Jayter27 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 COLTOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 @Jayter27 top! tyhle krasne slozity detaily jsou ten pravej Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 před 2 hodinami, Ondazz napsal: @Jayter27 top! tyhle krasne slozity detaily jsou ten pravej Breitling Hlavně je mazec, že to je u Coltů, což byly vlastně entry-level Béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 1806 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 před 21 hodinami, Jayter27 napsal: COLT Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk To je proste pecka! Kdysi moje prvni Becka, svrbela me ruka, kdyz jsem je tu videl v inzerci a vzpomnel jsem si, jak jsem ty sve prodal asi za 32:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Ranní parkoviště jménem Poděbradská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasb Odesláno 2. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 taky se na vas rodina diva se soustrastnym vyrazem v ocich, kdyz se koupete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Jedna vcerajsia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Chronomaty v Kladrubech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeshrncir Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 (upraveno) V 28. 8. 2022 v 18:51, Marfael napsal: Díky za nabídku. Mimochodem, skvělé foto. Nicméně, mám už z toho výběru tak vyjetou hlavu, že to nakonec vypadá na Navitimery a snad už finálně. za poslední asi týden třetí přenastavení, tak snad už finální... Měl jsem to podobně...pak vyhrály tyto...prostě sem tam s něma jdu do vody a jsou tak nějak víc odolný. Dej vědět co jsi vybral nakonec... Upraveno 3. září 2022 uživatelem Romeshrncir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 před 33 minutami, Romeshrncir napsal: Měl jsem to podobně...pak vyhrály tyto...prostě sem tam s něma jdu do vody a jsou tak nějak víc odolný. Dej vědět co jsi vybral nakonec... Moc pěkný, hodně povedený a sám jsem zvědavý, jak to dopadne. Strop mám 90 a zřejmě i rozhodne momentální nastavení = nabídka, ale nejblíž jsem teď k Navitimerům v chronu, které se mi vždy líbily a Mrakodrapova nabídka je velmi lákavá:-). Zároveň se mi líbí i Navitimery "holé", takže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 Dnes trochu upatlané plasťáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Sem uz zapomel na ten famózní AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Ranní parking jménem Kolbenova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Chronomat Blackbird, poslední dobou moje nejoblíbenější Béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se