si Colty a pridať sem príspevok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Fotka pěkná, luneta pěkná, tah pěknej, pouzdro pěkný... ale tenhle konkrétní detail vypadá hrozně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david11 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Chcel som zachytiť to "Béčko", ale asi som to kompozične nie veľmi lichotivo zachytil, do budúcna sa tomu vyvarujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 (upraveno) Jen fot, mas to supr. Abych jen nehemzal.. Upraveno 16. dubna 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Toto som mal urobiť už dávno... zaobstarať si Colty a pridať sem príspevok 20200416_103034.jpg Mě na tom trochu dráždí, jak nesedí tah s pouzdrem... Ale z dálky mi to tak nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david11 Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 To je pravda, ale zatiaľ som z nich nadšený a s radosťou to prehliadam pri najhoršom to zhojím remienkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Radku a Omegy sú v sejfe? Nojo, na chvíli, ale brzy zase sáhnu po mechanice, takhle by to dál nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Jen fot, mas to supr. Abych jen nehemzal..43EED537-1157-4E3C-90FB-24DBDC94BC97.jpegJak už jsem psal, pro mě aktuálně asi nejhezčí B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Když jsem viděl Kerna, jak se kasá s těma hnusnejma Chronomatama, tak jsem musel vytáhnout okřídlenou klasiku. Plnotučné B50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se