yegor Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Tiez sa pridavam. Priznam sa, že hodinky som dostal do daru. Najprv som bol z nich taky nijaky ale teraz ich nosim najcastejsie s celej zbierky. Pre mna idealna velkost a nejakym podivnym sposobom ma chytili za chrono srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Mám z nich radost. Odesláno z mého TA-1032 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Ještě jedna fotka mých nových B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Povedené, super ciferník :-) Gratulace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Přepustit toto manželce byla chyba jako hrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Přehozeno na gumku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 To nejsou Rybky, profesore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Zatím jsem docent kamaráde,ale odpouštím Ti,prof. je za dveřmi Když se s ním nedalo domluvit,tak jsem šel po osmý-devátý?Už ani nevím,hold do těchto malých,obyčejných a nejníže postavených béček.Ale pořád se mi moc líbí.Tak je mám na půl s manželkou.RYBKY jsou super,ale už na ně kálím.Jen žena mi nedávno říkala,ať se konečně vykašlu kupovat pořád dokola ty samý hodinky a konečně koupím Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ženu zdravím a podepisuji její doporučení ... Až koupíš Navitimer, na Colty si ani nevzpomeneš ... A úplně jiný vesmír jsou B01 s plastickým logem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Vyřídím...nevzpomenu,ale snad je každý den uvidím, pokud mi je ta malířka už konečně domaluje.Navi,budou pod stromkem,tedy doufám, neboť mi žena dnes u oběda oznámila, že by se ji líbily Datejusty v dámské velikosti.A ty B01,ty jsou kulervouci,to máš recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 A pár fotek z venceni,ať jen necamram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Tak pár fotek snad ještě nebude vadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Poslední dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 No, jedno se jim nedá upřít, sedí Ti výborně. Já dnes odpočinek s EVO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Tak pár fotek snad ještě nebude vaditKrasne Colty...ale tiez sa priklanam k Navi...ja uz mesiac stale vyberiem z winderu len beta logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Super fotka kde jsou vidět ty pěkný subcifry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Super fotka kde jsou vidět ty pěkný subcifry.Dakujem pekne chronokolega....povazujem sa za fotodementa oproti kolegom tak to potesilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Taky zkouším gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Tiez na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se