Radek124 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Moje oblíbené...Než mi ráno v šeru po nasazení doklaplo kolikátého vlastně je, propadl jsem lehké panice že se mi datový věnec kousl mezi dvěma číslicemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Jedno večerní foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPavel Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 Jedno večerní foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Přišel víkend a s nimi i colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Takže i dnes jsou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Ještě jsem je hodil na kožené nato. A jako.. nepřipadá mi to úplně blbý Jen poslední dny víc a víc spekuluju, jestli bych je nechtěl vyměnit za Colty nebo SOH. Co myslíte, není to blbost? EVA jsou fakt super kukačky a jsem s nimi vlastně spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Mně k nim to kožený nato sedí dobře. EVA jsou docela pěkný, akorát mi k nim neladí až tak moc tenký a malý ručky (i když chápu, že to bude kvůli čitelnosti displejů), přeci jen starší aerospace měly ručky na můj vkus proporčně vyváženější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 B z ruky na kytku Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Máš to pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 To jsou přesně ty Coltiky co se mi tak líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Jsou fajnový, bělásci. Pořád mně baví, i po víc jak roce. Ačkoliv v kombu s akamovými černými by jim taky nebylo zle Každopádně na následujícím obrázku je odpověď na otázku, čim přerazit počínající rýmičku bez medikace daleko od domova (Kypr)? Cuba Libre. Dvojitej rum. Fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Ano,ano,coltiky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 máte to fajné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Na slušno a vintážně na neoriginálním pásku od Gekoty (nebyl to ten poskok od Rumburaka?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Hrozné vedro, tak na gumu s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Stahovanie skoro ukoncene, konecne zapojena telka, tak hor sa kukat formulu...a na ruke Avenger II GMT a Hirsch James, neskutocne pohodlna vec v tomto teple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Konečně doma a přehozeno na riflak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se