Frantik Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 To víš ze jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucie5 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Mohu se jeste prosim zeptat podle čeho se pozná fake? Jestli ma brartling napr. nějaké charakteristické vlastnosti dle kterých se to da poznat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Zpracování - tady je tristníLogo + zakončení vteřinovky - u fejku je takové bachraté (přefouklé)Luneta - malý kontrolní beta znak po straně lunetyDatumovka - v případě Tebou postnutých je datum úplně mimo okénkoA dalo by se pokračovat. Mimochodem 70.000,-Kč je cena za kterou tady chodily použité v kompletním balení. A jinak BfB je nejfejkovanější model. Originál začíná někde kolem 185.000,-Kč+. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucie5 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Ok dekuji a hezky vecer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucie5 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Zdravím, jen tak ze zvědavosti by me zajímalo jestli se Vám nekdy zde stalo, ze dle Vašeho názoru byli hodinky prave , ale byl to fake nebo obráceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Mě se to stalo u Rolexu - myslel jsem, že je to originál a byl to fík. Ale nebyly to moje hodinky, měl jsem je jen půjčené v ruce. Obecně platí, že pokud chceš mít jistotu, je možnost zajít na ověření k autorizovanému prodejci. Už jsem viděl i šmejdy, kteří prodávali fíková Béčka (právě BfB) na Bazoši za 35.000,-Kč a psali, že jde o originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucie5 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Jeste by me zajímalo jestli se muze stát, ze by mi někdo mohl prodat hodinky , který nebudou prave, ale v originál balení s certifikátem , to uz je poslední dotaz,moc dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Stát se to může, originální krabice se dají sehnat kolem 2.000,-Kč, horší je to s papíry, jak jsem psal, jistota je návštěva AD a kontrola pravosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Dekuji za reakce, chce za ne 70tis, dle reakci dostane leda tak velké víte co, jeste jednou dekuji, jinak bych byla o 70 tis lehčí a jeste za velkého debilaZnami je idi0t ?/! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tak ta se povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Jako obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Konečně jsem se dočkal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Gratulace velima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Děkuju moc. Už se těším na víkend, až si udělám nějakou fotku za světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinčervený Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Colt chrono SQ na NATU :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Ja tyhle baterkace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Neska jedu na zenové vlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 máš je parádnické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se