Vladino125 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Radik, za mna ok, taktiež si moslim že kaučuku lepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ale představuju si na nich ten titanovej tah. To by bylo něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ale představuju si na nich ten titanovej tah. To by bylo něco.Bylo...ja je na tahu měl a byly supr..po mně je měl Frantik pár let a byl taky spokojenej... Nakonec Tě to čeká-vsak to víš sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Obávám se, abys neměl pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Ty vystouplý destičky na nápisy vypadají takhle na fotce dost dobře.No, ještě bych tam vrazil to plastický logo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Colty při "pátku" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 mňam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Farky, tie Avengery nie sú zlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Trochu jsem říznul do nato strapu a je to mnohem lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Avengery super a moc pěkný ty digitálky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Jsem z nich na větvi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 (upraveno) Asi nejlepší baterky Upraveno 10. dubna 2020 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Jsem z nich na větvi DSCN3727.JPGRadik robíš chute na leto. Jeden kus som nedávno videl aj v predaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Tak mi uch pochvalte? Ma ich este niekto? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Radik robíš chute na leto. Jeden kus som nedávno videl aj v predaji. To je možná ten, moc jich tu asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Pekny to mate. Mne to na zahrade kvete a bzuci, jsem spokojen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Se čtyřnohým synem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 stále černo-oranžády Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Radik, to sú tie bez nôt ?Keď ta omrzia a budeš púšťať nápis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Radik, to sú tie bez nôt ?Keď ta omrzia a budeš púšťať nápis Nene, tohle jsou full-set s krabicí i notama. Sám jsem překvapenej, jak mě chytly. A vzhledem k tomu, že to jsou quartzky a měnil jsem za jiný quartzky, myslím, že mě asi jen tak neomrzí. I když, víme jak to je Zatím se k tomu stavím stylem "jedny quartzky v každý chronosbírce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se