Ondazz Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září @petr4612 to je přelom 2000, že ano? svítí ti ještě? údajně to mělo triciovou barvu, moje už dosvítily.
petr4612 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září před 1 hodinou, Ondazz napsal: @petr4612 to je přelom 2000, že ano? svítí ti ještě? údajně to mělo triciovou barvu, moje už dosvítily. Ahoj, ano rok je nějak 2000+ a zatím svítí. Neřekl bych, ale že mají tritium. Je tam luminiscence. Není to SEIKO, ale svítí obstojně.
Balthus Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Dneska i kruhy hezky vylezly na tom sluníčku nevýhoda foceni telefonem, ten postproces ty detaily někdy hnusně polyká 2 1
Balthus Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 13 hodinami, Spongebob napsal: A jsme na gumě Dobrý, hodně dobrý 1
lemon Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září (upraveno) @Spongebob škoda, že to není originál B guma ale fejky. Kazí to dojem inak pekných Béčiek. Upraveno 13. září uživatelem lemon 1
PetrSefl Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září (upraveno) Před hodinou, lemon napsal: @Spongebob škoda, že to není originál B guma ale fejky. Kazí to dojem inak pekných Béčiek. Já ten samý, ale originál modrý na SOII, kupoval přímo z Bé.com a stál i se sponou 4tis myslím.. byl dost tvrdý, méně pohodlný než tah, řezal na ruce, ale vypadalo to moc dobře. I to balení.. Upraveno 13. září uživatelem PetrSefl
PetrSefl Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září A abych jen neplevelil, tak moje B vintage zbytky. Mám ještě třetí Plutony, black PVD, original pro piloty z Key west, ale aktuálně v nich není baterka.. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se