Jump to content

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
před 3 hodinami, Luky napsal:

Avengery 45😎

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Hodně zajímavá barevná kombinace.. Pěkné..

Posted
před 5 hodinami, Bobby K napsal:

Hodně zajímavá barevná kombinace.. Pěkné..

Díky. Ta žlutá je fakt super.

Posted

Seawolfy mali predsa žltý ciferník už od releasu! Za mňa škoda, že u poslednej verzie upustili od čísiel a nahradili ich indexami.

Posted

@Slaco dobrej experiment, ale ja bych asi radsi zkusil ProIII s breitlightovou preklapeckou. skoda ze nedelaji ty bily a cerveny pasky na preklapecku. v modrym pripade by to ale slo.

Posted (edited)
před 28 minutami, Ondazz napsal:

@Slaco dobrej experiment, ale ja bych asi radsi zkusil ProIII s breitlightovou preklapeckou. skoda ze nedelaji ty bily a cerveny pasky na preklapecku. v modrym pripade by to ale slo.

Tenhle  je o malinko delší a řekl bych pružnější (měkčí ) než origoš . Je na něm i původní trnovka 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Slaco
Posted
V 15. 7. 2022 v 21:23, koveras napsal:

Seawolfy mali predsa žltý ciferník už od releasu! Za mňa škoda, že u poslednej verzie upustili od čísiel a nahradili ich indexami.

Jojo měly. Za mě je zase plus, že to upravili a dali indexy. Původní verze se mi nelíbila:). Tohle je jednoduchý, hezký.

Posted
V 17. 7. 2022 v 11:37, Slaco napsal:

Moc pěkné..! 

Posted
[mention=69956]Henry Dragonfly[/mention] Na lunetě počítáš piva? [emoji3]

přesně tak[emoji108]ale k první metě jsem se ještě nikdy nedopočítal[emoji1787]

Sent from my iPhone using Tapatalk