edas Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Ryby na Bassu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Na pivku... Sent from my iPhone using TapatalkKrásné oblekovky! Ten mesh je luxusní! Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Podlehl jsem... Jsou jedinečný, úžasný, definitivní.......... (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 hezky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Podlehl jsem... Jsou jedinečný, úžasný, definitivní.......... (?) becka.jpgPekne, grat! Definitivne? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Ty jsou tedy parádní. Ten tah byl takhle standardně bez koncovek?Jj takhle je to original bez koncovek, chronomaty koncovky nemaji jako napr. Navitimery... Jinak jsou to 44mm.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Chtěl bych, aby to tak bylo, jiank tahle choroba nemá konce Pekne, grat! Definitivne? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Chtěl bych, aby to tak bylo, jiank tahle choroba nemá konce Ano, uz to znie inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Podlehl jsem... Jsou jedinečný, úžasný, definitivní.......... (?) becka.jpg Počkej, ty sis je vážně už koupil???!!! Já myslel, že jsi to měl v plánu až někdy dýl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 teda chlapi jak tak koukam, tak ty nove SuperOcean a SuperOcean Heritage neumim se rozhodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 (upraveno) Ty vypadaji luxusne... Kolik maji prumer? Premysli, ze vymenim svoje Colty II, proti temto mi pripadaji jako detske hodinky.. Upraveno 15. února 2015 uživatelem mery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Nedělní pohoda. Ten antireflex je skvělej - když je vyleštěnej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipisek Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 včera, dnes a Zítra Breitling Airwolf. A spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 A fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Fotka starší, předvánoční, ale zrovna je mám na ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Zvykam si na kozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Zvykam si na kozu Musím říct, že ta kůže jim podle mne nejde, sám jsem je zkoušel i na orig. krokouši, ale nebylo to ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Musím říct, že ta kůže jim podle mne nejde, sám jsem je zkoušel i na orig. krokouši, ale nebylo to ono Bezne uprednostnujem tah ale chcel som to skusit, zatial v pohode nosim a mozem priznat ze sa celkom pacia. Mozno ta farebna kombinacia modra-gold koza nie je bezna a viacerim sa to ani nemusi pacit ale mne ta kombinacia akurat pride ako stvorena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Stejný názor jsem ti napsal v tvém vlákně Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Musím říct, že ta kůže jim podle mne nejde, sám jsem je zkoušel i na orig. krokouši, ale nebylo to ono Navíc je moc tvrdá. Nosím pouze na gumě a veliká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se